Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay_she çok üzüldüm canım ya gerçekten:sinifsinif:
inşallah bu kadarla atlatırsın canım benim
allah yardım etsin:1hug:

gökçe hoşgeldin canım yazdım sana okuyabildinmi
benimde net gitti o ara. sen gittikten sonra yazmışım

gökçe hoşgeldin canım yazdım sana okuyabildinmi
benimde net gitti o ara. sen gittikten sonra yazmışım

evet hayatım ozel msjını aldım çok teşekkur ederım yah sayenızde cahıl kaldığğım konularda bılgı sahıbı oluyorum çok saol BEREN yaaa....gerçektenopuyorumnanaktan ben de hesapladım en gusel donem 7 ocak ıle 12 ocak arası çıktı e pack ın verdiği sıteden hesaplattım... ben de o ara çalışmıştım ama kısmet tabıkı bakalım hayırlısı olsun..

canım benm çok geçmiş olsun,çok üzüldüm inş. tekrarı yaşanmaz... opuyorumnanaktan

e pack cım sana teşekkur ederım adres vermişsin ordan grdım buldum tarıhımı kaydirigubbakcemile2

rica ederim canım ne demek..
kolayı var ne diye uğraştırıyosun beni Diyosun :)))))))))
hakketten ya kendimi yırttım anlatcam diye. halbuki hazırı var sitede :)))))))
valla canım benim bilmeden çalışmış olman çok daha iyi biliyomusun.
amaçlı olmaktansa böyle bilmemek daha güzel inşallahhh seninledir bebeğin

asrewya minik anne adayım.. nasılsın canım nasıl gidiyo hamileliğin

Canım ben kullanmadım ama senin için sordum kullananlara... İlk zamanlar çok iyiymiş fakat zamanla bıçakları keskinliğini kaybediyormuş.

tamam canım çok teşekkür ederim,eşim internetten bişi bulmuş bugün onu sipariş ettik inş. memnun kalırım,yardımın için çok teşekkür ederim canım...Şeniz

gökçe cahillik deil ki bu.. yaşamamak bence. bende bilmezdim böle günleri falan
hamile kalamadığımı farkettiğimde araştırarak yaşayarak öğrendim hep.

gökçe cahillik deil ki bu.. yaşamamak bence. bende bilmezdim böle günleri falan
hamile kalamadığımı farkettiğimde araştırarak yaşayarak öğrendim hep.

hep bole bılmeyerek ılışkıye gırdım ama 6 aydır bşey olmadı bakalım belkı bundan snra olur bellı mı olur berencım yha hayırlısı :gitme:

:) ayy çok teşekkür ederi, iyiyim Allah a şükr,hamileligim çok şükür bugünlerde daha iyi ilerliyor teyzesi artık fazla sıkıntı vermiyor bebiş :CüvCüv: :)

ahhh teyzesi yesin onu. üzmüyor annesini artık demekki.
inşallah hep uslu bi bebek olur kaydirigubbakcemile5

hep bole bılmeyerek ılışkıye gırdım ama 6 aydır bşey olmadı bakalım belkı bundan snra olur bellı mı olur berencım yha hayırlısı :gitme:

evet canım hayırlısı
bende 7ay gün mün yumurtlama v.s. bilmedim ama hamilede kalmadım kaydirigubbakcemile3
kısmet meselesi sanırım allahın bileceği iş naparsak yapalım:1hug:

evet canım hayırlısı
bende 7ay gün mün yumurtlama v.s. bilmedim ama hamilede kalmadım kaydirigubbakcemile3
kısmet meselesi sanırım allahın bileceği iş naparsak yapalım:1hug:

evet her şeyı bılen allah. allah her şeyın hayırlısını ve sağlıklısını nasıp etsın bıze .umarım hepimiz de sağlıklı hayırlı bebişlere TEZ ZAMANDA kavuşuruzolumunekankayizsmile:kedi:

merhaba canım..
yumurtlaman bir iki gün öne geldiyse eğer yerleşme de gerçekleşmişse uygun tarihlerde olmuş..yani yerleşme lekesi olabilir,diğer aylardan farklı belirtiler yaşıyorsan hamile olabilirsin..ama sen yine de fazla şartlama kendini canım en iyisi adetin gecikmesini bekle umarım hamilesindir :1hug:

canım çok teşekkür ederim en azından biri dikkate alıp cevap verdi.nete çok fazla girme imkanım olmadığından fazla katılımım olamıyor ve bundan dolayı dikkate alınmıyorum topikte, sana çok çok teşekkür ediyorum..olumlu olumsuz kimseyle paylaşamadığımızı buda paylaşmak bile iyi geliyor.
Şeniz

ekıncım merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…