Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ipekçim bişey sorabilirmiyim sana? implantasyon kanaman oldumu yumurtlama döneminden sonra

GÖKÇEE CANIM YUMURTLAMA GÜNÜ VE ÖNCEKİ 8GÜN İÇİNDE GÜN AŞIRI BERABER OLUNMASI LAZIM DİCEKTİM. 8 İ YAZMAMIŞIM:1rolleyes:

ipekçim bişey sorabilirmiyim sana? implantasyon kanaman oldumu yumurtlama döneminden sonra

evet oldu.Adet tarihimden 1 hafta önce oldu be geldi sandım.Çünkü her belirti öyleydi belim vs ağrıması.WC de 2 damla kan geldi,arkası geldi gelecek derken bişey olmadı.Ctsi oldu bu ptsi zaten tansiyon yerlerde gezdim.Ben bilmiyordum yerleşme kanası diye bişey netten baktım inanamadım.Beklemiyorduk çünkü.

ıPEK doğru valla kimse hakkettiğini alamıyo malesef
ama herkesde asgari ücretle çalışmıyo bu da bir gerçek canım
asgari ücretle çalışıyomuş gösterilip ondan fazla maaş alınıyo özel sektörde biliryosun
anca vasıfsız bir işçiyse asgari ücretle başlatılıyo zamanla zam alırsa ki pek az zam yapılıyo.
ama yinede 1500ü bulmuyo

GÖKÇEE CANIM YUMURTLAMA GÜNÜ VE ÖNCEKİ 8GÜN İÇİNDE GÜN AŞIRI BERABER OLUNMASI LAZIM DİCEKTİM. 8 İ YAZMAMIŞIM:1rolleyes:

BEN BU TARIHLERI HESAPLAMAYI FALAN HİÇ BILMIORUM BEREN YHAAA :gitme::gitme: SEN YARDIMCI OLDUN DUN GERÇİ AMA SANA SANIRIM SON ADET GUNUMU SOYLEYECEKTIM AMA DAHA OLMADIM YANI BEKLIORUM 24UN DE OLMAM GEREKIYOR.BAKALIM INŞ. OLMAM AMA OLACAK GBIYIM OLAYIM DAHA SONRA DA SANA YAZAYIM SEN BENI YONLENDIR ŞU TARIHLERDE ŞUNU YAP BUNU YAP DIE OLSUN MU bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile5:kedi:

benimde implantasyon gününe denk gelen dönemde 3 gün var la yok arası kanamam oldu o yüzden merak ettim. ben 26 günde bir oluyorum bugun yarın gelmesi gerek ama dua ediyorum olmasın da bebeğime kavuşayım diye:Saruboceq:

Beren konuyu uzatmıycam da son bişey dicem.Zaten ekonomik kriz diyip zam yapmıyor özel sektör.Yapsa da yapmasa da devlet gelir vergisi kesiyor. Biz eşimle ayda 600 TL gelir vergisi ödüyoruz,dükkan işletiyoruz sanki.Bizden alıyolar kendileri otel kapatıp tatil yapıyolar falan filan.Sosyal devlet isterikkkk:lepi:

inşallah bebişin vardır canım.Biraz daha bekle test yap.Ama normalde hamilelik belirtisi yine de ben azımı çok açmıycam.Geçen sitede bi arkadaşda da aynısı oldu çok gaz verdim yedi kırmızı kartı.mafoldumben

KUŞUM OZAMAN HERGÜN DENKGELMEK LAZIM SENLE. OLDUDA GÖRÜŞEMEDİK YA KAÇIRIRSAN YUMURTLAK GÜNÜNÜ:roflol: PARMAK HESABI YAP SEN.
21 KASIM / 24 ARALIK DİMİ SON ADETLERİN. 21 İLE 24 Ü ARASINDA KAÇ GÜN VAR. İLK GÜN DAHİL. 34.GÜN ADET OLMUŞSUN. YUMURTLAMADAN 14GÜN SONRA ADET OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK SENİN YUMURTLAMAN 34 - 14 : 20 YANİ ADETİNİN 20.GÜNÜNDE YUMURTLUYOSUN. ADETİNİN 20.GÜNÜ HESAPLAMAK İÇİN 24 ARALIK DAHİL ÜZERİNE 20GÜN SAY. YANİ 12 OCAK YUMURTLAMA GÜNÜNDÜ
MUHTEMEL YUMURTLAMA GÜNÜ, 2 GÜN SONRASI VE YUMURTLAMADAN 1HAFTA ÖNCESİ GÜN AŞIRI BERABER OLMAN GEREKİRDİ. SONRAKİ ADETİN 26OCAK CANIM. 24 OCAK DEĞİL.. TAHMİNEN TABİ

EVET DOĞRU AMA GERÇEKTEN KRİZDEN ETKİLENEN FİRMALARDA VAR İFLAS EDEN.. AMA BU KRİZİ KULLANAN BAHANE EDEN FİRMALARDA ÇOK.. BENCE ASGARİ ÜCRET SINIR 1500TL OLMALI. 500DEİL. KİRAYDI EVİN HARCAMALARI ÇOCUKU DERKEN BU PARA YETMEZ KİMSEYE.
KISACASI BİZDE İSTERİK BİZDE kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…