Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım kendını sartlandırma gelmezse surprız olsun..belırtılr sasırtıyo ınsanı...ben bu ay bayagı umutluydumm..ama geldı kırmızılar..artık hıc bır belırtıye ınanmıyorum..yanı tek belırtı adet gecıkmesı..bıraz daha bekleyelım..ınsallah guzel sonuclarını alırız canım az kalmıs..

Evet haklısın. Bende zaten kendimi umutlandırıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. En iyisi hiç düşünmemek. Bekleyeceğim bakalım. Allah hepimiz için en hayırlısını versin...:Saruboceq:

Evet haklısın. Bende zaten kendimi umutlandırıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. En iyisi hiç düşünmemek. Bekleyeceğim bakalım. Allah hepimiz için en hayırlısını versin...:Saruboceq:

hayırlısı canım...sonucun ınsallah guzldır kac gundur guzl haber hasret kaldık vallaaaaa....

son 24 saat test yapmam ıcın negatıf cıkarsa üstüne oturur kırarım o testi kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmhihoyyyt
anlat bakalım herşey yolunda mı nasıl geçtiiiiiii

canım ameliyat olmadım :sinifsinif: tam gittim hastaneye yatış yapıldı dr çağırdı bgn yapmıcam dedi :gitme: yani anlıcagın ommadı 2 gündür depresyondayım işede gitmedim yeni kendime geliom

Sebebi ise tüp bebek için devletten almaya hak hazanmam için 5 ayım var

kist ameliyatlarında bazı kistlere alet takınca pat die gelen kistler varmış

birde aleti takınca dagalıp parçalanan kistler. Benimkisi hangisi oldugu ameliyat esnasında belli olurmuş.
yani 2 yolumuz var fatoş dedi eger dagalırsa temizlenecek kalan hücrelerini yakıcam dedi olurda yakma işlemi olursa kist 3 ay sonra tekrar çıkıcak o yüzden o rtekrar çıktıgında hemen tüp bebek yapmamız lazım dedi. ee 3 ay sonra raporum olmucagı için tüp bebek sana 2 milar fazlaya gelecek o 2 milyarla bebegine oda yaparsın 2 ay bekleyelim dedi

bizede mantıklı geldi ama sonrasında araştırdım rapor almak bayagı zorlu bir işmiş. eger 6.500 tl ayarlarsak hemen ameliyat sonrasında tüp bebek

bakalım Allahtan hayırlısı

canım ameliyat olmadım :sinifsinif: tam gittim hastaneye yatış yapıldı dr çağırdı bgn yapmıcam dedi :gitme: yani anlıcagın ommadı 2 gündür depresyondayım işede gitmedim yeni kendime geliom

canım ya üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama şuna inanıyorum her işte bir hayır vardır diğer topiklerde böyle bi örneğe rastlamıştım inan tam tedavi olcakken birşey olup erteliyorlar ve diğer ay hiç ümidi yokken hamile kalıyor...hemen aklıma o geldi belki sana da öyle olacak..bunda da bir hayır vardır canım bekleyelim bakalım zaman ne göstericek..çok geçmiş olsun canım benimma.s.

ya kızlar vajınamın rengı degısmış bışekil duruyo kahverengı olmus cok kotu duruyo niye acaba moralım bozuldu hastalıkmı var acaba eyvahedigeldismile

bir de doktor madem yapmıcakmış bilmiyor muydu hak kazanman için 5 ay olduğunu da seni boş yere strese soktu kolay mı tam kendini hazırlamışken ameliyata bi anda vazgeçmek o da ayrı tarafı yaniiikötükedihüso

öyle herşeyde bir hayır var doktorlar ne kadar ümitlinolmasalarda normal yoldan kalamama benim ümidim var
belki sağ tüpümde tıkalıydı diorum filmle açıldı yumurtamada baktılar dün bgn yada yarın yani bu hafta çatlıcak dün malesef çalışamadım :kedi: bgn de onun ailesine gidicem :kedi: bakalımmm yaa

ya kızlar vajınamın rengı degısmış bışekil duruyo kahverengı olmus cok kotu duruyo niye acaba moralım bozuldu hastalıkmı var acaba eyvahedigeldismile

canım günlerdir stres halindesin bırak artık kendini incelemeyi kötükedihüso
gidip kan testi yaptırsana inatla neyi bekliyorsun:)) bak böyle iyice stres oldun yapta sen de biz de bilelim merak ettik yahu :))

ya artık kızmıyorum cidden çarşamba gecesi çok dua ettim allahım sen ol demezsen hiçbirşey olmaz bana ne hayırlısıysa onu ver dedim bu oldu kısmet yaniii

evet canım aynen senin gibi düşünüyorum belki filmle açıldı Allah'ta bu işten vazgeçirdi ben böyle şeylere acayip inanırım..hayırlısı olsun canım benim sakın sıkma canını her işte mutlaka bir hayır vardır :1hug:

canım günlerdir stres halindesin bırak artık kendini incelemeyi kötükedihüso
gidip kan testi yaptırsana inatla neyi bekliyorsun:)) bak böyle iyice stres oldun yapta sen de biz de bilelim merak ettik yahu :))

ay ıncelemedım kız üstümü degısırken farkettım aynanın karsısındaydım ögg dedım bu nere renk boyle:) yook yarın normal test yapcam sonra kan testı :)) nıye dıye sorarsan hanı ıkıncı günü gecıkmemde test yapmıstım negatıftıya ümidim kalmadı pek yaau, ama bugun 10gun oldu gecıkelı . eşime sabah dedımkı hadı ben wc gırmeden bı test alda gel oda kım sımdı üstünü degıstırecek dedı.. bende kızdım sen merak etmıyon yok sana test mest dıye hemen gonlumu almaya calıstı tabı.. bende ben işemeye gıdıyom boşa gıdıp alma dedım gırdım wc ye :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…