selam canım.Sen dükkanı bu saatlerde mi açıyosun?Dur bakalım canım ya inşallah olmazsın.
günaydın canım hoşgeldin..
çıkmadık candan umut kesilmez hiç belli olmaz canım belkide minik bişi ağrıtıyo karnını:1hug:
ay bakma o da soğuk :d ya deliricem var ya bir merhaba yok çıkarken bir kolay gelsin yok,,,,,,,acaip insanlar...
Listede biraz temizlik yaptınız mı kızlar
günaydın canım.Şahsen ben bugün Recep İvedik ayarındayım.Şu havalar insanı mahvediyor ya..Sen nasılsın?
Hoşbulduk canımcımmm ben iyiyim, göğüslerim ağrıyo ama sağ göğsüm daha şiş duruyo, neden acaba?? bilmiyorumkismile
sen nasılsın diğer kızlardan ne haber???
ay bakma o da soğukya deliricem var ya bir merhaba yok çıkarken bir kolay gelsin yok,,,,,,,acaip insanlar...
listede biraz temizlik yaptınız mı kızlar
deryainci ve idilcan
şey kızlar hanginiz aksesuar kıyafet satıyodunuz idilcan sendin sanırım
peki derya sen ne iş yapıyosun canım
gökçe sınav kağıdı mı okuyosun kuşum:1hug: gerçi karneler hazırlanmıştır
ne öğretmenisin sen
berencım geçen hafta o işlemlerı bıtırdım allaha şukur . artık 15 gun boyunca kağıt not gormke ıstemıorum ben edebıyat öğretmenıyım hayatım. ankaralıyım ama eşim doktor ve bayburtta gorevde ben de eş durumundan burda lisedeyım boshayallersmile burası şeker küçük bır ıl ama burdakı oğrencıler bıle boyleyse buyukşehırlerdeki öğrencılerı düşünemıorum.sözleşmelı öğretmenım bakalım ne zaman alırlar bızı kadroya :kedi:
berencım geçen hafta o işlemlerı bıtırdım allaha şukur . artık 15 gun boyunca kağıt not gormke ıstemıorum ben edebıyat öğretmenıyım hayatım. ankaralıyım ama eşim doktor ve bayburtta gorevde ben de eş durumundan burda lisedeyım boshayallersmile burası şeker küçük bır ıl ama burdakı oğrencıler bıle boyleyse buyukşehırlerdeki öğrencılerı düşünemıorum.sözleşmelı öğretmenım bakalım ne zaman alırlar bızı kadroya :kedi:
bı yandan yemek yapıorum oğleden sonra dersım var çunku
deryainci ve idilcan
şey kızlar hanginiz aksesuar kıyafet satıyodunuz idilcan sendin sanırım
peki derya sen ne iş yapıyosun canım
gökçe sınav kağıdı mı okuyosun kuşum:1hug: gerçi karneler hazırlanmıştır
ne öğretmenisin sen
anladım canım.. ne kadar güzel. eğer muhasebeci olmasaydım ki şartlar öyle gerektirdiği için bu mesleği yapıyorum, tek tercihim öğretmenlik olurdu ama ingilizce öğretmenliği.
büyük saygı ve minnettarlık duyuyorum öğretmenlerimize. zor bir meslek çok emek istiyor ama emeğinin karşılığını alınca senden mutlusu yoktur eminim.. eşinin hizmetin ne zaman bitecek peki. ankaraya dönebilecekmisinbilmiyorumkismile
yok canım ben bir şirkette çalışıyorum
satış yapmıyorum
canım bende scarletti incelemiştim ona benziyor şimdi baktım netten ama cesaret edemedim almaya,sen kullanıyor musun canım memnn musun?
anladım canım demekki doğru hatırlamışım.:1hug:
çaktırma ben de biraz önce hatları karıştırdım,İdille,Deryayı:)Kız da saolsun idare etmiş.Dükkanı kaçta açıyosun dedim de:kedi:
ben sana katılmıyorum canım.Sözüm burdaki arkadaşlara değil.Ben de eğitimden mezun olan yüzlerce kişi tanıyorum.Eski öğretmenler kalmadı.Şimdi okulllar çok mezun verdiği için ve branşı olmayan bile öğretmen olduğu için kalite her geçen gün düşüyor.Ayrıca insanlarda bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın felsefesi her meslekte oturduğu için bence eskisi gibi değil kalite.
çaktırma ben de biraz önce hatları karıştırdım,İdille,Deryayı:)Kız da saolsun idare etmiş.Dükkanı kaçta açıyosun dedim de:kedi:
anladım canım.. ne kadar güzel. eğer muhasebeci olmasaydım ki şartlar öyle gerektirdiği için bu mesleği yapıyorum, tek tercihim öğretmenlik olurdu ama ingilizce öğretmenliği.
büyük saygı ve minnettarlık duyuyorum öğretmenlerimize. zor bir meslek çok emek istiyor ama emeğinin karşılığını alınca senden mutlusu yoktur eminim.. eşinin hizmetin ne zaman bitecek peki. ankaraya dönebilecekmisinbilmiyorumkismile
RECEP İVEDİKİN ESKİŞEHİR ŞUBESİ kaydirigubbakcemile3
Canım inşallah hamileliktendir bunlar.. tek göğüs ağrıması hakkında bir bilgim yokfisfisfis
ben iyiyim nolsun işyerinde bi yandan çalışıyorum bi yandan buraya laf yetiştiriyorum:1rolleyes:
izmir bile soğuk oralar nasıl soğuk olmasın... valla dün akşam baya kesiyodu hava..
tanımadığımız bi iki kişiyi listeden çıkardılar diğerlerinden ses yok henüz bakalım
made ve şaziye yi bende merak ediyorum tanıyoruz çünkü işallah hamiledirler:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?