arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var ben demiştim size pcoluyum diye adetim gecikti bugün 36. gün ama kist oluştu galiba diye bakın test yaptım yine bişey yok..... bi de dün öğlen idrar sonrası çok az bi kaç damla kan geldi.... ama hala bişey yok... akıntım oluyo ama kan yok.. ben dedim eyvah geldi kırmızılar ama yok... ne olabilir geliyorum mu dedi acaba.............
negatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifff
arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var ben demiştim size pcoluyum diye adetim gecikti bugün 36. gün ama kist oluştu galiba diye bakın test yaptım yine bişey yok..... bi de dün öğlen idrar sonrası çok az bi kaç damla kan geldi.... ama hala bişey yok... akıntım oluyo ama kan yok.. ben dedim eyvah geldi kırmızılar ama yok... ne olabilir geliyorum mu dedi acaba.............
merhaba arkadaşlar..
1 ocak adetimin ilk günüydü 12 ocak ovulasyon tarihimdi. ama uzayan akıntım 9-10 ocak gibi geldi ve çalışma yaptık. 16 ocakta kahverengi çok küçük bi akıntım oldu.yerleşme lekesi olabilirmi? adet döngüme göre 19 ocakta rahime yerleşme günüydü ama yumurtalamamda 3 gün önce oldu.. dün gece sağ kasığımda batma ve belimde az ağrı oldu.. umarım umutlu yorumlar duyarım..
canım ovulasyonunu kafana göre takip ediyorsan eğer yanılma payında olabilir.Yani bebeğin rahime yerleşme gününe kadar hesabını yapmışsın.anlaşılan sende kafaya fazlasıyla takıyorsun bizler gibi:)Kendini rahat bırak ve yumutrlama günlerini değerlendir sadece.sonrasını da umutla bekle.inşallah o lekelenmen bir belirtidir ama bunu şu an bilemeyiz tabi.güzel haberlerini bekliyoruz..opuyorumnanaktan
yomu bana yardımcı olacak kimseeeee arkadaşlar vulva kaşıntısı başladı iki gündür bende ama ben aynı zamanda bebiş için tedavi görüyorum yani ilaç kullanıyorum bu kaşıntı denen illet için fitil verildi onu kullansam diğer ilacın etkisini yok edermi yardım lütfeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?