Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam canım.Sen dükkanı bu saatlerde mi açıyosun?Dur bakalım canım ya inşallah olmazsın.

:) yok canım bizim dükkan 8:30 da çok yoğun bu aralar nete dahi zor bakıyorum
ama burayı kaçırmak istemiyorum

günaydın canım hoşgeldin..
çıkmadık candan umut kesilmez hiç belli olmaz canım belkide minik bişi ağrıtıyo karnını:1hug:

hoşbulduk canımm
yok ama bu ağrı diğer ağrılardan farksız
biraz farklı olsa derdimki acaba ufaklık mı ama değil büyük ihtimal

günaydın canım.Şahsen ben bugün Recep İvedik ayarındayım.Şu havalar insanı mahvediyor ya..Sen nasılsın?

RECEP İVEDİKİN ESKİŞEHİR ŞUBESİ kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk canımcımmm ben iyiyim, göğüslerim ağrıyo ama sağ göğsüm daha şiş duruyo, neden acaba?? bilmiyorumkismile
sen nasılsın diğer kızlardan ne haber???

Canım inşallah hamileliktendir bunlar.. tek göğüs ağrıması hakkında bir bilgim yokfisfisfis
ben iyiyim nolsun işyerinde bi yandan çalışıyorum bi yandan buraya laf yetiştiriyorum:1rolleyes:
ay bakma o da soğuk ya deliricem var ya bir merhaba yok çıkarken bir kolay gelsin yok,,,,,,,acaip insanlar...
listede biraz temizlik yaptınız mı kızlar

izmir bile soğuk oralar nasıl soğuk olmasın... valla dün akşam baya kesiyodu hava..
tanımadığımız bi iki kişiyi listeden çıkardılar diğerlerinden ses yok henüz bakalım
made ve şaziye yi bende merak ediyorum tanıyoruz çünkü işallah hamiledirler:Saruboceq:

deryainci ve idilcan
şey kızlar hanginiz aksesuar kıyafet satıyodunuz idilcan sendin sanırım
peki derya sen ne iş yapıyosun canım

gökçe sınav kağıdı mı okuyosun kuşum:1hug: gerçi karneler hazırlanmıştır
ne öğretmenisin sen

ayyy bendeki hıza bakın ya.. meraklı melahat ben pardon :smiley-cool:

berencım geçen hafta o işlemlerı bıtırdım allaha şukur . artık 15 gun boyunca kağıt not gormke ıstemıorum ben edebıyat öğretmenıyım hayatım. ankaralıyım ama eşim doktor ve bayburtta gorevde ben de eş durumundan burda lisedeyım boshayallersmile burası şeker küçük bır ıl ama burdakı oğrencıler bıle boyleyse buyukşehırlerdeki öğrencılerı düşünemıorum.sözleşmelı öğretmenım bakalım ne zaman alırlar bızı kadroya :kedi:

ben çok severim edebiyatı yaaa..Bişey sorucam Bab-ı Esrar'ı okudun mu?Ve Elif Şafak'ın Aşk'ını.

bı yandan yemek yapıorum oğleden sonra dersım var çunku

anladım canım.. ne kadar güzel. eğer muhasebeci olmasaydım ki şartlar öyle gerektirdiği için bu mesleği yapıyorum, tek tercihim öğretmenlik olurdu ama ingilizce öğretmenliği.
büyük saygı ve minnettarlık duyuyorum öğretmenlerimize. zor bir meslek çok emek istiyor ama emeğinin karşılığını alınca senden mutlusu yoktur eminim.. eşinin hizmetin ne zaman bitecek peki. ankaraya dönebilecekmisinbilmiyorumkismile

yok canım ben bir şirkette çalışıyorum
satış yapmıyorum

ben sana katılmıyorum canım.Sözüm burdaki arkadaşlara değil.Ben de eğitimden mezun olan yüzlerce kişi tanıyorum.Eski öğretmenler kalmadı.Şimdi okulllar çok mezun verdiği için ve branşı olmayan bile öğretmen olduğu için kalite her geçen gün düşüyor.Ayrıca insanlarda bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın felsefesi her meslekte oturduğu için bence eskisi gibi değil kalite.

canım bende scarletti incelemiştim ona benziyor şimdi baktım netten ama cesaret edemedim almaya,sen kullanıyor musun canım memnn musun?

