bu arada bılgısı olanlar bana da yazsa sevınırım...
htcyz canım sıkma bu kadar kendini geldi gelcek helak ediyon kendini...hayırlısı olsun senin için...
valla bilgim olsa yardımcı olurdum ama hiç kan değeri ne ifade ediyo bilmiyom pazartesi gitcem bende... sen hamilemisin
merhabalar ben aranıza yenı katıldım...öğretmenım.temmuz 17 de evlendım ve hiç korunmadık.geçen ay doktora gıttık aklınıza gelen her test yapıldı . yumurtamın buyumeme problemı olduğu soylendı ama daha çok erken olduğu da belırtıldı 2 doktor tarafından...bu ay yıne doktora gıttım adetımın 13.gununde her şeyım normal ama yumurtam 11mm ımış 19mm olması gerekırken. ama acele etmemem gerektiğinı soledı doktorum.bır de folbıol verdı gunde yarım içiorum...bu arada eşim de benım gıbı doktora bakıldı spermıogram ı gayet guzel ve hareketlı çıktı.doktor anne olmaman için hiçbir sebep yok dedı. kafana takma duzenlı hayatına (cinsellık)devam et dedı.umarım tabıkı başta hayırlısıyla her ısteyenın bebeişi olur AMİNNNN...
kızlar selam nasılsınız ?
kan degerim hakkında size haber vericektim ...
1 hafta önce yani 8 ocakta kan testinde bhcg 40.80 çıkmıştı. düşük diye üzülmüştüm.
bugün 16 ocak. sabah yaptırdıgım kan testinde degerim 3098 e çıkmış... nasıl sizce ??
yok güzelim beni düşündüğün için sağol ama gerçekten bu ay anlamını bilmediğim rahatlık var içimde nedense... Bakın bugün 35. Günün artık bundan sonrası beni telaşlandıracak çünkü şimdiye kadar en fazla 35. Gün gelirdi kırmızılar... Hala ses seda yok... Bugün sabah bi test yaptım göz yanılmasımı yoksa varmıydı bilmem ama sanki ikinci çizgi gölge gibiydi öle pembe felan değil belki de çok dikkatli incelediğim için gölge var gibi geldi bana ama bilmiyorum... Akşam ve yarın sabah tekrarlıcam pazartesi de doktora gitcem... Kimbilir belki de vardır da ondan rahatımdır... Bu arada sabah halsizlikten iş yapamadım... Olursa tatilde ankaraya gitcektim 5 aydır özledim ailemi ama muhtemelen doktor gidemezsin dicek kim 22 saate izin verirki ama tek kalayım bekleriz artık ne yapalım. Inşallah sizlere güzel haberler veririm...
Kimsede yok ama ya..............
hayırlısı canım umarım gordugun cızgı gercektır..bı tane daha yapsan..ama dogrudur yaaa bende baktııım baktıııımm bır turlı cızgı mızgı goremedım..bend umutluydum ....senınkı nın goz yanılması oldugunu sanmıyorum canımm....pazartesımı gıdeceksın doktora
evet pazartesi gitcem canım... ama çıkıp test alcam akşam bi de yarın sabah tekrarlıcam :) :) bakim noluyokaydirigubbakcemile2
tamam canım tekrarla tabı....guzel habrını beklıyoruzzz.....aksam testınıde yaz mutlaka..
ya bi yerde okumuştum belki saçma ama göbekden aşağıya doğru dikey kahverengi çizgi belirirmiş hamilelrede diye bilgisi olan varmı... çünkü öle bi çicgi var bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?