Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ArkadaŞlar merhabalar bırŞey sormak ıstıyorum benım adet tarıhım 8 gÜn geÇtı mıde yanması halsızlık ve Çok aŞırı derecede uyku problemım var ve lekelenmem oldu ıdrar testınde negatıf Çıkıyor hemŞıre 10.gÜn yıne gel dedı yarın kan testı yaptırıcam acaba hamıŞmıyımdır

Yarın 10. günün mü?

Bu belirtiler içerde bebiş var gibi.aynısı bende var kafamı koycak yer arıyorum.inşallah da öylesindir.idara bakma sen kan yaptir hemen çıkar.

Bu belirtiler içerde bebiş var gibi.aynısı bende var kafamı koycak yer arıyorum.inşallah da öylesindir.idara bakma sen kan yaptir hemen çıkar.

inşaallah canım hamileyizdir yarın kan testi yaptırıcam bakalım senin geçtimi adet tarihin

ben 6 aylık hamileyim canımzemuszemus

öylemi canım pardon bende bekliyorsun zannettim hayırlı olsun o zaman allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin peki sendede mi aynıydı belirtiler ve ne zaman nasıl öğrendin hamileleğini yardımcı olursan sevinirim tatlım

ben bu ay ilk defa ateş ölçtüm ama o kadar dengesiz ki ne olduğumu şaşırdım kızlar. yumurtladım sanıyordum ama bugün birden düştü tekrar

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
madeofhonor...................14 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77................................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Elson............................17 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
krizantem.................19 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine...............20 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
begummmm..............25 OCAK
AnGElllL.................26 OCAK
zehsel.........................26 OCAK
ekin79.......................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
beleney..................2 ŞUBAT
hatunsultan...................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack......................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979.........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn...............................10ŞUBAT
naneseker.............................13ŞUBAT
rufeyde serra.......................13 ŞUBAT
ktg........................................15ŞUBAT
bayankarasu.......................17ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

saol canım.ben de hiç bişey yokken göğüs uçlarım acımaya başladı.Resmen füze gibi oldu.Ama anlamadım tabii.Adet tarihime 1 hafta kala 2 damla kan gördüm.Hiç bilmiyorum bu konuları hasta olacam sandım olmadım,yerleşme kanaması diye bişey olduğunu da bilmiyordum.Netten baktım dermansız bi hastalıktayım sandımkaydirigubbakcemile3 şok oldum okuyunca yerleşme kanaması yazıyorduz.Zaten bunu takiben ptesi tansiyon yerlerdeydi benim,yerden 10 cm yukarda yürüyorum sanki.Bayılacam gözümü kapatsam olduğum yerde uyuycam sanki.Mide bulantısı sonra başladı midem kazılıyordu acaip derecede.Adetim 1 gün geçti test yaptırdım +çıktı.Ama çok belli etti kendini.Belki erken döllenmedir benimki.

heee canım benim gerçekten çok ilginç olmuş senin hamilelğini öğrenmen hayırlı olsun tekrar sende çıkmış hemen inşaallah çıkar bendede 10-15 dakika öncede vajinam sızlamaya başladı halada sızlıyor neden acaba bir bilgin varmı (doktor gibi hissettim şimdi seni kızz:roflol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…