Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
zehsel canımmmmm bizim adet günlerimiz yakın, sen de var mı bir değişiklik??? göğüslerin kasıkların ağrıyor muu

haklısın canımkaydirigubbakcemile5

normalde adet 4-5 güne tamamen biterdi
b.ç.t yüzünden hala açık pembe akıntı geliyo
ne bilim araştırmadım da hani herkeste bölemi oluyo acababilmiyorumkismile

canım benımde öyle olmustu adetım bıtmıstı ama sankı açık pembe gelıyodu yıne ama sonra kesıldı çok sürmedı benım yanı

al işte gebert orda göm yere:mymeka:
o yüzden bizi ilgilendiren konuda iş kurmıcam:1rolleyes:

zor ama bir o kadar da güzel berencim....müşteriyle uğraşmak zorr ama kendi işim..en çok erkek müşterileri seviyorum...konu hakkında bir bilgileri yok eşlerine hediye almak istiyorlar hemen kandırıveriyorum kötükedihüso

zehsel canımmmmm bizim adet günlerimiz yakın, sen de var mı bir değişiklik??? göğüslerin kasıkların ağrıyor muu

canım ben degısık bişiler hıssetmıyorum açıkçası her ay kı gıbı regl belırtılerım var benım hakkımızda hayırlısı sende varmı bısıler

canım ben degısık bişiler hıssetmıyorum açıkçası her ay kı gıbı regl belırtılerım var benım hakkımızda hayırlısı sende varmı bısıler

kız biraz önce dediğim gibi benim göğüslerimde şişme var ağrı var..kasıklarım ağrıyor.
saçlarımı tarayamıyorum ağrıyor..kaşlarımı alamıyorum :)) nedir bu psikolojik mi

ben arı sütü pal polen yedım hamıle kalamadım
incir kürü yaptım erken yumurtladım hamıle kalamadım
bal tarçın çörek otu yedım erken yumurtladım hamıle kalamadım
hepsınıde düzenlı uyguladım aslında ama Allah ım ol demedıkten sonra neye yarar kı önce rabbım ol dıyecek hiç bişi yemesende oluyo ayrıca bız kendı düzenımızı kendımız bozuyoruz o yuzden ben bişi yemıyorum artık

kız biraz önce dediğim gibi benim göğüslerimde şişme var ağrı var..kasıklarım ağrıyor.
saçlarımı tarayamıyorum ağrıyor..kaşlarımı alamıyorum :)) nedir bu psikolojik mi

canım bu yasadıklarını daha öncekı aylar yasamadıysan ve kafana çok takmıyosan bebegı psıkolojık olacagını sanmıyorum ınsallah bebiş yapıyo olsun bunları

kaydirigubbakcemile5 çok doğru canım.Onun yazdığı vakit var.Ama insanız işte elimizden geleni yapalım da... diyoruz.Belki de doğru olan bu ya elinden geleni yaptıktan sonra teslim olmak.yerimseniben

ayyyyyneeeeeeeen canım sana katılıyorummmm vereliniortak

kaydirigubbakcemile5 çok doğru canım.Onun yazdığı vakit var.Ama insanız işte elimizden geleni yapalım da... diyoruz.Belki de doğru olan bu ya elinden geleni yaptıktan sonra teslim olmak.yerimseniben

aynen canım dua etmemız gerek bol bol ben elımden gelenı yaptım doktorada gıttım sorun yok denemeye devam dıyor doktorlarda daha bişi yemıcem Allah ım ne zaman nasıp ederse napalım vaktı gelecek önce ınsallah kavusuruz en kısa zamanda

ayyyyyneeeeeeeen canım sana katılıyorummmm vereliniortak

sagol canım yanı benım bır arkadasım arı sütü bal polen yedı ılk aydan hamıle ama yanı bal arı sütü polen vesıle Allah ım ol demıskı olmus yoksa olmazdı zaten yada hiç yemeseydı yıne olacaktı vaktı gelmısse bunu bılemeız bız tatlım

canım bu yasadıklarını daha öncekı aylar yasamadıysan ve kafana çok takmıyosan bebegı psıkolojık olacagını sanmıyorum ınsallah bebiş yapıyo olsun bunları

adetten önce göğüslerim ağrırdı ama bu kez saçlarım da ağrıyor...kasıklarım da adetten önce hiç sancımadı bu güne kadar, sanki birileri bıçak saplıyor.....

inşallahhh canım inşallahh Allahım isteyen herkese versin!!!!!:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq:

evet canım o bi tesadüf olmuş zaten ona yazılmış o ay hamile kalacağı yemese de yine hamile kalacaktı..bundan sonra ben de hiç birşey yemicem lmaz:

zehsel hoşgeldin kuşumm. valla o da beni bulmuş demekki napalım ben elimden geleni yapıyımda ahhh şunu deneseydim belki olurdu diye pişman olmıyım..

tatlım çooooooook karışık tüp bebek için bekliyoz ama

ozaman ne diyelim hayırlısı olsun canım inş. güzel olur herşey senin için

:roflol: çakallll.. sen işini seviyosun belli.. ben uğraşamam işte. iş dedinmi mecbur olcaklar gelcekler alcaklar gitcekler uğraştırmadankaydirigubbakcemile3

ınsallah canım gelmıstır melegın

evet canım o bi tesadüf olmuş zaten ona yazılmış o ay hamile kalacağı yemese de yine hamile kalacaktı..bundan sonra ben de hiç birşey yemicem lmaz:

yanı vaktı zamanı gelmıs onun her sekılde olucakmıs nasıbı oymus onun çünkü hakkımızda hayırlısı be canım ne dıyelım

zehsel hoşgeldin kuşumm. valla o da beni bulmuş demekki napalım ben elimden geleni yapıyımda ahhh şunu deneseydim belki olurdu diye pişman olmıyım..

ben anlıyorum senı herseyı denıyoruz olsun dıye ama benım yıne olmadı bu ısyan degıl tabıkı sadece yedıklerım bana yaramadı çünkü bebişin vaktı gelmemıs henuz o yuzden artık yemıcem ve yılım dolana dek beklıcem yılım dolunca hala yoksa o zaman doktor yolu görünür

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
htcyz.....................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
madeofhonor...................14 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77................................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Elson............................17 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
begummmm..............25 OCAK
AnGElllL.................26 OCAK
zehsel.........................26 OCAK
ekin79.......................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
beleney..................2 ŞUBAT
hatunsultan...................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack......................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979.........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn...............................10ŞUBAT
naneseker.............................13ŞUBAT
rufeyde serra.......................13 ŞUBAT
ktg........................................15ŞUBAT
bayankarasu.......................17ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…