Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
asrewya uyku çok normal canım. bulduğu yerde hatta ayakta uyucak duruma geliyo insan.
olsun şimdi uyu ki doğduğunda pek fırsat olamıcak kaydirigubbakcemile3

ekincim ben kaçırmışım yazdığını dahi görmedim. Su ya yazdığın cvbı görünce üzüldüm
kusurabakma canım. o kadar takip etmeye çalışıyorum önceki sayfalara gidip geliyorum
bazen genede kaçırabiliyorum çalışınca bide zor oluyo tekrar kusurabakma
soruna gelince canım Su nun da deiği gibi eğer yumurtlaman 3gün öne atmışsa
muhtemel yumurtlamadan 6gün sonra yerleşme lekesi gelebilir canım
Gene Su nun dediği gibi adet aylarından farklı belirtiler hissediyosan olabilir
neden olmasın.. hayırlısıkaydirigubbakcemile5

merhaba ...
sanırım seninlede aynı deneme sürecini geçirmişiz inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz ümit eden herkesiçin bu temennim..

canım benım ınş. kavuşuruz bebişlerimize olumunekankayizsmile kaç aylık ya da yıllık ewlısın hayatım ?anlatır mısın bıraz kendını ?

Sanırım bende biraz alınganlık gösterdim..kusura bakmayın ..beklemek ve belirsizlik zor beni anladığınızı umuyorum cevabın için teşekkür ederim.

canımm rica ederim ne demek :1hug:
evet burda paylaşmak gerçekten rahatlatıyor insanı seni de her zaman bekleriz nete girebildiğin sürece a.s.

GÖkÇe hayır Şart deıl bu..
Kımı bayanda olabılırmıŞ.
Bebek yerleŞırken rahımde kılcak damarların ÜstÜne denkgelırse
Çok az bı kanama olabılırmıŞ
ama Çok az olacak Öle adet kanı gıbı uzun sÜrmıcek yanı

bıe de ıllakı leke gelmesı gerekıryor mu bu yerleşme dediğinız sureçte ?:bbo:

ben damdan atlar gibi oldum yine daldım konuya.bilmiyorumkismile
herkeste olacak diye bişey yok.Hatta olanlar nadirler grubuna giriyor.Bazı rivayetlere göre de yerleşme kanaması görenlerin düşük riski daha çok.Ama ben o kadar zıplamama rağmen hiç yaşamadım o riski.

RıCA EDERıM CANIM ÖNEMLı DEĞıL

VALLA SU NUN DA DEMEDıĞı GıBı :roflol:
ELıMıZDEN GELENı YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ :içelim:

aman dikkat et kendine çok geçmiş olsun ayşe

hımmm anladım ben de hiç olmadı ole bşey ve bu ayda olmadı yıne hamıle değilim demekkı. bu ay çok gazım oldu ama anlatamam:S folbıol mu yapıo acaba ? yarım tablet içiorum gerçi ama :tomato:

canım benım ınş. kavuşuruz bebişlerimize olumunekankayizsmile kaç aylık ya da yıllık ewlısın hayatım ?anlatır mısın bıraz kendını ?

ben 25 temmuzda evlendim ve hep korunmasız devam ettik.yaklaşık 6 aydır yani. yumurtlama vs.. ile ilgili 3 yada 4.aydan itibaren bilgilendim ve onu dikkate alarak ilişki yaşandı geçen ay ovulasyon testide kullandım ama sonuç alamadık bu ay yumurtlamamı falan hissettim ve lekelenmede oldu eğer hamişsem evt lekelenmede bir belirti diyebileceğim. neydi bilmiyorum canım ama duyduğum kadarıyle yerleşme lekelenmesi herkeste olmuyormuş..

teşekkur ederım ıepkç,molumunekankayizsmile

Bişi sorcam ya hani bizim listemiz var ya onun yanına ne kadar zamandır çalışılıo onuda yazalımmı ben merak ediommmm

:ecrin_bebek:
ekın aynı şeylerı yaşamışız hayatım senınle :ecrin_bebek: ben de 17 temmuz da evlendım 6.ayımıza 17sınde gırdık yanı.ve ben de hiçö korunmadığım halde bebişimiz olmadı. 4.ay doktora gıttım sonra 6.ay gıttım bı sorun bulnumadı anlattığım gbı tek yumurtamın buyumediği goruldu ama tedavı falan uygulanmadı.kafama takmamamı ve cınsel hayatıma duzenlı devam etmemı soledı dr. bu kadar . ama ben merak ettiğim için arklarımla dertleşip konuşuyorum burda çok da gusel oluyor açıkcası :)

kıs ne zıplıon çılgın olumunekankayizsmile akıllı otur oturdugun yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…