Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım yumurtlama günü benimde öyle sancılarım oluyo kaçıncı gün oluyodu genelde yumurtlaman daha önceleri?

benımde böyle sancılarım oluyor işte ondan olabılır dedım geçen ay 13.gün yumurtlamıstım ondan öncekı ayda bugünde tam 13.günüm zaten sabah o agrım oldu akıntımda bıttı ama testtekı çızgıler kafamı karıstırdıyaaaa

hadi hayırlı haberler gel canım topiğe. bekliyoruz.

canım yumurtlamışsın sanırım. yada yumurtana çatlamak üzereydi. sen bu günde yap test bugün aynı koyulukta çıkar sanırım. sen bugünleri boş geçirme. bol bol çalış :kedi:

canım dün akıntım çoktu bugün hiç yok artık ve sabah agrım oldu bellı bır süre sonrada bıttı ama testler benım kafamı karıstırdı yanı bu aksamda yapıcam test bakalım ne çıkacak

hadi inşallah canım arkadaşım... onlarda temiz çıkıcak... sonrada bebiş geliceeeeeeeeek... opuyorumnanaktan

tamam canım bugün ağrın olduğuna göre bide 13.gün olduğuna göre yumurtlamışsındır canım ama yinede yarınıda değerlendir canım yerimseniben

ya benim ayaklarım hiç ısınmıyor kızlar yaa kat kat çoraplar giyiyorum ama iyice sıyırdım ben artık her şeyi bebişe yormaya başladım

tamam canım bugün ağrın olduğuna göre bide 13.gün olduğuna göre yumurtlamışsındır canım ama yinede yarınıda değerlendir canım yerimseniben

canım dün çalıştık bugünde çalışırız yarında mı çalısalım yanı 3 gün

canım dün akıntım çoktu bugün hiç yok artık ve sabah agrım oldu bellı bır süre sonrada bıttı ama testler benım kafamı karıstırdı yanı bu aksamda yapıcam test bakalım ne çıkacak

anladım canım sen her ihtimale karşı bugünüde değerlendir. ne olur ne olmaz

Kızlar aradım tekrar, daha çıkmamış sonuçlar yaa, 4 buçukta arayın tekrar ozamana kesin çıkar dedi hemşire, bana inat mı uyuşukluk ediyo bunlar yaa, çıldırıyorum burda( kocişim de yolda eve geliyo, güzel haberi alırsam geldiğinde ona sürpriz yapıcaktım, şimdi onun yanında aramak zorunda kalıcam yaaa offfffffffffffffffffffffffffffff mafoldumben

canım dün çalıştık bugünde çalışırız yarında mı çalısalım yanı 3 gün

yani testteki çizgilere göre garanti olsun diye demiştim canım yarın da 14. gün oluyo akşamda test yapıcan dimi ona göre değerlendirirsin canım yarınıda ama büyük ihtimal dün yada bugün yumurtlaman olmuş sen yinede garantiye al hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…