evet canım büyük ihtimal incirdendir..
ya belki işe yarar tabi bilemiyorum ama dediğin gibi dengeyi kaçırmaya gerek yok..bir de onun düzensizliğiyle uğraşmayalım yani...
adetler çok yakındı birbirine. o yüzden kimse kimseye teselli olamadı
herkes dağıldı anlıcağın. toparlanırlar bi kaç güne. normal yani
haaa kızlar hilal ne yazıkki 17sinde adet oldu silebilirsiniz listeden:sinifsinif:
canlarım benim.......pozitif olun diyoruz ama zor bir durum tabi....
yine de hiç birşeyi takmayın kafanıza kızlar....demekki zamanı değilmiş.......
ahkam kestiğime bakma..bu ay olmaz diye ben de çokk korkuyorum hayal kırıklığına uğramak çok kötü......
yaa o da mı olduben de sorucaktım sana ne oldu diye..o zaman silelim gelince tekrar yeni tarihini ekleriz..
bu arada captanınkarısı arada bir geliyor diğerlerini ben de görmedim belki gelirler..
haklısın canımkaydirigubbakcemile5
normalde adet 4-5 güne tamamen biterdi
b.ç.t yüzünden hala açık pembe akıntı geliyo
ne bilim araştırmadım da hani herkeste bölemi oluyo acababilmiyorumkismile
evet canım malesef üzüldü çok. sanırım aşılamaya geçicek karar vermeye çalışıyo..
allah yardım etsin hepimize yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ıDıLCAN söylediklerimi yapın ama yaptıklarımı yapmayın diyosun yani:roflol::roflol:
evet canım aynen öyleeeeee hihihi...söylemesi kolay da yapması zorrrr ama siz yine de bana bakmayın pozitif olun...........bu ay ben de azıcık da olsa bir umut var....göğüslerim ağrıyorrr kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrıyor......saçlarım ağrıyor kızlar saçlarımı tarayamıyorum...inşallah psikolojik değildir....bir kaç epilasyon yapamıyorum dayanamıyorum...kaşlarım amazon ormanına benzedii :1ninca:
evet canım aynen öyleeeeee hihihi...söylemesi kolay da yapması zorrrr ama siz yine de bana bakmayın pozitif olun...........bu ay ben de azıcık da olsa bir umut var....göğüslerim ağrıyorrr kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrıyor......saçlarım ağrıyor kızlar saçlarımı tarayamıyorum...inşallah psikolojik değildir....bir kaç epilasyon yapamıyorum dayanamıyorum...kaşlarım amazon ormanına benzedii :1ninca:
Su faydasını görenler var kullandığı ay hamile kalanlar
ama bildiğim kadarıyla bende olan onlarda olmamış
demekki bana yaramadı kaydirigubbakcemile3
Canımcım sen ameliyat olmadın mı yaa, sanki öyle bişey gördüm dün evde göz atarken ama kocişten saklanıcam diye ayrıntılı bakamadım, ne var ne yok nasılsın tatlım?
saziye slm bu konu hakkında fıkrın var mı ?:?? 6 aylık evlıyım ben de....
:))) bir kaç gün daha dene istersen hala devam ederse pembe akıntıların bırakırsın canım..
yok kız ben aksesuar giysi filan satıyorum :))) bugün siftah olmadı müşteriler kaşlarımdan mı kaçıyorlar acaba :)))
epilasyon deyincenaniknanik
ayy kendi işin ne güzel
zor olmuyomu kadınlarla uğraşmak:roflol:
ay hiç uğraşamam valla:roflol:
Su canımm net gitmişti anca gelebildim
geçen ay bende incir yemiştim bol bol ceviz kabak çekirdeği falan
dediğin gibi yumurtlama akıntısını anlayamamıştım
bu ay bal çörek otu tarçın yemeye başladım adetin 2.günü
bugün adetimin 10.günü ve benden hala açıkkk pembe akıntı geliyo
galiba bu karışım bana iyi gelmedi kafamçokkarıştı
çok zor canımmmmm....deniyorlar deniyorlar deniyorlar sonra hiç bir şey almıyorlar deli oluyorumklava:
zaten en fazla 12gün yeniyomuş. kimisi 10gün diyo. yada yarın bırakayım 10gün tamamlanmış olur. zira 14 - 15.günler yumurtlak oluyorum-tatlicadiarzu-
evet canım bence de yarın da ye sonra bırakırsınyerimseniben
evet saol şekerim yardımcı olduğun içinŞeniz
the_fts h.g.
neden olmadın ameliyatını
gerek yokmuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?