olsun sonuçta damla damla gelip kesildi adetin gelmediki bence sendede varrr iddia ediyorum kaydirigubbakcemile3 ondada vardır işallahhh
Tamam!Ben de Ankara'dayım eğer benim dediğim doğruysa Panora'da buluşuruz 'Robert's Coffe'de' bana kahve ısmarlarsın,yok senin söyşediğin doğuysa ben sana ısmarlarım ;ne dersin
canım hayırlısı dualarımız seninle. inşallah meleğin seninledir.
İnşallah canım sağol, ben saat 4 te müjdeli haber alamasam bile hayal için dua etmeye devam edicem, inşallah onun olur, ve tabi isteyen diğer herkesin :Saruboceq:
Bence de, smart_girl den ben de umutluyum bu ay, sanki hamiş gibi geliyo bana da :CüvCüv:
tamam canım olurr:roflol:
Yapmayın kzılar yaaa...Beni moda sokacaksınız sonra üzüleceğim.
Benimki üşütmedir yaa;eşim zaten yeni gelmişti.Yumurtlama günü diye hesapladığım tek bir günde oldu beraberlik.Hiiçççç sanmıyorum.O gün doğru gün oalcak da,hadi doğru gün diyelim spermler sağlıklı olacak da,yerni bulacak da,sonra tutunacak da....
Daha neler :) Şaka gibi :)
Yapmayın kzılar yaaa...Beni moda sokacaksınız sonra üzüleceğim.
Benimki üşütmedir yaa;eşim zaten yeni gelmişti.Yumurtlama günü diye hesapladığım tek bir günde oldu beraberlik.Hiiçççç sanmıyorum.O gün doğru gün oalcak da,hadi doğru gün diyelim spermler sağlıklı olacak da,yerni bulacak da,sonra tutunacak da....
Daha neler :) Şaka gibi :)
kan testi yaptırsana canım benim
imkansız diye bişey yoktur burda yemekhanecinin eşi vardı. kocası korunuyomuş ve sadece 1 gece korunmasız olmuş kadın hamile kalmıştı hatta onu hastaneye ben götürmüştüm zorla oda böyle imkansız filan diyodu ve sonuç pozitifti. umarım seninkide öyle olur.
Bak!Ben haklı çıkınca laf kalabalığına getirip ısmarlamamak yok ona göre :)
Aaaaa,ben bu hikayeyi hatırladım .Hatta bunu anlatıp sonra da biz deniyoruz deniyoruz olmuyor,kadın korunurken olmuş yaaa falan demiştin değil mi :) Okumuştum o zaman.
Bak Allah sana da vermiş ne güzel :)
Kız biz ikimiz de aynı durumdayız ozaman biliyo musun, ben 14. ya da 16. gün çalışamadım, sadece 17. ve 18. gün çalıştık, onda da eşim hastalıktan yeni kurtulmuştu, antibiyotiği yeni bırakmıştı,
ozaman benim de "O gün doğru gün oalcak da,hadi doğru gün diyelim spermler sağlıklı olacak da,yerni bulacak da,sonra tutunacak da....
Daha neler :) Şaka gibi :))"
Dalga geçme yaaaa :) Tamam bak söz!Senin duurm da aynıysa bugün test sonucun pozitifse ben de bu kendimdeki negatif düşünce sistemimi kırmaya ve pozitif bakmaya çalışcağım. :)
kaydirigubbakcemile3 ay canımm sen hamile ol da ben kahve içmesemde olurrrr opuyorumnanaktan
Tamam kıssss zemuszemus
Ama benim de çok umudum yok, büyük ihtimalle negatif çıkacak söylim,
ben kendimden çok senden ümitliyim,
olsun hem benim olmasa da sizin olsun, sonra siz benim için dua edersiniz benim de olur opuyorumnanaktan hamişlerin duası kabul olurmuş ya kaydirigubbakcemile5
slm kızlarrr nasılsınızz.yaa the_fts nerelerde test yapçaktı.ay inşallah bu sefer çıkarda hamiştir.hayal ve karasu sizin içinde dua ediyorum inşallah bugün 3bebiş haberi alcazzzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?