canım bendede var ama ılk hamılelıgımden kalma bu kadar erken cıkmıyor sanırım..senın ılk mı..
evet ilk tecrübem olcak eğer hamileysem....
insallah canım..yaaa bende okudum o cızgıyı ama benımkısı 4 ay falan cıkmıstı...ama erkn cıktı dıye yazanlarda var tabı...blkıde tenle alakalıdır..kımınde erken cıkıyodur...benım hala oldugu ıcın bu geblıkte anlayamam heralde...esmer tenlısın sanırım..
neyse şimdi çıkıyoum ben .... biraz işim var........haber veririm sizlere.. ama yine de umutlu değilim kızlar..bu yine pcomdan kaynaklanıyor.....
hihoyyyt hihoyyyt selam kızlarrrr... hihoyyyt hihoyyyt
slam canım bugun kımse yk malum hafta sonu...
smart canım belki sonra gelince okursun liste biraz değişti :)) ebruli ayrıldı topikten..dilemma ve baby84 regl oldular..bir de naneşekerde regl olmuştu bir kaç gün önce onun yeni tarihini ekledim ama eskisini silmeyi unutmuşuz :)) onu da sildim..yani liste değişti biraz merak etme diye açıklayim dedim öptüm :))
bu arada kızlar dün konuşmuşlar yumurta çatladıktan tam 14 gün sonra regl olunmalı diye. bu genellikle böyle arkadaşlar fakat luteal faz (çatlama regl arası süre) kısa ve uzun olanlar da var. mesela çok yakın bir arkadaşım çatlamadan 16 gün sonra regl oluyor. illa ki 14 günde olacak diye birşey yok yani. bunu da öğrenmiş olalım opuyorumnanaktan
Canım sıkılıyor benim de evde. Yapacak hiçbirşey yok. Ne yapsam ya. offffff......
Slllmmmm!Eşim markete kadar gitti o gelmeden bir SELAM vereyim dedim.
Bu arada Çiçeğim ben yarın olacağım sanırım.Yani 17'sinde;test haklıymış;ama bir daha incir yememmmmmmm!!!!
Smart_girl sen ne yaptın? Gelen giden var mı?
Smart_girl sen ne yaptın? Gelen giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?