inşallah ona gerek kalmadan bebiş yerini alır annesinin göbişinde:Saruboceq:
canım senin ameliyat noldu?kaç gündür giremiyorum buraya doğru düzgün.Bi ara gerek yokmuymuş öyle bişey okudum.
kızım ne geçmiş olsunu :roflol: geçmişi okuyamıyorum dedimdi:roflol:
evet canım inşallahhhh olmuştur bu ay inşallahhŞeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim hiç belli olmaz Allah ol dedikten sonra hiç birşey engelleyemez o yüzden ümidimizi kaybetmeyelim..zaten hep umulmadık anlarda geliyormuş neden olmasın
inşallah ona gerek kalmadan bebiş yerini alır annesinin göbişinde:Saruboceq:
işallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq:
inşallahhhhhhhhhhhhh
zaten bende özellikle düşükten sonra hep rabbime sağlıklı hayırlı evlat nasip et diye dua ediyorum
laelaelaelaelae:roflol:
en öenmlısı bence o berencım. allah çocuk her ısteyene versın. ama sağlıklı ve hayırlı evlat nasıp etsın ınşallah.(içinde de bana )opuyorumnanaktan:1hug:
hhehe bugün bakırköy ruh ve sinir hast. has taksisine denk geldik eşim dioki beni direk hastaneye götürsün abi ohaoldumsmile bende olmaz benim gitmem lazım o dioki ben o dioki ben alsanaalsanasmile sonra bi gülmye başladık en iyisi ikimizde gidelim :lepi: kafamçokkarıştı
ne hallere geldikkk o dioki geçmişi okuyom ben nie geçmiş olasunnn :)))
evet gülüm inşallahh sağlıklı olsun hayırlı olsun kız olsun erkek olsun
ki oğlum var bi tane benim.. isterim ki kızım olsun ama dediğim gibi
sağlıklı hayırlı deilse erkek olsun hiç önemli deil. rabbimi gücendirmek istemem
inşallah seninde diğer arkdşlarımında steyen herkesin tez zamanda
bebekleri olurda uykusuz geceler cinnet geçirmeler başlar:roflol::roflol:
ya zaten bu umut yicek beni dr dioki çok çok zor normal hamiş kalman benim umudum yok açıkcası dio. Bende diomki Allahla ne arama girion belki verecek gülüoooo Allahtan kolay şeyleri iste dio pislikkk beni hazırlıo aklınca psikolojik olarak ama yemezlerrr gelecek bebişimmmm :ecrin_bebek:
sen görmüyonmu beni ipekkk:mymeka:
yoksa küstünmü bana naniknanik
aminnnnnnnn ya aminnnnnnn:Saruboceq:
valla bu şekilde hatim olsa çoktan hatim etmiştikkaydirigubbakcemile3
allahım duysun bu dualarımızı :Saruboceq:
hhehe bugün bakırköy ruh ve sinir hast. has taksisine denk geldik eşim dioki beni direk hastaneye götürsün abi ohaoldumsmile bende olmaz benim gitmem lazım o dioki ben o dioki ben alsanaalsanasmile sonra bi gülmye başladık en iyisi ikimizde gidelim :lepi: kafamçokkarıştı
ne hallere geldikkk o dioki geçmişi okuyom ben nie geçmiş olasunnn :)))
anca beraber kanca beraber kızım. ayrı gayrı olmaz karı koca arasında
ikinize birden ama aynı odada bi bakıyomuşsun orda hamile kalmışsın :roflol::roflol:
aa Allah'tan ne isteyeceğinin zorluğu kolaylığı ona mı kalmış kötükedihüso
işallah ona inat gelir de bebeğin o zaman görür.....sen ümidini yitirme tatlım Allah büyük :Saruboceq:
yok be canım.midemde ateş topu var sanki dünden beri,ölüyorum,geçen cumadan beri de sayfaya giremiyorum işler falan filan.Bugün de bi konuşasım var bi konuşasım var sorma.
evet gülüm inşallahh sağlıklı olsun hayırlı olsun kız olsun erkek olsun
ki oğlum var bi tane benim.. isterim ki kızım olsun ama dediğim gibi
sağlıklı hayırlı deilse erkek olsun hiç önemli deil. rabbimi gücendirmek istemem
inşallah seninde diğer arkdşlarımında steyen herkesin tez zamanda
bebekleri olurda uykusuz geceler cinnet geçirmeler başlar:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?