gökçe hoşgeldin canım yazdım sana okuyabildinmi
benimde net gitti o ara. sen gittikten sonra yazmışım
kızlar mereaba iyisinizdir inşallah
pazar gecesi aşırı kanamayla hastaneye gittim düşük tehdidi olduğu için
2 gündür hastanede yatıyorum 2 serum yedim ilaçlar aldım şu an iyiyim çok şükür
26 ocaka kadar raporluyum dinleniyorum bakalım
bi girip haber vereyim dedim...öpüyorum hepinizi
Canım ben kullanmadım ama senin için sordum kullananlara... İlk zamanlar çok iyiymiş fakat zamanla bıçakları keskinliğini kaybediyormuş.
asrewya minik anne adayım.. nasılsın canım nasıl gidiyo hamileliğin
gökçe cahillik deil ki bu.. yaşamamak bence. bende bilmezdim böle günleri falan
hamile kalamadığımı farkettiğimde araştırarak yaşayarak öğrendim hep.
:) ayy çok teşekkür ederi, iyiyim Allah a şükr,hamileligim çok şükür bugünlerde daha iyi ilerliyor teyzesi artık fazla sıkıntı vermiyor bebiş :CüvCüv: :)
hep bole bılmeyerek ılışkıye gırdım ama 6 aydır bşey olmadıbakalım belkı bundan snra olur bellı mı olur berencım yha hayırlısı :gitme:
evet canım hayırlısı
bende 7ay gün mün yumurtlama v.s. bilmedim ama hamilede kalmadım kaydirigubbakcemile3
kısmet meselesi sanırım allahın bileceği iş naparsak yapalım:1hug:
ahhh teyzesi yesin onu. üzmüyor annesini artık demekki.
inşallah hep uslu bi bebek olur kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar..
1 ocak adetimin ilk günüydü 12 ocak ovulasyon tarihimdi. ama uzayan akıntım 9-10 ocak gibi geldi ve çalışma yaptık. 16 ocakta kahverengi çok küçük bi akıntım oldu.yerleşme lekesi olabilirmi? adet döngüme göre 19 ocakta rahime yerleşme günüydü ama yumurtalamamda 3 gün önce oldu.. dün gece sağ kasığımda batma ve belimde az ağrı oldu.. daha sonrasında içbir belirti farklılık yok 6 aydır denemelerimizde böyle bişide yaşamamıştım. CADIARZU
merhaba canım..
yumurtlaman bir iki gün öne geldiyse eğer yerleşme de gerçekleşmişse uygun tarihlerde olmuş..yani yerleşme lekesi olabilir,diğer aylardan farklı belirtiler yaşıyorsan hamile olabilirsin..ama sen yine de fazla şartlama kendini canım en iyisi adetin gecikmesini bekle umarım hamilesindir :1hug:
canım çok teşekkür ederim en azından biri dikkate alıp cevap verdi.nete çok fazla girme imkanım olmadığından fazla katılımım olamıyor ve bundan dolayı dikkate alınmıyorum topikte, sana çok çok teşekkür ediyorum..olumlu olumsuz kimseyle paylaşamadığımızı buda paylaşmak bile iyi geliyor.
Şeniz
merhaba ...ekıncım merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?