Kızlar test sonucunu almama 40 dak. kaldı, dualarınızı bekliyorum canlarım
karasu arabakalım belki cıkmıştır sonuc kız
karasu arabakalım belki cıkmıştır sonuc kız
bende önce evde idrar testi yapmıştım 2 çizgi silik çıkmıştı ama ben anlamıştım zaten hamile olduğumu sonra eşimi aradım hastaneye gidelim karnım çok ağrıyo dedim yolda söyledim testin pozitif çıktığını ama umutlanma kan sonucu çıksın dedim sonuç 1 saat sonra çıkıcaktı gittim bi cafeye oturduk ama zaman geçmiyo bişeyler yiyim dedim yiyemiyorum çay söyledim içemedim tavla oynayalım dedi eşim oda yok yarım saat zor dayandım kalktım gittik hastaneye şükürki sonuç çıkmış bakınca anladım hemen 154,00 dü eşime sarıldım ağlamnaya başladım ama dizlerim titriyodu resmen hastane de herkes bize bakıodu şaşkın şaşkın. Allah ım sen kimsenin kucağına boş bırakma isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip ett aminnnnnn
Yaa çok korkuyorum yaaa( içimden bi ses yine olmicak diyo mafoldumben
evet canım gittim adetlerimin düzenli olduğunu söyledim daha 1 sene olmamış dedi 7 ay oldu bizim dedim 1 seneyi bekliyoruz genelde dedi ama yinede bi kan tahlili yaptır hormonlarına bakalım dedi ama sonuçları pazartesi götürücem inşallah bi sorun yoktur. bide eşin bi muayene olsun dedi eşimde muayene olucak okadar bakalım beklemedeyiz doktor kafana takman için daha erken dedi yania.sslm kızlarrr ebruli ne yaptın canım gitinmi doktora
ya kızlar bırsey sorucam benım bu sabah kasıgımın sol tarafı çok fecı sekılde agrı yaptı kıvrandım bi süre dün 12.günümdü akıntım çoktu ovulasyon testıde yapmıstım çızgıler aynı kouylukta degıldı ama yakındı her ıhtımale karşıda çalıstık ama bılmıyorum kafam karıstı bu aksam yıne test yapıcam bakalım ne olacak acaba yumurtam çatladımıkı
evet canım gittim adetlerimin düzenli olduğunu söyledim daha 1 sene olmamış dedi 7 ay oldu bizim dedim 1 seneyi bekliyoruz genelde dedi ama yinede bi kan tahlili yaptır hormonlarına bakalım dedi ama sonuçları pazartesi götürücem inşallah bi sorun yoktur. bide eşin bi muayene olsun dedi eşimde muayene olucak okadar bakalım beklemedeyiz doktor kafana takman için daha erken dedi yania.s
evet haklı bencede doktor canım çünkü,yaşın 24 tü sanırım daha çoook günler var canım önünde benim korunmasız 1.5 yıl hiç gebeliğim olmadı evlendikten sonra tam 1,5 yıl sonra ilk bebek haberimi almıştım istemediğimdede doktora falan gitmemiştim bazen rahim geç açılabiliyor demişti doktor
ya kızlar bırsey sorucam benım bu sabah kasıgımın sol tarafı çok fecı sekılde agrı yaptı kıvrandım bi süre dün 12.günümdü akıntım çoktu ovulasyon testıde yapmıstım çızgıler aynı kouylukta degıldı ama yakındı her ıhtımale karşıda çalıstık ama bılmıyorum kafam karıstı bu aksam yıne test yapıcam bakalım ne olacak acaba yumurtam çatladımıkı
kızlar şimdi aradım hemşireyi, hemen laboratuara gidip alıyorum sonuçlarınızı, 10 dak. sonra tekrar arayın dedi, ay bayılıcam yaaaaa, heyecan arttıkça ümidim de azalmaya başladı yalnız kızlar yaa nolcak acaba mafoldumben
kızlar şimdi aradım hemşireyi, hemen laboratuara gidip alıyorum sonuçlarınızı, 10 dak. sonra tekrar arayın dedi, ay bayılıcam yaaaaa, heyecan arttıkça ümidim de azalmaya başladı yalnız kızlar yaa nolcak acaba mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?