Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet kızlar testi aldık yarın sabah yapacam arastırdım sabah yapın dıyo ıllede sitelerde..
ay dua edın ya valla negatıf cıkarsa acaba ıltıhabımmı var dıye düsünecem ins yoktur

evet kızlar testi aldık yarın sabah yapacam arastırdım sabah yapın dıyo ıllede sitelerde..
ay dua edın ya valla negatıf cıkarsa acaba ıltıhabımmı var dıye düsünecem ins yoktur

cnm ben yeni katıldım aranıza senin adetin geçeli kaç gün oldu..umarım güzel haberi alırız yarın senden .yarın benimde adet günüm olmamayıı bekliyorum:)hihoyyyt

cnm ben yeni katıldım aranıza senin adetin geçeli kaç gün oldu..umarım güzel haberi alırız yarın senden .yarın benimde adet günüm olmamayıı bekliyorum:)hihoyyyt

10gun oldu canım :)))) ama ben ıkıncı günü test yapmıstım negatıftı ondan pek umudum yok ya neyseeee yapıyım bari bıdaha

10gun oldu canım :)))) ama ben ıkıncı günü test yapmıstım negatıftı ondan pek umudum yok ya neyseeee yapıyım bari bıdaha

ikinci gün belki biraz erkendir,şimdi varsa çıkar zaten 10 gün olmuş..hem kız sa geç belli olurmuş belki ondandır..güzel düşünelim güzel şeler olsun demiii:))))

Yumurtlama olgusunun beyindeki merkezi hipotalamus bölgesidir ve bu bölge beyin korteksi adı verilen ve duygu ve düşüncelerimizin oluştuğu beyin üst merkezinin sıkı denetimi altındadır. İleri derecede gebe kalma arzusu, ileri derecede gebe kalma korkusu, ruhsal stres, iklim değişiklikleri ve diğer birçok neden bu bölgenin hipotalamusa “adet gecikmesi” emrini vermesine neden olabilir.

Aslında fazla kafaya takmamak lazımmış. Benim hiç gecikmem olmadı kendimi bildim bileli. Bekliyorum bu gün ya gelecek ya gelecek.... ((

evet haklısın sıkıyoruz kendimizi gelme gelme o da gelmiyo böle gecikiyo işte

arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var ben demiştim size pcoluyum diye adetim gecikti bugün 36. gün ama kist oluştu galiba diye bakın test yaptım yine bişey yok..... bi de dün öğlen idrar sonrası çok az bi kaç damla kan geldi.... ama hala bişey yok... akıntım oluyo ama kan yok.. ben dedim eyvah geldi kırmızılar ama yok... ne olabilir geliyorum mu dedi acaba.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…