kuşum bi tavsiyem var dinlersen..
soğuk süt içeceksin fakat dikmiceksin
bi bardak doldurcaksın ara ara yudum yudum içeceksin
bak midenin yanması nasıl geçecek :teselli:
konuş yavrum ben burdayım dinlerim:1hug:
günaydınnnnn
2 gündür yazamadım
umarım iyisinizdir....
benim karnım ağrımaya başladı pofff yaaa
sanırım hasta olacağım 24 de var ama belirtiler başladı....
bu ayıda boş geçicem sanırım
dayısının düğünüüüü aklinialirimsmile
uykusuz geceler deme Berenim.Pazar akşamı misafir vardı 12 de yattım.Dün 6 da uyandım.Tüm gün leyla gibiydim.Resmen gözlerim gidiyordu dün gece 9,30 da yattım.Bebek olunca ne olacak sorusu geldi aklıma hemen.1 gün neyse idare ettim de sonra ne olacakkkk:bbo::bbo::bbo:
bi deniyim valla sütü,ben genelde 4-5 gibi bi bardak içerdim tokluk versin diye hiç sevmem de ama deniycem birazdan sana da sonucu yazcam yoksa dayanılcak gibi değil.
Ayşe nerde buarada dünden beri görünmüyo?Genelde burda olurdu
aklıma gelmişken, eski topikten bir arkdş vardı bizim. 1senedir uğraşıyodu olmuyodu bebeği.
neler denemişti o da yazık.. bayramda k.validesinin memlekete gitmişler. uzun kalmışlardı ama
sadece orda bi kaçamakla hamile kalmıştı. hepimiz şokkk tabi. hiç aklına gelmemiş tutacağı
çünkü günlerce deniyoruz hergün veya gün aşırı bi b.... olmuyo afedersiniz:roflol:
bi kaçamakla hamile kaldı bide rahat değillerdi düşünün.. :1rolleyes:
günaydınnnnn
2 gündür yazamadım
umarım iyisinizdir....
benim karnım ağrımaya başladı pofff yaaa
sanırım hasta olacağım 24 de var ama belirtiler başladı....
bu ayıda boş geçicem sanırım
dur ben sana anlatıyım. inşallah bebeğin uykuya düşkün olur. olsa bile saat başı kalkacak emzireceksin sonra gazını çıkartcaksın sonra altına yapacak zırt pırt altını deişeceksin
hep meme isticek memede uyucak yerine yatırırken uyancak yine emzireceksin yine gaz yine altını deişeceksin sonra gene başa saracaksın kısır döngü gibi. hatta diceksinki
bugün dünmü acaba hep aynı şeyler oluyor:roflol::roflol: bu en iyi kısmı bide ağlaması var hiçbişi bilmiceksin neden ağlıyo acaba diye. o ağladıkça sen ağlıcaksın. dr.lara taşıncaksın yok gaz ilacı yok çayı derken gecen gündüzün birbirine girecek:roflol:
süt soğuk olacak canım ağzında tutarak içde hasta olma. 5dk da bi yudum içeceksin.
ayşeyi bende merak etmeye başladım. geçen gün kanaması olmuştu korkuyorum aslında
İlk aklıma gelen nasıl banyo yaptıkaydirigubbakcemile3
ben kaçıyorum canlar... azıcık çalışimmmmm
Günaydın Kızlarrr nasılsınız bugün?
onuda sorduk. o gece banyo yapamamışlar. ertesi gün sabah gece sıcaktı çok terledik diye bahaneyle duş almışlar..kaydirigubbakcemile3
hakkettende terlemişler zaten :roflol:
Günaydın Kızlarrr nasılsınız bugün?
hoşgeldin idilcim nasılsına.s.
günaydın canım.Şahsen ben bugün Recep İvedik ayarındayım.Şu havalar insanı mahvediyor ya..Sen nasılsın?
ipekcim buralar çok soğuk donuyorum iş yerindee
ay doğru sen baya bi uzaksın ve baya bi soğuk oluyor oralar
Fransızların da ayrı bi soğuk olduğu söylenir zaten.
En sıcak fransız Carla bence o da zaten İtalyan asıllıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?