söylediklerinde belki haklı olabilirsin ipek ama bence yaşın yanında kuruyuda yakmamak lazım. eskiye göre bir çok şey değişti branşlar çoğaldı bölümler arttı arz talep olayı bunlar. ama hala herkes aynı deil. fakat her ne olursa olsun öğretmek ve eğitim vermek adına sonuçta büyük bir emek harcıyolar.
ben 3sene folklör öğretmenliği yaptım. hemde ilkokul öğrencilerine. oyunu öğretmek bu kadar zorken o minicik beyinlere okumayı yazmayı matematiği tarihi öğretmek ne kadar zor..bunu oğlum birinci sınıfa başladığı zaman çok iyi anladım hala daha derslerine baktıkça nasıl bir sabırdır bu diyorum. ve onlara çok saygı duyuyorum.
Canım ben kullanmadım ama senin için sordum kullananlara... İlk zamanlar çok iyiymiş fakat zamanla bıçakları keskinliğini kaybediyormuş.
Bu arada geç de olsa herkese günaydın.... opuyorumnanaktan
liseli öğrencılerle uğraşmak hem de oldukça zor yha ben ank da fınal ve sınav dershanelerınde çalışmıştım oks gruplarım ve oss gruplarım vardı ama ne bıleyım liseler lise oğrencılerı bambaşka.şu da bı gerçek verdıklerımı aldıklarını gordukçe başta onlarla daha snra da kendımle gurur duyuyorum açıkcası . buyuk bır haz verıor bu bana ...verdıklerı maaşın asla ve asla karşılığı değil ama gerçekten ıdealıst ve bu mesleği sevenlerın mesleği olması lazım öğretmenlık yoksa çekılmez sevmeyen için..
eşimın bu yıl bıtecek gbı çnku eşim hem hastahane de hem de muayenehanesı var orda çalışıor. ama bu tam gun yasası muayenehaneyı kapattırcak o yuzden burda kalmamızın sebebı kalmaz. ıst başta olmak uzere bursa sakarya yalova yazacağız .
ank. ve ızmır eşimin tayını için kapalı görünuyor. eşim diş hekımı bu arada
aksesuar ve giysi satan benim berencim yerimseniben
inşallah hamilelik belirtileridir yaaaa bu ikinci denememiz ama olmazsa bunalıma giricem ben kafamçokkarıştı
bu arada benım kasıklarım bu ara arıo ama bıçak saplanıo gbı oluyo 5sn falan sonra geçio.idrarrım köpuklu göğüslerim hassas yaklaşık 10 gun once beyaz bı akıntım olmuştu ama çok değil yanı ...bılmeme acaba adet belırtılerımı bunlar ...24unde olmam lazım.genelde adet olmadan 10 gun once ya da 7 gun once göğüslerım şişer gergın olurum vb göğüslerım tmm da bu bıçak gbı saplantılar falan ılk kez bılmem umutlanmıorum çnku bu ay adetımın 13.gununde gıttığımde yumurtam 19mm olması gerekırken 12 mm ıdı . hamıle değilimdır ama ,işte kadınların umıdı
günaydın hoşgeldin canım
yaşları büyüdükçe onları bir kalıba sokmak gittikçe zorlaşıyodur eminim. bu yüzden öğretmenlik gerçekten kutsal bir meslek ama dediğin gibi amacı eğitim vermekse mesleğini severek yapacaksa öğretmen olunsun yoksa ipeğin dediği gibi kalite düşmesin
anladım canım hayırlısı olsun.. dr.lar konusunda tam gün bence mantıklı yani darılma ama
:1closedeyes::1closedeyes:
tamam canım bu ipek yüzünden oldu hep. insan kendinden kuşku duymamalı hiç bi zaman:roflol::roflol:
idillll ben kendimi atıyım kordondan ne dersin canım..
3 yıl oldu 3 canım.eyvahedigeldismile
kız bende de aynı belirtiler var ben 27sinde adet olacam normalde...göğüslerim şiş ve ağrıyo ama sağ göğsüm soldakinden daha şiş duruyo...çok sık tuvalete gidiyorum...akıntı devam ediyo.. kasıklarıma benim de senin gibi bıçak saplanır gibi ağrıyo. ama ara ara arıyo sürekli değil. kız benim bir de saçlarım ağrıyo tarayamıyorum, epilasyon yapamıyorum kıl yumağına döndüm kaydirigubbakcemile3 bu belirti sende de varmı canım?
ben pek ımıtlenmıorum açıkcası idil dediğim gbı yazmıştım yha hanı dr gıttım dıe ama tabı allah buyuk her şeyı bılen o . senın gbı saçımın dıplerınde falan agrım yok .akıntım geçen hafta başlarıydı yaklaşık 9 gun falan oldu işte 1-2 gun surdu yumurta akı gbı çok da olmasa da geçtı. bu aralar kasıklarıma bıçak saplanıo gbı bzaen oluyo sık sık değil ama o da 5 sn falan geçio snra. göğüslerım de şişti ve acıyo.bu adet belırtıısı gbı gelıo bana bilmiyorumkismile
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile umarım adet belirtisi değildir canım yaaaaaaa
kız moralimi alt üst ettin :çok üzgünüm:
canım benım moralını asla bozmak ıstemedım senın hamılelık olabılır ıdılcım. ben bu ay dr gtmıştım geçen aykı adet bıtımımın 13.gunu yanı yumurtanın buyumsı gereken donem ama anlattığım gbı benımkı 12mm ıdı.19mm olmamıştı.o yuzden yumurta çatlamadıysa hanı hamıle kalmam da elbette kı zor. ama senın durumun farklı.belkı de hamılesındırtakma kafana
hem belkı ben de hamıleyımdır takmamak lazım bıtanemolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
inşallah gokce.......inşallahhhh ikimiz hamileyizdir..:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar nasılsınız? tünaydın
sizler ne zamandır bekliyosunuz bebişinizin yolunu
NET GİTTİ BENİM ARADA KESİLİYO KUSURABAKMAYIN
gökçecim ülkemiz orta gelirli insanlardan oluşuyo. özel muayenehaneye gidemeyen okadar çok insan varki . neden özele gidildiğide malum işte bilirsin. devlet hast.de dr.lar özeline gitmediğin için doğru düzgün ilgilenmiyolar. ama özeline gidince ertesi gün hast.ye çağırıp tahlillerde bile ön sıralara geçebiliyosun ayrıca ilgi alaka hat safhada.. bence bu haksızlık. adil değil. devlette muayene 4de bitiyor.
bu da sabahın köründe insanların fiş almak için kuyruk oluşturmasına sebep oluyor. hele bide öğle tatiline denkgeldimi yandın. 1,5saat de ordan gitti. e ne kaldı geriye. bence tam gün olmalı ama hakettikleri maaşıda almalılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?