rehavet çöktü bana da
kımse yok heraldee:umursamaz:
ArkadaŞlar merhabalar bİrŞey sormak İstİyorum benİm adet tarİhİm 8 gÜn geÇtİ mİde yanması halsİzlİk ve Çok aŞırı derecede uyku problemİm var ve lekelenmem oldu İdrar testİnde negatİf Çıkıyor hemŞİre 10.gÜn yİne gel dedİ yarın kan testİ yaptırıcam acaba hamİŞmİyİmdİr
ArkadaŞlar merhabalar bİrŞey sormak İstİyorum benİm adet tarİhİm 8 gÜn geÇtİ mİde yanması halsİzlİk ve Çok aŞırı derecede uyku problemİm var ve lekelenmem oldu İdrar testİnde negatİf Çıkıyor hemŞİre 10.gÜn yİne gel dedİ yarın kan testİ yaptırıcam acaba hamİŞmİyİmdİr
Var da canım herkes uyku modunda.Neden acaba ya?akannehir
Yarın 10. günün mü?
Bu belirtiler içerde bebiş var gibi.aynısı bende var kafamı koycak yer arıyorum.inşallah da öylesindir.idara bakma sen kan yaptir hemen çıkar.
hmm bende bişiy yazdım kimse bişey yazmayınca .. aynen bende de var bi ağırlıkkafamçokkarıştı
inşaallah canım hamileyizdir yarın kan testi yaptırıcam bakalım senin geçtimi adet tarihin
Yok canım ya..bi uyku bi uyku sorma...akşam olsa da eve gitsek yaaa
ben 6 aylık hamileyim canımzemuszemus
ben evdeyim .. 11 buçukda kalktım bide boshayallersmile
öylemi canım pardon bende bekliyorsun zannettim hayırlı olsun o zaman allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin peki sendede mi aynıydı belirtiler ve ne zaman nasıl öğrendin hamileleğini yardımcı olursan sevinirim tatlım
Bi ateş ölçme yöntemini denemedim :))))
saol canım.ben de hiç bişey yokken göğüs uçlarım acımaya başladı.Resmen füze gibi oldu.Ama anlamadım tabii.Adet tarihime 1 hafta kala 2 damla kan gördüm.Hiç bilmiyorum bu konuları hasta olacam sandım olmadım,yerleşme kanaması diye bişey olduğunu da bilmiyordum.Netten baktım dermansız bi hastalıktayım sandımkaydirigubbakcemile3 şok oldum okuyunca yerleşme kanaması yazıyorduz.Zaten bunu takiben ptesi tansiyon yerlerdeydi benim,yerden 10 cm yukarda yürüyorum sanki.Bayılacam gözümü kapatsam olduğum yerde uyuycam sanki.Mide bulantısı sonra başladı midem kazılıyordu acaip derecede.Adetim 1 gün geçti test yaptırdım +çıktı.Ama çok belli etti kendini.Belki erken döllenmedir benimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?