Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

32 yazacaktım yha offffffffffff acele edıorum yah 32-14=18 yanı şubat 18 yumurtlak donemım dımı

gökçe internetten yumurtlama hesaplama yazıp yumurtlama tarihine bakabilirsin 3 aylık adet döngünü yazıyosun sana kaç günde bir döngün olduğunu ve gebe kalabılecegın dönemi yazıyo istersen bir dene yerimseniben

32 yazacaktım yha offffffffffff acele edıorum yah 32-14=18 yanı şubat 18 yumurtlak donemım dımı

çıkan 18 rakamı adetinin 18.günüdür. Yani 25 ocakta adet olduğunu farzedersek 11 şubat yumurtlama günündür. öğrenirsin kuşum dert etme yardımcı oluruz biz.

Yada e-pack ın dediği gibi nettende hazır bulabilirsin.

hoşgeldin canımmm
ben yemeğe gidiyorum kızlar
gelirim yine görüşürüz
öperim cümleten

hoşgeldin canımmm
ben yemeğe gidiyorum kızlar
gelirim yine görüşürüz
öperim cümleten

kızlar mereaba iyisinizdir inşallah

pazar gecesi aşırı kanamayla hastaneye gittim düşük tehdidi olduğu için

2 gündür hastanede yatıyorum 2 serum yedim ilaçlar aldım şu an iyiyim çok şükür

26 ocaka kadar raporluyum dinleniyorum bakalım

bi girip haber vereyim dedim...öpüyorum hepinizi

Çoooooook geçmiş olsunnn aman dikkatli ol lütfenn

çok geçmiş olsun ay she inşallah hayırlısıyla sağlıklı çıkarsın canım a.s.

çok geçmiş olsun canımm a.s.

Yumurtlama günü belirtisi nedir yahuuu ? şeffaf akıntı ve o akıntının uzaması dışında bilgi verebilecek varmı ?

canım ya çok geçmiş olsun.biz de merak ettik seni.ii ce dinlen.zaman zaman da gel bizi habersiz bırakmaohaoldumsmile

Çok çok geçmiş olsun canım ya... Dikkat et kendine de bebişimize de... Allahım sizi korusun...:Saruboceq:

Yumurtlama günü belirtisi nedir yahuuu ? şeffaf akıntı ve o akıntının uzaması dışında bilgi verebilecek varmı ?

OVULASYONUN GERÇEKLEŞTıĞı NASIL ANLAŞILIR ?
1 – Göğüslerde hassasiyet

2 - Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı , rahatsızlık hissi

3 - Vaginal akıntıların artması

4 - Vücut sıvısının artması

Eczanelerde satılan ovulasyon belirleme testleri ile de ovulasyonun gerçekleşip gerçekleşmediği belirlenebilir.

Elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın "ıslak" olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir.
Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.

bulabildiğim bu kadar canım...

Son düzenleme:

saol canımmm benimmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar..
1 ocak adetimin ilk günüydü 12 ocak ovulasyon tarihimdi. ama uzayan akıntım 9-10 ocak gibi geldi ve çalışma yaptık. 16 ocakta kahverengi çok küçük bi akıntım oldu.yerleşme lekesi olabilirmi? adet döngüme göre 19 ocakta rahime yerleşme günüydü ama yumurtalamamda 3 gün önce oldu.. dün gece sağ kasığımda batma ve belimde az ağrı oldu.. daha sonrasında içbir belirti farklılık yok 6 aydır denemelerimizde böyle bişide yaşamamıştım. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…