Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kimse yok galiba ben sorumu yine sorayım belki gören olur........

negatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifff

negatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifff

hadi yaa..cnm adetin normalde bu kadar gecikiyomu normalde.eğer gecikmiyorsa yarın bi kan testi yaptır,kesin sonuç..ama 10 gün geçmiş,idrardada çıkması lazımdıı.en kötüsü bu demiii,gecikince umutlanıyoruz,ilk gün gelse bukadar umutlanmıcazz

Canım inanki hiç bir fikrim yok. Dün benden de bir kaç damla kan geldi ama hala bişey yok.

bu ay böle herkeste bi gecikme ama sonunda adet var galiba neyse ben aldım randevumu sabah 8.30 artık yarın doktordan öğrenirim ne var ne yok

ya kızlar bi girip bakim adeti gecikenlerde var mı güzel haberler diye ama yok sanırım.aksine bu ay hepimizin gecikti ve hepimizin sonuç negatif galibaa bakalım bidahaki ay ne olcak....hepinizi öpüyorum kimseler yok o yüzden çıkıyoruummm...

merhaba arkadaşlar..
1 ocak adetimin ilk günüydü 12 ocak ovulasyon tarihimdi. ama uzayan akıntım 9-10 ocak gibi geldi ve çalışma yaptık. 16 ocakta kahverengi çok küçük bi akıntım oldu.yerleşme lekesi olabilirmi? adet döngüme göre 19 ocakta rahime yerleşme günüydü ama yumurtalamamda 3 gün önce oldu.. dün gece sağ kasığımda batma ve belimde az ağrı oldu.. umarım umutlu yorumlar duyarım..

htcyz ve saziye kızlar geçmişi şimdi okudum.Sizlerde benim gibi testi kırıp atmak istemişinizdir heralde..bu ayda ümidimizi kaybettik..umarım mühim bişeyimiz yoktur..
The_fts cim sende ameliyat olamamışsın.olsun varsın o psikolojiye alıştırmıştın kendini ama herşeyin hayırlısı..bu ameliyetı olup kurtulduğunda burdan sevinçli haberlerini almayı umut ediyoruz tüm topik halkı adına yazmak istedim :)hepinizi öpüyorum..hoşçakalınn..

canım ovulasyonunu kafana göre takip ediyorsan eğer yanılma payında olabilir.Yani bebeğin rahime yerleşme gününe kadar hesabını yapmışsın.anlaşılan sende kafaya fazlasıyla takıyorsun bizler gibi:)Kendini rahat bırak ve yumutrlama günlerini değerlendir sadece.sonrasını da umutla bekle.inşallah o lekelenmen bir belirtidir ama bunu şu an bilemeyiz tabi.güzel haberlerini bekliyoruz..opuyorumnanaktan

selam arkadaşlarhihoyyyt uzuuuuuuunnnn bir süredir ne sizleri takip edebıldim nede yazabildim. umarım herkes çok iyidir ve çok güzel haberler vardır

Selam kızlar üç gün geciktim ama testler negatifbide üstüne grip oldum...yarın kan testi yaptırıcam

arkadaşlar bu arada bişey paylaşmak istiyorum sizlerle. şimdi benim sat 25 aralıktı 26 gunde döngüm,14-25-26sında kanamam oldu ama bole kahverengi ve az sürekli degıl. bugun ıse hiç yok ama iltihaplanmadan dolayı antibiyotık falan kullandım. kızlar acaba bu implantasyon kanaması olabilirmi fisfisfis

Doğru teşhis fazlasıyla takıyorum:)
ama 6 aydır ilk kez böyle birşey yaşadım eğer bebiş yoksa psikolojik olarak yerleşme lekesinide gerçekleştirmiş olarak huniyi kafama geçiricem laelaelaelaelae

yomu bana yardımcı olacak kimseeeee arkadaşlar vulva kaşıntısı başladı iki gündür bende ama ben aynı zamanda bebiş için tedavi görüyorum yani ilaç kullanıyorum bu kaşıntı denen illet için fitil verildi onu kullansam diğer ilacın etkisini yok edermi yardım lütfeennnn

bildiğimden değil ama tedavini etkileyecek birşey olsa sanırım doktorun uyarırdı.keşke sorsaydın canım

ah şu doktorlar sadece özel muayanehaneye çağırmayı biliyolar soruluyomuki birşey insan konuşmaya korkuyor öle illet bi yerde yaşıyorumki hayırlısıyla şu şark bitsin tıbbın merkezine yerleşcem valla :)) tşkler

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
htcyz.....................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
madeofhonor...................14 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu..............15 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
hilal07.......................... 16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77................................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Elson............................17 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979.........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn...............................10ŞUBAT
naneseker.............................13ŞUBAT
rufeyde serra.......................13 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…