yomu bana yardımcı olacak kimseeeee arkadaşlar vulva kaşıntısı başladı iki gündür bende ama ben aynı zamanda bebiş için tedavi görüyorum yani ilaç kullanıyorum bu kaşıntı denen illet için fitil verildi onu kullansam diğer ilacın etkisini yok edermi yardım lütfeennnn
Günaydın Berracım.
Çalış çalış. Hatta sıkı çalış ki bu ay meyvesini alasın.:sm_cool:
smart canım eski listeyi koymuşsun sanırım.. Ktg arkadaşımız adet olmuştu yeni tarihini vermişti dün zehsel düzeltmişti.. şimdi tekrar düzelttim canım haberin olsun..
bu arada adını göremedim listede yoksa geldi mi kırmızlar(
Tamam canımcım!Ben de 17 Ocak olan arkadaşı(Elson) üst listede göremeyince hiç ayrıntılara bakmadan yenileyip ekledim listeyi kendimi de çıkarmak için...
ah şu doktorlar sadece özel muayanehaneye çağırmayı biliyolar soruluyomuki birşey insan konuşmaya korkuyor öle illet bi yerde yaşıyorumki hayırlısıyla şu şark bitsin tıbbın merkezine yerleşcem valla :)) tşkler
yaa perşembe günü yumurtam 12mm di dr cumartesi gel bakalım dedi ben gitmedim nasılsa bu hafta olur die
cuma çalışmadım cumartesi çalıştım umudum yok ama olsun dedim daha kaç gün çalışmalıyım
yumurtanın 23mm lere gelmesi lazımmış kaç günde gelir kii
slm the fts
ymurtan buyumuyor sanırım... bende de aynı problem var . ben de 6 aylık evlıyım doktorlara gıttım adetımın 13 gununde gıttım normalde 19mm olması gereken yumurtam 12mm idi doktorda buyumesı lazımdı bu ratıhte dedı ama herhangı bı tedavıye başlanmadı. zamana bırak anne olmaman için hiçbir sebep yok dedı. yumurtlaamam rahmım gayet ıyıymış çok şükür.tek problem sanırım yumurtamın olgunluğa erışmemesı.onu da TAKMa kafana normal hayatına(cinsellık)deavm et dedı. erken daha dedı . ben de tmm dedım . bu arada eşimın spermıgramına da bakıldı gayet ıyı çıktı ...bana folbıol verdı . gunde yarım içiorum. hamıle kalmka ısteyen bayanlara verıorlarmış vıtamın olarak .boyle ben de zamana bıraktım ama senın tedavını de merak ettım açıkcası anlatır mısın ?:ecrin_bebek:
suuuuu hoşgeldinnnnn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?