Tamam canım dikkat et kendine ;bekleriz her zaman
Ya,insanlar belki de kendi dertlerine düşüyor çok görmüyorum ben;ama hani hakikaten samimiyet kurdukları kişler oluyor topiklerde ve dönüp 'canım ben iyiyim ama seni merak ettim,ne oldu' cümlesini bile pek görmedim;o kadar da okurum topikleri.
İstisnalar her zaman var tabi...
ama tecrübe kazanmış insanların bir zamnalar aynı konumda olduğu insanlara yardım etmesinden daha doğal ne olabilirki. bende yaşadım karın ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi diye sorduğumda bazıları alay eder gibi cevaplar vermişti çok kırılmıştım ve o hırsla akşam test yapmıştım. bildiğim konularda her zaman yardıma hazırım canım
canım hoşgeldin nasılsın dün lekelerin vardı bugün durum nasıl ?
Çok çok teşekkür ederim canım benim opuyorumnanaktan
Kırmızıları souyorsan gelmedi daha :) Ama gelir muhtemelen ya;ben kendimden umutlu değilim biliyorsun
İnşallah inşallah inşallah inşallah kaydirigubbakcemile:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Saat 4 olmak bilmiyo yaaa
Su'cum daha gelmemiş senin kırmızılar;inşallah da gelmez yaaa :)
Şafak 3 saat haaa
bende önce evde idrar testi yapmıştım 2 çizgi silik çıkmıştı ama ben anlamıştım zaten hamile olduğumu sonra eşimi aradım hastaneye gidelim karnım çok ağrıyo dedim yolda söyledim testin pozitif çıktığını ama umutlanma kan sonucu çıksın dedim sonuç 1 saat sonra çıkıcaktı gittim bi cafeye oturduk ama zaman geçmiyo bişeyler yiyim dedim yiyemiyorum çay söyledim içemedim tavla oynayalım dedi eşim oda yok yarım saat zor dayandım kalktım gittik hastaneye şükürki sonuç çıkmış bakınca anladım hemen 154,00 dü eşime sarıldım ağlamnaya başladım ama dizlerim titriyodu resmen hastane de herkes bize bakıodu şaşkın şaşkın. Allah ım sen kimsenin kucağına boş bırakma isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip ett aminnnnnn
biliyorumm o yüzden sordumlmaz: ben ümitliyim senin adına canım :umursamaz:
aaaaa delircem saat beş bucuk olsn:)
aaaaa delircem saat beş bucuk olsn:)
Sağol canım;ama sanırım ben üşüttüm yaaaaaaaaaaaa! :gitme:
Bak!Bugüün iki arkadaş kan testine gitti karasu ve hayaldi sanırım.bakalım akşama doğu sürpizler olacak mı :)
Bir de benimki 4-5 damla olsa bile 3 gün oldu yani;Ama Butterın bir gün oldu sadece.Bence onda var bişeyler.Sence?
Ayyyyyyyyyyyyy bi an önce geçsin zaman yaaa, kalbim küt küt atıyo, heyecandan ağrımı bile unuttum, geçti sanki valla zemuszemus
olsun sonuçta damla damla gelip kesildi adetin gelmediki bence sendede varrr iddia ediyorum kaydirigubbakcemile3 ondada vardır işallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?