Canım ben kullanmadım ama senin için sordum kullananlara... İlk zamanlar çok iyiymiş fakat zamanla bıçakları keskinliğini kaybediyormuş.

Bu arada geç de olsa herkese günaydın.... opuyorumnanaktan

çaktırma ben de biraz önce hatları karıştırdım,İdille,Deryayı:)Kız da saolsun idare etmiş.Dükkanı kaçta açıyosun dedim de:kedi:

:a.s.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

söylediklerinde belki haklı olabilirsin ipek ama bence yaşın yanında kuruyuda yakmamak lazım. eskiye göre bir çok şey değişti branşlar çoğaldı bölümler arttı arz talep olayı bunlar. ama hala herkes aynı deil. fakat her ne olursa olsun öğretmek ve eğitim vermek adına sonuçta büyük bir emek harcıyolar.
ben 3sene folklör öğretmenliği yaptım. hemde ilkokul öğrencilerine. oyunu öğretmek bu kadar zorken o minicik beyinlere okumayı yazmayı matematiği tarihi öğretmek ne kadar zor..bunu oğlum birinci sınıfa başladığı zaman çok iyi anladım hala daha derslerine baktıkça nasıl bir sabırdır bu diyorum. ve onlara çok saygı duyuyorum.

çaktırma ben de biraz önce hatları karıştırdım,İdille,Deryayı:)Kız da saolsun idare etmiş.Dükkanı kaçta açıyosun dedim de:kedi:

zaten bende senin yüzünden karıştırdım alla alla diyorum idil deilmiydi tükkan sahibi diye
:mymeka: :roflol: :roflol:

liseli öğrencılerle uğraşmak hem de oldukça zor yha ben ank da fınal ve sınav dershanelerınde çalışmıştım oks gruplarım ve oss gruplarım vardı ama ne bıleyım liseler lise oğrencılerı bambaşka.şu da bı gerçek verdıklerımı aldıklarını gordukçe başta onlarla daha snra da kendımle gurur duyuyorum açıkcası . buyuk bır haz verıor bu bana ...verdıklerı maaşın asla ve asla karşılığı değil ama gerçekten ıdealıst ve bu mesleği sevenlerın mesleği olması lazım öğretmenlık yoksa çekılmez sevmeyen için..

eşimın bu yıl bıtecek gbı çnku eşim hem hastahane de hem de muayenehanesı var orda çalışıor. ama bu tam gun yasası muayenehaneyı kapattırcak o yuzden burda kalmamızın sebebı kalmaz. ıst başta olmak uzere bursa sakarya yalova yazacağız .

ank. ve ızmır eşimin tayını için kapalı görünuyor. eşim diş hekımı bu arada

aksesuar ve giysi satan benim berencim yerimseniben
inşallah hamilelik belirtileridir yaaaa bu ikinci denememiz ama olmazsa bunalıma giricem ben kafamçokkarıştı

bu arada benım kasıklarım bu ara arıo ama bıçak saplanıo gbı oluyo 5sn falan sonra geçio.idrarrım köpuklu göğüslerim hassas yaklaşık 10 gun once beyaz bı akıntım olmuştu ama çok değil yanı ...bılmeme acaba adet belırtılerımı bunlar ...24unde olmam lazım.genelde adet olmadan 10 gun once ya da 7 gun once göğüslerım şişer gergın olurum vb göğüslerım tmm da bu bıçak gbı saplantılar falan ılk kez bılmem umutlanmıorum çnku bu ay adetımın 13.gununde gıttığımde yumurtam 19mm olması gerekırken 12 mm ıdı . hamıle değilimdır ama ,işte kadınların umıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…