Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya kızlar bırsey sorucam benım bu sabah kasıgımın sol tarafı çok fecı sekılde agrı yaptı kıvrandım bi süre dün 12.günümdü akıntım çoktu ovulasyon testıde yapmıstım çızgıler aynı kouylukta degıldı ama yakındı her ıhtımale karşıda çalıstık ama bılmıyorum kafam karıstı bu aksam yıne test yapıcam bakalım ne olacak acaba yumurtam çatladımıkı

ayy ağladım okurken... mafoldumben amin canım inşallah... allah senide bebişine kavuştursun.. sağlıkla sıhhatle inşallah... :Saruboceq:

slm kızlarrr ebruli ne yaptın canım gitinmi doktora
evet canım gittim adetlerimin düzenli olduğunu söyledim daha 1 sene olmamış dedi 7 ay oldu bizim dedim 1 seneyi bekliyoruz genelde dedi ama yinede bi kan tahlili yaptır hormonlarına bakalım dedi ama sonuçları pazartesi götürücem inşallah bi sorun yoktur. bide eşin bi muayene olsun dedi eşimde muayene olucak okadar bakalım beklemedeyiz doktor kafana takman için daha erken dedi yania.s

canım yumurtlama günü benimde öyle sancılarım oluyo kaçıncı gün oluyodu genelde yumurtlaman daha önceleri?

kızlar ya varya 1 saatten fazladır okuyorum daha yeni bitirdim yazdıklarınızı amma kaynatmışsınız öyle bayankarasu bende saate bakmaya başladım sanki senden daha heyecanlıyım hadi bakalım hayırlısı

evet haklı bencede doktor canım çünkü,yaşın 24 tü sanırım daha çoook günler var canım önünde benim korunmasız 1.5 yıl hiç gebeliğim olmadı evlendikten sonra tam 1,5 yıl sonra ilk bebek haberimi almıştım istemediğimdede doktora falan gitmemiştim bazen rahim geç açılabiliyor demişti doktor

sıkma canını bitanem stresten uzak dur sadece

kızlar şimdi aradım hemşireyi, hemen laboratuara gidip alıyorum sonuçlarınızı, 10 dak. sonra tekrar arayın dedi, ay bayılıcam yaaaaa, heyecan arttıkça ümidim de azalmaya başladı yalnız kızlar yaa nolcak acaba mafoldumben

canım yumurtlamışsın sanırım. yada yumurtana çatlamak üzereydi. sen bu günde yap test bugün aynı koyulukta çıkar sanırım. sen bugünleri boş geçirme. bol bol çalış :kedi:

hadi bakalım hayırlı haberlerle ,inşallah

ay bende çok heyecanlandım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…