Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar biraz önce yaşlı bi kadın geldi yaşlı ama bakımlı, genç takılanlardan....nüfus kağıdına bakmak zorunda kaldım kartla alışveriş yaptığı için...nüfustaki fotosu o ama çoooook değişik...belliki estetik ameliyat olmuş kadın kaydirigubbakcemile3 yüzünü gerdirmiş filan hihihih şok oldum

haklısın canım.Bunda hem fikiriz herkesi aynı değerlendirmiyorum ben kesinlikle ama lise dengi okullarda durum böyle sanki biraz.ASlında adamlar da haklı çünkü gençlik bizim zamanımızdaki gibi değil,iice abarttılar 40-50 tane bu şekilde asi çocukla baş etmek de kolay olmasa gerek.Ama KPPS ye hazırlanan coğrafya öğretmeni arkadaşlardan biri dedi ki bir gün:deneme sınavına girdim X il hakkında soru vardı ben onu doğuda sanıyordum Marmarada çıktıkaydirigubbakcemile3.Yeni kuşağın pek çoğu böyle inan.Kişisel çabadır mesleği sevendir uğraşanlar.

Canım ben kullanmadım ama senin için sordum kullananlara... İlk zamanlar çok iyiymiş fakat zamanla bıçakları keskinliğini kaybediyormuş.

Bu arada geç de olsa herkese günaydın.... opuyorumnanaktan

günaydın hoşgeldin canım

yaşları büyüdükçe onları bir kalıba sokmak gittikçe zorlaşıyodur eminim. bu yüzden öğretmenlik gerçekten kutsal bir meslek ama dediğin gibi amacı eğitim vermekse mesleğini severek yapacaksa öğretmen olunsun yoksa ipeğin dediği gibi kalite düşmesin
anladım canım hayırlısı olsun.. dr.lar konusunda tam gün bence mantıklı yani darılma ama
:1closedeyes::1closedeyes:

aksesuar ve giysi satan benim berencim yerimseniben
inşallah hamilelik belirtileridir yaaaa bu ikinci denememiz ama olmazsa bunalıma giricem ben kafamçokkarıştı

tamam canım bu ipek yüzünden oldu hep. insan kendinden kuşku duymamalı hiç bi zaman:roflol::roflol:

idillll ben kendimi atıyım kordondan ne dersin canım..
3 yıl oldu 3 canım.eyvahedigeldismile

kız bende de aynı belirtiler var ben 27sinde adet olacam normalde...göğüslerim şiş ve ağrıyo ama sağ göğsüm soldakinden daha şiş duruyo...çok sık tuvalete gidiyorum...akıntı devam ediyo.. kasıklarıma benim de senin gibi bıçak saplanır gibi ağrıyo. ama ara ara arıyo sürekli değil. kız benim bir de saçlarım ağrıyo tarayamıyorum, epilasyon yapamıyorum kıl yumağına döndüm kaydirigubbakcemile3 bu belirti sende de varmı canım?

yaaaa offff çocuk meselesini çok takıyoruz kafamıza o yüzden olmuyo yaaaa doktora gittin mi canım....kız ben kadın doktoruna da gitmedim hiç.
:kedi:

ben pek ımıtlenmıorum açıkcası idil dediğim gbı yazmıştım yha hanı dr gıttım dıe ama tabı allah buyuk her şeyı bılen o . senın gbı saçımın dıplerınde falan agrım yok .akıntım geçen hafta başlarıydı yaklaşık 9 gun falan oldu işte 1-2 gun surdu yumurta akı gbı çok da olmasa da geçtı. bu aralar kasıklarıma bıçak saplanıo gbı bzaen oluyo sık sık değil ama o da 5 sn falan geçio snra. göğüslerım de şişti ve acıyo.bu adet belırtıısı gbı gelıo bana bilmiyorumkismile

çıkarsın bakalım tam gun yasasını ne olacak ....uamrım herkes için hayırlısı olur .ben çok sağlıklı ve başarılı bır sonla bıteceğinı sanmıorum ama

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile umarım adet belirtisi değildir canım yaaaaaaa
kız moralimi alt üst ettin :çok üzgünüm:

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile umarım adet belirtisi değildir canım yaaaaaaa
kız moralimi alt üst ettin :çok üzgünüm:

canım benım moralını asla bozmak ıstemedım senın hamılelık olabılır ıdılcım. ben bu ay dr gtmıştım geçen aykı adet bıtımımın 13.gunu yanı yumurtanın buyumsı gereken donem ama anlattığım gbı benımkı 12mm ıdı.19mm olmamıştı.o yuzden yumurta çatlamadıysa hanı hamıle kalmam da elbette kı zor. ama senın durumun farklı.belkı de hamılesındır takma kafana

hem belkı ben de hamıleyımdır takmamak lazım bıtanemolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

inşallah gokce.......inşallahhhh ikimiz hamileyizdir..:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar nasılsınız? tünaydın
sizler ne zamandır bekliyosunuz bebişinizin yolunu

NET GıTTı BENıM ARADA KESıLıYO KUSURABAKMAYIN

gökçecim ülkemiz orta gelirli insanlardan oluşuyo. özel muayenehaneye gidemeyen okadar çok insan varki . neden özele gidildiğide malum işte bilirsin. devlet hast.de dr.lar özeline gitmediğin için doğru düzgün ilgilenmiyolar. ama özeline gidince ertesi gün hast.ye çağırıp tahlillerde bile ön sıralara geçebiliyosun ayrıca ilgi alaka hat safhada.. bence bu haksızlık. adil değil. devlette muayene 4de bitiyor.
bu da sabahın köründe insanların fiş almak için kuyruk oluşturmasına sebep oluyor. hele bide öğle tatiline denkgeldimi yandın. 1,5saat de ordan gitti. e ne kaldı geriye. bence tam gün olmalı ama hakettikleri maaşıda almalılar.

gökçe her kadın adetin 13.günü yumurtlıcak diye bişi yok güzelim
sen 35günde adet oluyosundur adetinin 21.günü yumurtlarsın
ben 29 günde adet oluyorum adetimin 15.günü yumurtlarım
ama tabi aşağı yukarı bu veriler. her ay aynı periyod olmayabilir
o yüzdende adetin yumurtlama günü ve önceki gün içinde
gün aşırı beraber olmak gerekiyor

4 aydır her ay artık her durumu hamilelik belirtisi olarak görüyorum... hayırlısı ne zaman ssa o zaman tabi canım allah yardımcımız olsun

begüm hoşgeldin canım
ben 3yıldır bekliyorum 11yaşında bir oğlum var şükürler olsun
8 yaşındaydı ikinci olsun diye başladık 2009 mayısta 1kez hamile kaldım o da düştü malesef

ülkede kim hakkettiği maaşı alıyor ki Beren.Bak bi fıkra var bununla ilgili.Ülke başkanları toplanmış ülklerinin milli gelirleri ve işçisine ne kadar verdiklerini tartışmak üzere. Almanya demiş benim halkımın aylık ihtiyacı 2000€ ben 3000 veriyorum gerisini naparsa yapsın,Fransa demiş benim halkıma ayda X yeter ben Y veriyorum gerisini nasıl değerlendirirse değerlendirsin.Sırayla gelmiş bizimkine bizim Tayyip demiş ki benim halkımın aylık ihtiyacı 1500 TL ben veriyorum 575 TL gerisini nerden bulursa bulsun.Durum bu biliyosun ülkedekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…