kızlar ya varya 1 saatten fazladır okuyorum daha yeni bitirdim yazdıklarınızı amma kaynatmışsınız öyle bayankarasu bende saate bakmaya başladım sanki senden daha heyecanlıyım hadi bakalım hayırlısı
canım yumurtlama günü benimde öyle sancılarım oluyo kaçıncı gün oluyodu genelde yumurtlaman daha önceleri?
kızlar şimdi aradım hemşireyi, hemen laboratuara gidip alıyorum sonuçlarınızı, 10 dak. sonra tekrar arayın dedi, ay bayılıcam yaaaaa, heyecan arttıkça ümidim de azalmaya başladı yalnız kızlar yaa nolcak acaba mafoldumben
sıkma canını bitanem stresten uzak dur sadece
canım yumurtlamışsın sanırım. yada yumurtana çatlamak üzereydi. sen bu günde yap test bugün aynı koyulukta çıkar sanırım. sen bugünleri boş geçirme. bol bol çalış :kedi:
evet canım gittim adetlerimin düzenli olduğunu söyledim daha 1 sene olmamış dedi 7 ay oldu bizim dedim 1 seneyi bekliyoruz genelde dedi ama yinede bi kan tahlili yaptır hormonlarına bakalım dedi ama sonuçları pazartesi götürücem inşallah bi sorun yoktur. bide eşin bi muayene olsun dedi eşimde muayene olucak okadar bakalım beklemedeyiz doktor kafana takman için daha erken dedi yania.s
ebru nasılsın canım
benımde böyle sancılarım oluyor işte ondan olabılır dedım geçen ay 13.gün yumurtlamıstım ondan öncekı ayda bugünde tam 13.günüm zaten sabah o agrım oldu akıntımda bıttı ama testtekı çızgıler kafamı karıstırdıyaaaa
hadi inşallah canım arkadaşım... onlarda temiz çıkıcak... sonrada bebiş geliceeeeeeeeek... opuyorumnanaktan
tamam canım bugün ağrın olduğuna göre bide 13.gün olduğuna göre yumurtlamışsındır canım ama yinede yarınıda değerlendir canım yerimseniben
bayankarasu aradınmı canımmm
inşallah canım yaaa hepimiz sırayla yada hepimiz aynı ay:dance::dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım dün akıntım çoktu bugün hiç yok artık ve sabah agrım oldu bellı bır süre sonrada bıttı ama testler benım kafamı karıstırdı yanı bu aksamda yapıcam test bakalım ne çıkacak
anladım canım sen her ihtimale karşı bugünüde değerlendir. ne olur ne olmaz
iyiyim canım sen nasılsın gelen giden yok demi:dance:
canım dün çalıştık bugünde çalışırız yarında mı çalısalım yanı 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?