evet canım aynen senin gibi düşünüyorum belki filmle açıldı Allah'ta bu işten vazgeçirdi ben böyle şeylere acayip inanırım..hayırlısı olsun canım benim sakın sıkma canını her işte mutlaka bir hayır vardır :1hug:
ay ıncelemedım kız üstümü degısırken farkettım aynanın karsısındaydım ögg dedım bu nere renk boyle:) yook yarın normal test yapcam sonra kan testı :)) nıye dıye sorarsan hanı ıkıncı günü gecıkmemde test yapmıstım negatıftıya ümidim kalmadı pek yaau, ama bugun 10gun oldu gecıkelı . eşime sabah dedımkı hadı ben wc gırmeden bı test alda gel oda kım sımdı üstünü degıstırecek dedı.. bende kızdım sen merak etmıyon yok sana test mest dıye hemen gonlumu almaya calıstı tabı.. bende ben işemeye gıdıyom boşa gıdıp alma dedım gırdım wc ye :roflol: :roflol:
canım sen sanırım yeni katıldın aramızaaa
bak ben 2,5 yıldır deniyorum her ay belirti aramaktan psikolojim bozuldu sonunda kist çıktı lütfen ben bu topikte herkese söleyorum belirti ARAMAAA inceleme kendini sonunda hasta olursun bırak akışına
ay ıncelemedım kız üstümü degısırken farkettım aynanın karsısındaydım ögg dedım bu nere renk boyle:) yook yarın normal test yapcam sonra kan testı :)) nıye dıye sorarsan hanı ıkıncı günü gecıkmemde test yapmıstım negatıftıya ümidim kalmadı pek yaau, ama bugun 10gun oldu gecıkelı . eşime sabah dedımkı hadı ben wc gırmeden bı test alda gel oda kım sımdı üstünü degıstırecek dedı.. bende kızdım sen merak etmıyon yok sana test mest dıye hemen gonlumu almaya calıstı tabı.. bende ben işemeye gıdıyom boşa gıdıp alma dedım gırdım wc ye :roflol: :roflol:
ölee valla canımmm
incelemıyom zaten
kız bi alemsin nasıl güldüm :roflol: o zaman tesit bugünden al yarın pazar açık eczane bulamazsınn bize de mutlaka haber ver canım :))
hosgeldın canım...bencede herseyde bır hayır vardır...ınsallah ne doktora ne amelıyata gerek kalmazzz...bebısın kendılıgınden gelır canım...opuyorumnanaktan
selam canım nasılsınopuyorumnanaktan
su bende kaçıom canım kayınvalidelere gidiom gece gelirim byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?