evet saol şekerim yardımcı olduğun içinŞeniz
haklısın canımkaydirigubbakcemile5
normalde adet 4-5 güne tamamen biterdi
b.ç.t yüzünden hala açık pembe akıntı geliyo
ne bilim araştırmadım da hani herkeste bölemi oluyo acababilmiyorumkismile
al işte gebert orda göm yere:mymeka:
o yüzden bizi ilgilendiren konuda iş kurmıcam:1rolleyes:
zehsel canımmmmm bizim adet günlerimiz yakın, sen de var mı bir değişiklik??? göğüslerin kasıkların ağrıyor muu
canım ben degısık bişiler hıssetmıyorum açıkçası her ay kı gıbı regl belırtılerım var benım hakkımızda hayırlısı sende varmı bısıler
kız biraz önce dediğim gibi benim göğüslerimde şişme var ağrı var..kasıklarım ağrıyor.
saçlarımı tarayamıyorum ağrıyor..kaşlarımı alamıyorum :)) nedir bu psikolojik mi
ben arı sütü pal polen yedım hamıle kalamadım
incir kürü yaptım erken yumurtladım hamıle kalamadım
bal tarçın çörek otu yedım erken yumurtladım hamıle kalamadım
hepsınıde düzenlı uyguladım aslında ama Allah ım ol demedıkten sonra neye yarar kı önce rabbım ol dıyecek hiç bişi yemesende oluyo ayrıca bız kendı düzenımızı kendımız bozuyoruz o yuzden ben bişi yemıyorum artık
ben arı sütü pal polen yedım hamıle kalamadım
incir kürü yaptım erken yumurtladım hamıle kalamadım
bal tarçın çörek otu yedım erken yumurtladım hamıle kalamadım
hepsınıde düzenlı uyguladım aslında ama Allah ım ol demedıkten sonra neye yarar kı önce rabbım ol dıyecek hiç bişi yemesende oluyo ayrıca bız kendı düzenımızı kendımız bozuyoruz o yuzden ben bişi yemıyorum artık
kaydirigubbakcemile5 çok doğru canım.Onun yazdığı vakit var.Ama insanız işte elimizden geleni yapalım da... diyoruz.Belki de doğru olan bu ya elinden geleni yaptıktan sonra teslim olmak.yerimseniben
ayyyyyneeeeeeeen canım sana katılıyorummmm vereliniortak
canım bu yasadıklarını daha öncekı aylar yasamadıysan ve kafana çok takmıyosan bebegı psıkolojık olacagını sanmıyorum ınsallah bebiş yapıyo olsun bunları
aynen canım dua etmemız gerek bol bol ben elımden gelenı yaptım doktorada gıttım sorun yok denemeye devam dıyor doktorlarda daha bişi yemıcem Allah ım ne zaman nasıp ederse napalım vaktı gelecek önce ınsallah kavusuruz en kısa zamanda
sagol canım yanı benım bır arkadasım arı sütü bal polen yedı ılk aydan hamıle ama yanı bal arı sütü polen vesıle Allah ım ol demıskı olmus yoksa olmazdı zaten yada hiç yemeseydı yıne olacaktı vaktı gelmısse bunu bılemeız bız tatlım
canım ben bal tarçın çörek otu yedım 2.gün baslayıp 12.güne kadar yumurtam erken çatladı anladım agrımdan ama bende öyle akıntı yapmadı yanı bazılarında yapıyomus okumustum sanırım ama bır sıkıntı yaratırmı bılmıyorum
tatlım çooooooook karışık tüp bebek için bekliyoz ama
zor ama bir o kadar da güzel berencim....müşteriyle uğraşmak zorr ama kendi işim..en çok erkek müşterileri seviyorum...konu hakkında bir bilgileri yok eşlerine hediye almak istiyorlar hemen kandırıveriyorum kötükedihüso
adetten önce göğüslerim ağrırdı ama bu kez saçlarım da ağrıyor...kasıklarım da adetten önce hiç sancımadı bu güne kadar, sanki birileri bıçak saplıyor.....
inşallahhh canım inşallahh Allahım isteyen herkese versin!!!!!:Saruboceq:
evet canım o bi tesadüf olmuş zaten ona yazılmış o ay hamile kalacağı yemese de yine hamile kalacaktı..bundan sonra ben de hiç birşey yemicemlmaz:
zehsel hoşgeldin kuşumm. valla o da beni bulmuş demekki napalım ben elimden geleni yapıyımda ahhh şunu deneseydim belki olurdu diye pişman olmıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?