Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tamam canım olurr işallaaah kaydirigubbakcemile5

Aaaaa,ben bu hikayeyi hatırladım .Hatta bunu anlatıp sonra da biz deniyoruz deniyoruz olmuyor,kadın korunurken olmuş yaaa falan demiştin değil mi :) Okumuştum o zaman.
Bak Allah sana da vermiş ne güzel :)

yok canım o zaman be hamileydim ve o gün kontrole gidicektim laf arasında benimde 10 günüm geçti filan dedi bende hamilesindir belki dedim sonra olayı anlattı olamaz filan dedi ben bunu tuttum kolundan zorla götürdüm. bide 2 çocuğu var zaten kadının ben kontrol olana kadar onun kan testi çıktı pozitifti. gerçi bebeğini kaybetti şimdi de o konulara hiç girmiyim

bayankarasu ve izmir hayal inş güzel sonuçlarınız gelir
bayankarasu dün başka bi topiğe yazmışsın kasığımda batma var diye bendede var
yumurtlama günümden beri geçmedi normalde var yatrken filan rahatsız ediyor bazen bıçak gibi sokuluyor
sanki nefesim kesiliyor regl günüm bugün gelen giden yok
3 gün önce test yaptım negatif ama hayırlısı inş

Yok canım benim seninle alakası yok benim karamsarlığımın, dediğim gibi çalıştığımız günler geç oldu diye düşünüyorum, ayrıca benim tek belirtim karın ağrısı zaten, ne mide bulantısı var, ne bişey var, daha adetime bile 5 gün var( tek umudum iki gündür geçmek bilmeyen kasık ağrılarım, bi de doktorumun 21. gün hormonlara bakıp bu ay yumurtlaman çok güzel olmuş, gebe olabilirsin demesi işte okadar :uhm:

canım inşallah gelmez.testi erken yaptığın için negatif olabilir.bence 5gün geçsin snra test yap.bende test yaptım hep negatif çıktı.bugün 13gün oldu hala gelmedi nasipse yarın test yapçam inşallah bu sefer çıkar:Saruboceq:

Canım benim ben iki gündür aynı durumdayım, hatta bu gece uyutmadı beni sancılarım, sabah dayanamayıp doktora gittim, gebelik belirtisi olduğunu söyledi kan verdim bakalım hayırlısı,
sen benden daha umutlu bi vaka sayılabilirsin çünkü senin adet günün de gelmesine rağmen olmamışsın, belki adet sancısı da olabiilir ama dua edelim de olmasın, eğer yarına kadar kırmızılar gelmezse sen de yaparsın bi test, belki müjdeyi senden alırız opuyorumnanaktan

Harbiden yaaa, biz uğraşıyoruz çalışıyoruz olmuyo, elalem istemeden kazayla oluyo yaa, kıskandığımdan değil asla, ama bizim niye yok yaaa mafoldumben
bakın size kendi hikayemi anlatayım bizde çozuk istiyoduk ama olmuyodu ben defalarca hastaneye gittim ama bişeyim yoktu eşimin gelmesini söylüyodu doktorlar eşime bikaç kez söyledim ama yanaşmadı bende fazla ısrar etmedim gururu kırılmasın diye. bizden sonra evlenen herkesin çocuğu olmuştu sadece biz kalmıştık artık insanlara vericek cevap bulamıyodum. eşimde çok çocuk istemesine rağmen korkuyodu hastaneye gitmekten neyse ben temmuz 15 de ameliyat oldum ay sonuna doğruda adet olucaktım diye geciktirici kullandım 3 ağustosta son adetimi gördüm sonra biz 1 haftalığına tayile gittik öyle güzel bi tatil yaşadımki stresten sıkıntıdan uzak sadece ikimizin olduğu biyer mükemmeldi. o ay çocuğu hiç düşünmedim bile hatta. tatil dönüşü karın ağrılarım başladı ve netice hamileyim. herşeyde bi hayır var ve bazı şeyler vesile oluyo aslında. belki ben ameliyat olmasaydım geciktirici kullanmıycaktım ve ovülasyon günümde gene burda olup acaba hamile kalırmıyım diye düşünerek geçirecektim. stres hamile kalmayı kesinlikle geciktiriyo kızlar çok rahat olmalısınız hamilelik fikrini aklınızdan çıkarın kendinizi rahat bırakın biraz. bakın görüceksiniz hepiniz mutlu sona ulaşıcaksınız. ha bi de şu var hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin en yakın arkadaşının eşi doğum yapıcaktı hastaneye kaldırmışlardı o gün ve eşimin dde moreli çok bozuktu çünkü onlarda biğzden sonra evlenmişlerdi. bu bebek ikimize de mükemmel bi hediye oldu ve Allah ıma çok şükürki kızım çok güzel bi zamanda bize geleceğinin müjdesini verdi

Ne güzel yaa, darısı isteyen herkesle beraber bizim de başımıza inşallah canım :Saruboceq:

Siz olmasanız bugün nasıl geçerdi yaaa , siz hepiniz bitanesiniz kızlar kaydirigubbakcemile5
bu arada benim ağrılarım hafifledi yaaa, nerdeyse hafiflediğine üzülecem haa, deliriyorum ben heralde :S

benimde kasık ağrılarım ço fazlaydı bugün geçti
gerçi regl me daha çok var ama bi değiik hissdiyorum

zambak2009
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Memur
Yaşadığınız Yer: Kahramanmaraş Giriş tarihi: Apr 2009

tamam canım bilgilendiririm. ha bide yarın sabah evde bi test daha yapacağım sonucu yazarım

tamam cnm bende sabah test yapçam:ecrin_bebek: inşallah güzel haberler vercez birbirimize

bende erzincanlıyım...
ama hiç orayı bilmem nasıl güzelmidir...
dedeler vakti zamannda gelmişler buraya

Kızlar ben biraz uyuyayım, malum zaman geçsin, yoksa kendi kendimi yiyip bitiricem 4 e kadar, uyanır uyanmaz gelirim yine, hadi hoşçakalın opuyorumnanaktan

bende erzincanlıyım...

Canım benim ablam oraya evlendi, ve şu an annem babam da onun yanına gittiler, bi haftadır ordalar,
erzincan güzel yer, yani ben sevdim, ama benim Samsun'um bitane:)))))

cnm senin çok olmuş testte çıkmazsa inş bebiş vardır mutlaka doktora git derim ben
Rabbim hakkımızda hayırısını versin

canım inşallah önce senden sonra benden güzel hbr gelir
ptesiye kadar beklerim eğer gelmezse tekrar test yaprım
inş bebişler bizimledir ama benimki regl ağrısı gibi değil zaten olmadan önce ağrım olmaz sessizce gelir benim pis kırmızılar eğer bebiş yoksa inş bugün olrumda umutlanmam

anam ne kadar çok yazmıssınız oku oku bitmedi daha dün bırakmıstım yazmışsınızda yazmıssınız:)) gerçi fazla yazamamıştım...arada kaynadım gitti:))
ben bugün hasta oldum sanırım...kahverengi akıntı geldi ve karnımda agrı değilde acayip bi batma var...ayın 19unda olmam gerekiyodu...bu ay da bişey yok artık bidaha aya kaldı..inşallah test yaptıranlarınki pozitif çıkar...sizin için dua ediyorum...

bende erzincanlıyım...

canım bende manisalıyım ama 1senedir erzincandayım..erzincan orta büyüklükte güzel bi şehir.insanlarıda çok iyii.tabi herkes kendi memleketini özlüyoomafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…