Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet canım büyük ihtimal incirdendir..
ya belki işe yarar tabi bilemiyorum ama dediğin gibi dengeyi kaçırmaya gerek yok..bir de onun düzensizliğiyle uğraşmayalım yani...

haklısın canımkaydirigubbakcemile5

normalde adet 4-5 güne tamamen biterdi
b.ç.t yüzünden hala açık pembe akıntı geliyo
ne bilim araştırmadım da hani herkeste bölemi oluyo acababilmiyorumkismile

adetler çok yakındı birbirine. o yüzden kimse kimseye teselli olamadı
herkes dağıldı anlıcağın. toparlanırlar bi kaç güne. normal yani

canlarım benim.......pozitif olun diyoruz ama zor bir durum tabi....
yine de hiç birşeyi takmayın kafanıza kızlar....demekki zamanı değilmiş.......

ahkam kestiğime bakma..bu ay olmaz diye ben de çokk korkuyorum hayal kırıklığına uğramak çok kötü......

haaa kızlar hilal ne yazıkki 17sinde adet oldu silebilirsiniz listeden:sinifsinif:

yaa o da mı oldu ben de sorucaktım sana ne oldu diye..o zaman silelim gelince tekrar yeni tarihini ekleriz..

bu arada captanınkarısı arada bir geliyor diğerlerini ben de görmedim belki gelirler..

İDİLCAN söylediklerimi yapın ama yaptıklarımı yapmayın diyosun yani:roflol::roflol:

yaa o da mı oldu ben de sorucaktım sana ne oldu diye..o zaman silelim gelince tekrar yeni tarihini ekleriz..

bu arada captanınkarısı arada bir geliyor diğerlerini ben de görmedim belki gelirler..

evet canım malesef üzüldü çok. sanırım aşılamaya geçicek karar vermeye çalışıyo..
allah yardım etsin hepimize yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

haklısın canımkaydirigubbakcemile5

normalde adet 4-5 güne tamamen biterdi
b.ç.t yüzünden hala açık pembe akıntı geliyo
ne bilim araştırmadım da hani herkeste bölemi oluyo acababilmiyorumkismile

valla bilmiyorum ki canım faydasını görenler de olmuş şimdi sana yeme de diyemem belki işe yarar ama baksana adet düzenini bozmuş..bu karışımla ilgili bi topikte denk gelmiştim biri daha böyle şikayet ediyordu düzenim bozuldu falan diye ama karar senin canım belki işe yarar mani olmak istemem :)))

evet canım malesef üzüldü çok. sanırım aşılamaya geçicek karar vermeye çalışıyo..
allah yardım etsin hepimize yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım ya aminnn Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

ıDıLCAN söylediklerimi yapın ama yaptıklarımı yapmayın diyosun yani:roflol::roflol:

evet canım aynen öyleeeeee hihihi...söylemesi kolay da yapması zorrrr ama siz yine de bana bakmayın pozitif olun...........bu ay ben de azıcık da olsa bir umut var....göğüslerim ağrıyorrr kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrıyor......saçlarım ağrıyor kızlar saçlarımı tarayamıyorum...inşallah psikolojik değildir.... epilasyon yapamıyorum dayanamıyorum...kaşlarım amazon ormanına benzedii :1ninca:

Son düzenleyen: Moderatör:
Su faydasını görenler var kullandığı ay hamile kalanlar
ama bildiğim kadarıyla bende olan onlarda olmamış
demekki bana yaramadı kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
sen güzellik uzmanımısın şekerim:1rolleyes:

kız nasıl güldüm yaa :roflol::roflol:

Su faydasını görenler var kullandığı ay hamile kalanlar
ama bildiğim kadarıyla bende olan onlarda olmamış
demekki bana yaramadı kaydirigubbakcemile3

:))) bir kaç gün daha dene istersen hala devam ederse pembe akıntıların bırakırsın canım..

yok kız ben aksesuar giysi filan satıyorum :))) bugün siftah olmadı müşteriler kaşlarımdan mı kaçıyorlar acaba :)))

Canımcım sen ameliyat olmadın mı yaa, sanki öyle bişey gördüm dün evde göz atarken ama kocişten saklanıcam diye ayrıntılı bakamadım, ne var ne yok nasılsın tatlım?

olmadım canım hayırlısı dedik bakalım

saziye slm bu konu hakkında fıkrın var mı ?:?? 6 aylık evlıyım ben de....

ben sana cevap yazmıştım gökçe görmedin sanırım.

:))) bir kaç gün daha dene istersen hala devam ederse pembe akıntıların bırakırsın canım..

zaten en fazla 12gün yeniyomuş. kimisi 10gün diyo. yada yarın bırakayım 10gün tamamlanmış olur. zira 14 - 15.günler yumurtlak oluyorum-tatlicadiarzu-

yok kız ben aksesuar giysi filan satıyorum :))) bugün siftah olmadı müşteriler kaşlarımdan mı kaçıyorlar acaba :)))

epilasyon deyincenaniknanik
ayy kendi işin ne güzel
zor olmuyomu kadınlarla uğraşmak:roflol:
ay hiç uğraşamam valla:roflol:

zaten en fazla 12gün yeniyomuş. kimisi 10gün diyo. yada yarın bırakayım 10gün tamamlanmış olur. zira 14 - 15.günler yumurtlak oluyorum-tatlicadiarzu

evet canım bence de yarın da ye sonra bırakırsınyerimseniben

Son düzenleme:

canım ben bal tarçın çörek otu yedım 2.gün baslayıp 12.güne kadar yumurtam erken çatladı anladım agrımdan ama bende öyle akıntı yapmadı yanı bazılarında yapıyomus okumustum sanırım ama bır sıkıntı yaratırmı bılmıyorum

çok zor canımmmmm....deniyorlar deniyorlar deniyorlar sonra hiç bir şey almıyorlar deli oluyorum klava:

al işte gebert orda göm yere:mymeka:
o yüzden bizi ilgilendiren konuda iş kurmıcam:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…