Yok gülüm;ben senin bana ısmarlayacağın kahveden bahsediyorum. :)
Ama ısmarlayacak taraf ben olursam;tabiki seve seve. :) Hatta olurda hamileyse topiğimizdeki Ankara'da yaşayan herkes gelsin. Hme bu vesileyle tanışılmış da olunur :)
Aaa bu arada diğer illerdeki arkadaşlar yanlış anlamayın yaa,sizde gelin ama uzaakkk :S
Aaaaa,ben bu hikayeyi hatırladım .Hatta bunu anlatıp sonra da biz deniyoruz deniyoruz olmuyor,kadın korunurken olmuş yaaa falan demiştin değil mi :) Okumuştum o zaman.
Bak Allah sana da vermiş ne güzel :)
Ya,bir sürü önemli belirti yazdın,o yüzden kalktın gittin.Şimdi nerden çıktı bu karamsarlık?
Benimle çok konuşanın içi kararıyor zaten :S Kusuruma bakma yaa....
Hepimiz sen ve hayalleyiz inşallah güzel haberleriniz gelir bugün.
bayankarasu ve izmir hayal inş güzel sonuçlarınız gelir
bayankarasu dün başka bi topiğe yazmışsın kasığımda batma var diye bendede var
yumurtlama günümden beri geçmedi normalde var yatrken filan rahatsız ediyor bazen bıçak gibi sokuluyor
sanki nefesim kesiliyor regl günüm bugün gelen giden yok
3 gün önce test yaptım negatif ama hayırlısı inş
bayankarasu ve izmir hayal inş güzel sonuçlarınız gelir
bayankarasu dün başka bi topiğe yazmışsın kasığımda batma var diye bendede var
yumurtlama günümden beri geçmedi normalde var yatrken filan rahatsız ediyor bazen bıçak gibi sokuluyor
sanki nefesim kesiliyor regl günüm bugün gelen giden yok
3 gün önce test yaptım negatif ama hayırlısı inş
bakın size kendi hikayemi anlatayım bizde çozuk istiyoduk ama olmuyodu ben defalarca hastaneye gittim ama bişeyim yoktu eşimin gelmesini söylüyodu doktorlar eşime bikaç kez söyledim ama yanaşmadı bende fazla ısrar etmedim gururu kırılmasın diye. bizden sonra evlenen herkesin çocuğu olmuştu sadece biz kalmıştık artık insanlara vericek cevap bulamıyodum. eşimde çok çocuk istemesine rağmen korkuyodu hastaneye gitmekten neyse ben temmuz 15 de ameliyat oldum ay sonuna doğruda adet olucaktım diye geciktirici kullandım 3 ağustosta son adetimi gördüm sonra biz 1 haftalığına tayile gittik öyle güzel bi tatil yaşadımki stresten sıkıntıdan uzak sadece ikimizin olduğu biyer mükemmeldi. o ay çocuğu hiç düşünmedim bile hatta. tatil dönüşü karın ağrılarım başladı ve netice hamileyim. herşeyde bi hayır var ve bazı şeyler vesile oluyo aslında. belki ben ameliyat olmasaydım geciktirici kullanmıycaktım ve ovülasyon günümde gene burda olup acaba hamile kalırmıyım diye düşünerek geçirecektim. stres hamile kalmayı kesinlikle geciktiriyo kızlar çok rahat olmalısınız hamilelik fikrini aklınızdan çıkarın kendinizi rahat bırakın biraz. bakın görüceksiniz hepiniz mutlu sona ulaşıcaksınız. ha bi de şu var hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin en yakın arkadaşının eşi doğum yapıcaktı hastaneye kaldırmışlardı o gün ve eşimin dde moreli çok bozuktu çünkü onlarda biğzden sonra evlenmişlerdi. bu bebek ikimize de mükemmel bi hediye oldu ve Allah ıma çok şükürki kızım çok güzel bi zamanda bize geleceğinin müjdesini verdiHarbiden yaaa, biz uğraşıyoruz çalışıyoruz olmuyo, elalem istemeden kazayla oluyo yaa, kıskandığımdan değil asla, ama bizim niye yok yaaa mafoldumben
bakın size kendi hikayemi anlatayım bizde çozuk istiyoduk ama olmuyodu ben defalarca hastaneye gittim ama bişeyim yoktu eşimin gelmesini söylüyodu doktorlar eşime bikaç kez söyledim ama yanaşmadı bende fazla ısrar etmedim gururu kırılmasın diye. bizden sonra evlenen herkesin çocuğu olmuştu sadece biz kalmıştık artık insanlara vericek cevap bulamıyodum. eşimde çok çocuk istemesine rağmen korkuyodu hastaneye gitmekten neyse ben temmuz 15 de ameliyat oldum ay sonuna doğruda adet olucaktım diye geciktirici kullandım 3 ağustosta son adetimi gördüm sonra biz 1 haftalığına tayile gittik öyle güzel bi tatil yaşadımki stresten sıkıntıdan uzak sadece ikimizin olduğu biyer mükemmeldi. o ay çocuğu hiç düşünmedim bile hatta. tatil dönüşü karın ağrılarım başladı ve netice hamileyim. herşeyde bi hayır var ve bazı şeyler vesile oluyo aslında. belki ben ameliyat olmasaydım geciktirici kullanmıycaktım ve ovülasyon günümde gene burda olup acaba hamile kalırmıyım diye düşünerek geçirecektim. stres hamile kalmayı kesinlikle geciktiriyo kızlar çok rahat olmalısınız hamilelik fikrini aklınızdan çıkarın kendinizi rahat bırakın biraz. bakın görüceksiniz hepiniz mutlu sona ulaşıcaksınız. ha bi de şu var hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin en yakın arkadaşının eşi doğum yapıcaktı hastaneye kaldırmışlardı o gün ve eşimin dde moreli çok bozuktu çünkü onlarda biğzden sonra evlenmişlerdi. bu bebek ikimize de mükemmel bi hediye oldu ve Allah ıma çok şükürki kızım çok güzel bi zamanda bize geleceğinin müjdesini verdi
bende erzincanlıyım...
ama hiç orayı bilmem nasıl güzelmidir...
dedeler vakti zamannda gelmişler buraya
canım inşallah gelmez.testi erken yaptığın için negatif olabilir.bence 5gün geçsin snra test yap.bende test yaptım hep negatif çıktı.bugün 13gün oldu hala gelmedi nasipse yarın test yapçam inşallah bu sefer çıkar:Saruboceq:
Canım benim ben iki gündür aynı durumdayım, hatta bu gece uyutmadı beni sancılarım, sabah dayanamayıp doktora gittim, gebelik belirtisi olduğunu söyledi kan verdim bakalım hayırlısı,
sen benden daha umutlu bi vaka sayılabilirsin çünkü senin adet günün de gelmesine rağmen olmamışsın, belki adet sancısı da olabiilir ama dua edelim de olmasın, eğer yarına kadar kırmızılar gelmezse sen de yaparsın bi test, belki müjdeyi senden alırız opuyorumnanaktan
Selmacım sen erzincanlımısın yada orda mı yaşıyosun?
bende erzincanlıyım...
bende erzincanlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?