Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
olsun sonuçta damla damla gelip kesildi adetin gelmediki bence sendede varrr iddia ediyorum kaydirigubbakcemile3 ondada vardır işallahhh

Tamam!Ben de Ankara'dayım eğer benim dediğim doğruysa Panora'da buluşuruz 'Robert's Coffe'de' bana kahve ısmarlarsın,yok senin söyşediğin doğuysa ben sana ısmarlarım ;ne dersin

bebişler burayaaa yumruk havayaaa hihoyyythihoyyythihoyyytsositososito:sm_cool:

Hadi bakalım kızlar bu gün güzel haberler alıcaz gibi.Benimkine daha çok var hem ben bu ay umutlu değilim.Artık istemiyorumda ama yinede bi kere azda olsa bu ay çalışmam var yinede belli olmaz deyip adet günüm gelene kadar bekliycem.

Bence de, smart_girl den ben de umutluyum bu ay, sanki hamiş gibi geliyo bana da :CüvCüv:

Yapmayın kzılar yaaa... Beni moda sokacaksınız sonra üzüleceğim.
Benimki üşütmedir yaa;eşim zaten yeni gelmişti.Yumurtlama günü diye hesapladığım tek bir günde oldu beraberlik.Hiiçççç sanmıyorum.O gün doğru gün oalcak da,hadi doğru gün diyelim spermler sağlıklı olacak da,yerni bulacak da,sonra tutunacak da....
Daha neler :) Şaka gibi :)

imkansız diye bişey yoktur burda yemekhanecinin eşi vardı. kocası korunuyomuş ve sadece 1 gece korunmasız olmuş kadın hamile kalmıştı hatta onu hastaneye ben götürmüştüm zorla oda böyle imkansız filan diyodu ve sonuç pozitifti. umarım seninkide öyle olur.

Kız biz ikimiz de aynı durumdayız ozaman biliyo musun, ben 14. ya da 16. gün çalışamadım, sadece 17. ve 18. gün çalıştık, onda da eşim hastalıktan yeni kurtulmuştu, antibiyotiği yeni bırakmıştı,
ozaman benim de "O gün doğru gün oalcak da,hadi doğru gün diyelim spermler sağlıklı olacak da,yerni bulacak da,sonra tutunacak da....
Daha neler :) Şaka gibi :))"

Aaaaa,ben bu hikayeyi hatırladım .Hatta bunu anlatıp sonra da biz deniyoruz deniyoruz olmuyor,kadın korunurken olmuş yaaa falan demiştin değil mi :) Okumuştum o zaman.
Bak Allah sana da vermiş ne güzel :)

Aaaaa,ben bu hikayeyi hatırladım .Hatta bunu anlatıp sonra da biz deniyoruz deniyoruz olmuyor,kadın korunurken olmuş yaaa falan demiştin değil mi :) Okumuştum o zaman.
Bak Allah sana da vermiş ne güzel :)

Harbiden yaaa, biz uğraşıyoruz çalışıyoruz olmuyo, elalem istemeden kazayla oluyo yaa, kıskandığımdan değil asla, ama bizim niye yok yaaa mafoldumben

Dalga geçme yaaaa :) Tamam bak söz!Senin duurm da aynıysa bugün test sonucun pozitifse ben de bu kendimdeki negatif düşünce sistemimi kırmaya ve pozitif bakmaya çalışcağım. :)

slm kızlarrr nasılsınızz.yaa the_fts nerelerde test yapçaktı.ay inşallah bu sefer çıkarda hamiştir.hayal ve karasu sizin içinde dua ediyorum inşallah bugün 3bebiş haberi alcazzzemuszemus

Dalga geçme yaaaa :) Tamam bak söz!Senin duurm da aynıysa bugün test sonucun pozitifse ben de bu kendimdeki negatif düşünce sistemimi kırmaya ve pozitif bakmaya çalışcağım. :)

Tamam kıssss zemuszemus
Ama benim de çok umudum yok, büyük ihtimalle negatif çıkacak söylim,
ben kendimden çok senden ümitliyim,
olsun hem benim olmasa da sizin olsun, sonra siz benim için dua edersiniz benim de olur opuyorumnanaktan hamişlerin duası kabul olurmuş ya kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 ay canımm sen hamile ol da ben kahve içmesemde olurrrr opuyorumnanaktan

Yok gülüm;ben senin bana ısmarlayacağın kahveden bahsediyorum. :)
Ama ısmarlayacak taraf ben olursam;tabiki seve seve. :) Hatta olurda hamileyse topiğimizdeki Ankara'da yaşayan herkes gelsin. Hme bu vesileyle tanışılmış da olunur :)
Aaa bu arada diğer illerdeki arkadaşlar yanlış anlamayın yaa,sizde gelin ama uzaakkk :S

Ya,bir sürü önemli belirti yazdın,o yüzden kalktın gittin.Şimdi nerden çıktı bu karamsarlık?
Benimle çok konuşanın içi kararıyor zaten :S Kusuruma bakma yaa....

Hepimiz sen ve hayalleyiz inşallah güzel haberleriniz gelir bugün.

slm kızlarrr nasılsınızz.yaa the_fts nerelerde test yapçaktı.ay inşallah bu sefer çıkarda hamiştir.hayal ve karasu sizin içinde dua ediyorum inşallah bugün 3bebiş haberi alcazzzemuszemus

Ayyyyyyyyyyyyyyyy ümitlenip de sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…