4 aydır her ay artık her durumu hamilelik belirtisi olarak görüyorum... hayırlısı ne zaman ssa o zaman tabi canım allah yardımcımız olsun
Ben 6 aylık hamileyim.Kızım olacak teyzesi:ecrin_bebek:
canım allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı da başımıza:Saruboceq:
canım allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı da başımıza:Saruboceq:
gökçe her kadın adetin 13.günü yumurtlıcak diye bişi yok güzelim
sen 35günde adet oluyosundur adetinin 21.günü yumurtlarsın
ben 29 günde adet oluyorum adetimin 15.günü yumurtlarım
ama tabi aşağı yukarı bu veriler. her ay aynı periyod olmayabilir
o yüzdende adetin yumurtlama günü ve önceki gün içinde
gün aşırı beraber olmak gerekiyor
ipekçim bişey sorabilirmiyim sana? implantasyon kanaman oldumu yumurtlama döneminden sonra
GÖKÇEE CANIM YUMURTLAMA GÜNÜ VE ÖNCEKİ 8GÜN İÇİNDE GÜN AŞIRI BERABER OLUNMASI LAZIM DİCEKTİM. 8 İ YAZMAMIŞIM:1rolleyes:
İPEK doğru valla kimse hakkettiğini alamıyo malesef
ama herkesde asgari ücretle çalışmıyo bu da bir gerçek canım
asgari ücretle çalışıyomuş gösterilip ondan fazla maaş alınıyo özel sektörde biliryosun
anca vasıfsız bir işçiyse asgari ücretle başlatılıyo zamanla zam alırsa ki pek az zam yapılıyo.
ama yinede 1500ü bulmuyo
benimde implantasyon gününe denk gelen dönemde 3 gün var la yok arası kanamam oldu o yüzden merak ettim. ben 26 günde bir oluyorum bugun yarın gelmesi gerek ama dua ediyorum olmasın da bebeğime kavuşayım diye:Saruboceq:
BEN BU TARIHLERI HESAPLAMAYI FALAN HİÇ BILMIORUM BEREN YHAAA :gitme::gitme: SEN YARDIMCI OLDUN DUN GERÇİ AMA SANA SANIRIM SON ADET GUNUMU SOYLEYECEKTIM AMA DAHA OLMADIM YANI BEKLIORUM 24UN DE OLMAM GEREKIYOR.BAKALIM INŞ. OLMAM AMA OLACAK GBIYIM OLAYIM DAHA SONRA DA SANA YAZAYIM SEN BENI YONLENDIR ŞU TARIHLERDE ŞUNU YAP BUNU YAP DIE OLSUN MU bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile5:kedi:
Beren konuyu uzatmıycam da son bişey dicem.Zaten ekonomik kriz diyip zam yapmıyor özel sektör.Yapsa da yapmasa da devlet gelir vergisi kesiyor. Biz eşimle ayda 600 TL gelir vergisi ödüyoruz,dükkan işletiyoruz sanki.Bizden alıyolar kendileri otel kapatıp tatil yapıyolar falan filan.Sosyal devlet isterikkkk:lepi:
KUŞUM OZAMAN HERGÜN DENKGELMEK LAZIM SENLE. OLDUDA GÖRÜŞEMEDİK YA KAÇIRIRSAN YUMURTLAK GÜNÜNÜ:roflol: PARMAK HESABI YAP SEN.
21 KASIM / 24 ARALIK DİMİ SON ADETLERİN. 21 İLE 24 Ü ARASINDA KAÇ GÜN VAR. İLK GÜN DAHİL. 34.GÜN ADET OLMUŞSUN. YUMURTLAMADAN 14GÜN SONRA ADET OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK SENİN YUMURTLAMAN 34 - 14 : 20 YANİ ADETİNİN 20.GÜNÜNDE YUMURTLUYOSUN. ADETİNİN 20.GÜNÜ HESAPLAMAK İÇİN 24 ARALIK DAHİL ÜZERİNE 20GÜN SAY. YANİ 12 OCAK YUMURTLAMA GÜNÜNDÜ
MUHTEMEL YUMURTLAMA GÜNÜ, 2 GÜN SONRASI VE YUMURTLAMADAN 1HAFTA ÖNCESİ GÜN AŞIRI BERABER OLMAN GEREKİRDİ. SONRAKİ ADETİN 26OCAK CANIM. 24 OCAK DEĞİL.. TAHMİNEN TABİ
aaa ne kadar şaşırdım açık soyluyorum ben bunşarı hiç bılmordumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ben o dediğin zamanlarda eşimle gun aşırı ılişkiye grdım zaten ama bılmeden tabı :kedi: bakalım kısmet? bu arada özelden nasıl göruşebılırzkı senınle hanı oldu da okuyamadı yazdıklarımızı msn var mı
KUŞUM OZAMAN HERGÜN DENKGELMEK LAZIM SENLE. OLDUDA GÖRÜŞEMEDİK YA KAÇIRIRSAN YUMURTLAK GÜNÜNÜ:roflol: PARMAK HESABI YAP SEN.
21 KASIM / 24 ARALIK DİMİ SON ADETLERİN. 21 İLE 24 Ü ARASINDA KAÇ GÜN VAR. İLK GÜN DAHİL. 34.GÜN ADET OLMUŞSUN. YUMURTLAMADAN 14GÜN SONRA ADET OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK SENİN YUMURTLAMAN 34 - 14 : 20 YANİ ADETİNİN 20.GÜNÜNDE YUMURTLUYOSUN. ADETİNİN 20.GÜNÜ HESAPLAMAK İÇİN 24 ARALIK DAHİL ÜZERİNE 20GÜN SAY. YANİ 12 OCAK YUMURTLAMA GÜNÜNDÜ
MUHTEMEL YUMURTLAMA GÜNÜ, 2 GÜN SONRASI VE YUMURTLAMADAN 1HAFTA ÖNCESİ GÜN AŞIRI BERABER OLMAN GEREKİRDİ. SONRAKİ ADETİN 26OCAK CANIM. 24 OCAK DEĞİL.. TAHMİNEN TABİ
aaa ne kadar şaşırdım açık soyluyorum ben bunşarı hiç bılmordumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ben o dediğin zamanlarda eşimle gun aşırı ılişkiye grdım zaten ama bılmeden tabı :kedi: bakalım kısmet? bu arada özelden nasıl göruşebılırzkı senınle hanı oldu da okuyamadı yazdıklarımızı msn var mı
BEREN AYRICA yumurtlama donemlerınde han gı tarıhı bulıuyorsak 14 mu çıkarıcaz mutlaka
CANIM BAK YAZDIKLARIMI İYİCE OKU. YUKARDA. ÖNCE ADET PERİYODUNU HESAPLICAKSIN. YANİ KAÇGÜNDE BİR ADET OLUYOSUN. ONU BULUNCA MİSAL 34 GÜN DİYELİM 34DEN 14Ü ÇIKARCAKSIN. ÇIKAN 20 RAKAMI SENİN ADETİNİN 20.GÜNÜNDE YUMURTLADIĞINI GÖSTERİR. SON ADET TARİHİNDEN İTİBAREN 20GÜN SAYIP YANİ 24ARALIK IN ÜSTÜNE 20SAYIP TAKVİMDE ÇIKAN GÜNDE VE 1HAFTA ÖNCESİNDE GÜN AŞIRI BERABER OLACAKSIN BUDA 12OCAK A DENKGELİYODU
CANIM MSN VAR AMA İŞLE İLGİLİ KULLANIYORUM. BURDA ÖZELDEN MSJ ATILABİLİYO ATARIM BEN SANA:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?