anam ne kadar çok yazmıssınız oku oku bitmedi daha dün bırakmıstım yazmışsınızda yazmıssınız:)) gerçi fazla yazamamıştım...arada kaynadım gitti:))
ben bugün hasta oldum sanırım...kahverengi akıntı geldi ve karnımda agrı değilde acayip bi batma var...ayın 19unda olmam gerekiyodu...bu ay da bişey yok artık bidaha aya kaldı..inşallah test yaptıranlarınki pozitif çıkar...sizin için dua ediyorum...
anam ne kadar çok yazmıssınız oku oku bitmedi daha dün bırakmıstım yazmışsınızda yazmıssınız:)) gerçi fazla yazamamıştım...arada kaynadım gitti:))
ben bugün hasta oldum sanırım...kahverengi akıntı geldi ve karnımda agrı değilde acayip bi batma var...ayın 19unda olmam gerekiyodu...bu ay da bişey yok artık bidaha aya kaldı..inşallah test yaptıranlarınki pozitif çıkar...sizin için dua ediyorum...
naneşeker bence umudunu kaybetme benimde adetime 5 gün kala leke geldi.bende adet oluyorum sandım.ama bi kereye mahsus geldi.sonra acaip kasık karın ağrıları.durup durup battı bana.ama öğrendikki sonra ben hamileymişim:) oyüzden sakın bence tam adet olana kadar ümidini yitirme...
Lekenin geldiği gün regl olacakmış gibi miydi karın bölgende hissettiklerin?hatırlıyor musun?
naneşeker bence umudunu kaybetme benimde adetime 3 gün(pardon şimdi tekrar hesap ettim) kala leke geldi.bende adet oluyorum sandım.ama bi kereye mahsus geldi.sonra acaip kasık karın ağrıları.durup durup battı bana.ama öğrendikki sonra ben hamileymişim:) oyüzden sakın bence tam adet olana kadar ümidini yitirme...
selam kızlar nasılsınız dedım ama kımse cevap vermıyor
iyiyiz canım sen nasılsın.a.s.
selam cnm nasılsıııınnnnnopuyorumnanaktan
Ahh bir oturabilsem şunun başına yazacağım sana ben de işte ....Vakit :S
ıyıyım canım sen nasılsın
sağol cnm bende iyiyim . napim belirsizlik içinde bekliyrm.yarın test yapçam of çok korkuyorum yine negatif çıkçak diye.ama umutluyumda :ecrin_bebek::Saruboceq:hayırlısı inşallah
Kızlar test sonucunu almama 40 dak. kaldı, dualarınızı bekliyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?