selam kızlar iyi aksamlar. keyifleriniz nasıll...
yok güzelim beni düşündüğün için sağol ama gerçekten bu ay anlamını bilmediğim rahatlık var içimde nedense... Bakın bugün 35. Günün artık bundan sonrası beni telaşlandıracak çünkü şimdiye kadar en fazla 35. Gün gelirdi kırmızılar... Hala ses seda yok... Bugün sabah bi test yaptım göz yanılmasımı yoksa varmıydı bilmem ama sanki ikinci çizgi gölge gibiydi öle pembe felan değil belki de çok dikkatli incelediğim için gölge var gibi geldi bana ama bilmiyorum... Akşam ve yarın sabah tekrarlıcam pazartesi de doktora gitcem... Kimbilir belki de vardır da ondan rahatımdır... Bu arada sabah halsizlikten iş yapamadım... Olursa tatilde ankaraya gitcektim 5 aydır özledim ailemi ama muhtemelen doktor gidemezsin dicek kim 22 saate izin verirki ama tek kalayım bekleriz artık ne yapalım. Inşallah sizlere güzel haberler veririm...
htcyz, inşallah bize güzel haber verirsin allah gönlüne göre versin, inşallah cizgin gün geçtikte koyulaşmıştır. NEden dr izin vermez diyorsun ki eğer bir problemin yoksa, var mi ki.....
selam kızlar iyi aksamlar. keyifleriniz nasıll...
sana da selam aysulay, eh işte iç güveyinden halliceyiz yani ben öyleyim diğer arkadaşları bilemiyorum ama.
Ben de kaç gündür düzenli girememiştim, hatta çoktandır yazamamıştım bile, biraz okuyup çıkmak zorunda kalıyordum akşamları da sayfalar çok ilerlediği için fazla geçmişi karıştıramıyorum,
Dairede birtakım sorunlarım var da, onları aşmaya çalışıyorum, tamamen aklımdan çıkaramasam da bu biraz bana iyi geldi sanırım, bugün 11. güne gelmişim bile ticker yapmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum ben ya, yaptığınız ticker formata uygun değildir deyip duruyor sinir olldum sadece ticker factory den alabilirsiniz diyor ben de çok beğenmesem de yapayım dedim ama bir türlü almadı, hatta ben evlilik tickeri yapmak istiyorum olmadı ama....
slm canım keyfimiz ii çokşükür,sen nasılsınn?? bugün pek kimse yok maalesef yaa :sinifsinif:
yok güzelim beni düşündüğün için sağol ama gerçekten bu ay anlamını bilmediğim rahatlık var içimde nedense... Bakın bugün 35. Günün artık bundan sonrası beni telaşlandıracak çünkü şimdiye kadar en fazla 35. Gün gelirdi kırmızılar... Hala ses seda yok... Bugün sabah bi test yaptım göz yanılmasımı yoksa varmıydı bilmem ama sanki ikinci çizgi gölge gibiydi öle pembe felan değil belki de çok dikkatli incelediğim için gölge var gibi geldi bana ama bilmiyorum... Akşam ve yarın sabah tekrarlıcam pazartesi de doktora gitcem... Kimbilir belki de vardır da ondan rahatımdır... Bu arada sabah halsizlikten iş yapamadım... Olursa tatilde ankaraya gitcektim 5 aydır özledim ailemi ama muhtemelen doktor gidemezsin dicek kim 22 saate izin verirki ama tek kalayım bekleriz artık ne yapalım. Inşallah sizlere güzel haberler veririm...
htcyz, inşallah bize güzel haber verirsin allah gönlüne göre versin, inşallah cizgin gün geçtikte koyulaşmıştır. NEden dr izin vermez diyorsun ki eğer bir problemin yoksa, var mi ki.....
sana da selam aysulay, eh işte iç güveyinden halliceyiz yani ben öyleyim diğer arkadaşları bilemiyorum ama.
Ben de kaç gündür düzenli girememiştim, hatta çoktandır yazamamıştım bile, biraz okuyup çıkmak zorunda kalıyordum akşamları da sayfalar çok ilerlediği için fazla geçmişi karıştıramıyorum,
Dairede birtakım sorunlarım var da, onları aşmaya çalışıyorum, tamamen aklımdan çıkaramasam da bu biraz bana iyi geldi sanırım, bugün 11. güne gelmişim bile ticker yapmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum ben ya, yaptığınız ticker formata uygun değildir deyip duruyor sinir olldum sadece ticker factory den alabilirsiniz diyor ben de çok beğenmesem de yapayım dedim ama bir türlü almadı, hatta ben evlilik tickeri yapmak istiyorum olmadı ama....
evet canım sayfalar ilerliyor. bende hafta sonu size vakit ayırabiliyorum anca. ticker ne canım ya ben anlamadım . biraz konuyu acarmısın
iyiyim cnm bende tesekkürler . gecmişi okuyodum bende. hafta sonu böle oluyo canım topik. birazdan kocaları doyuran gelir :))
canım bu arada gecmişte yazmıslar ( googlE....anne karnında yasama yolculuk belgeseli var...) izledinmi..
çok hosuma gitti. sende izle canımcım
Ay kızlar evlİlİk tİcker ını da becermİŞİm olmuŞ olmuŞ
asrewya senin nasıl gidiyor hamişlik güzelim, küçük anne di mi :)
ay yapmışım yapmışım olmuş,
bu beklenen günlerine ilişkin bir çizelge baktığında kaçıncı günün olduğunu, ya da evliliğinin süresini ya da çocuğunun veya gebeliğinin süresini gösterir bir çizelge canım, bak benim çıkmış işte şimdi benim bugün siklusumun 11. günü ya.
kızlar ben biraz çıkıcam ama 1 saat sonra acarım. şimdilik sizi öpüyrumm
Casnımcım ciddiye alırsın ya da almazsın tabi senin kararın ama 'ben istediğimi yiyorum ama zayıfım!' dliyen yalan söylüyorrrr...Bir şeyi istiyorsan önce hak etmelisin...
Gülben Ergenin hamilelik diyetsyeni Mehmet Ali Erbilin karısıydı bilirsin ve kız kardeşi de diyetisyendir onun(Şeyda) biz her bir araya geldiğimizde nasıl besleniyoruz,neyle besleniyoruz diye birbirimizi uyarırız ben İstanbul'a gittiğimde.Zayıflamak isteyen ve ona başvuran kişlerden ayda 2500 dolar alıyor ve ben sana bunları bedava anlatıyorum;daha öncesinde de bu kadar detaya girmediysem de Ay_she'ye beslenme biçimine dur demelisin demiştim.
Ama tabi nedense para verilince daha kıymetli oluyor bir takım açıklamalar ya da çevrenle alakalı.Şeydanın çevresi bende olsa 2500 de ben kazanırdım hasta başına ama çevre meselesi işte... O da normalde beden eğitimi öğretmeni!
Neyse çok uzattım;ben beslenmeme elimden geldiğince dikkat ederim ve isterim ki elimden geliyorsa karşımdakinin de dikkat etmesine yardımcı olayım;arkadailarım hep bilir bunu ama sanaldan bu lkadar oluyor ancak kusuruma bakma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?