smart yine yok kızlar yaaa..... ne zaman gelecek bu kadın yahuuu!!! özledik. iki çift laf edemedik..
smart akşam gelmiş canım belki birazdan yine gelir yerimseniben
ya evet smart kac gundur fazla gırmıyor herhalde karne telasesı affedelım mı kıslarlmaz:
yani ama bu ay ne zaman yumurtladım anlamadım adet bittiğinden beri akıntı var hala da devam ediyor ondan yani(
oleeeeeeey hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn canımcım hihoyyyt
alkisalkisalkis alkisalkisalkis geldim geldiimmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:lepi: :lepi: bilddiinnn :lepi: :lepi:
klava: karneyi boşver de sen soruma cevap ver!Yokluğumdan isitfade neden tembellik yaptın bakalım klava: çalışarak tutturamıyoruz da tembellikle mi tutacak lülülülülülü
aman bosver hangı gunse gun sen calıs gerısısını dusunme canım booylesı daha ıyı
Ben de sizi özledim olumunekankayizsmilehele sukur canım yaaa özlettın vallahı kaydirigubbakcemile2
hoşgellldinnnnn....nerelerdesin yahuuu
ya canım benimde öyle oldu...adetim bitti yumurtladım mı bende anlamadım...akıntım bi başladı, kesilmedi 1 haftadır...bilmiyorumkismile
kızz kocıs hasta yaaa...daha calısmadık hıcc..ıyılestırmek ıcın elımden gelenı yapıyom ama:lepi:
aman bosver hangı gunse gun sen calıs gerısısını dusunme canım booylesı daha ıyı
Ben de sizi özledim olumunekankayizsmile
burdayım canımcım :) Hep okudum yazdıklarınızı;çalışmaların yolunda haberim var!AFERİİİNNNN :dance:
Kııızzz SUUUUUUUUUUUUUUU selam yok mu mafoldumben
E,muhtemel yumurtlama günlerin ne zaman pekİ?
teşekkür ederim öğretmenimmmm......bu ay dahada ısrarcıyım, uyuyan kocamı kaldırıyorum valla, kalkmayan adam bile tırsmış durumda. olayın ciddiyetini anladı galiba..sesini çıkarmadan kalkıyo,:dance::dance::hooray:çalışıyoo...sonrada kaldığı yerden uykuya devam... :)))
Kııızzz SUUUUUUUUUUUUUUU selam yok mu mafoldumben
tamam canım boşverdim zaten :hulya:
teşekkür ederim öğretmenimmmm......bu ay dahada ısrarcıyım, uyuyan kocamı kaldırıyorum valla, kalkmayan adam bile tırsmış durumda. olayın ciddiyetini anladı galiba..sesini çıkarmadan kalkıyo,:dance::dance::hooray:çalışıyoo...sonrada kaldığı yerden uykuya devam... :)))
20 25 arsı ıcındeyım yanı ama bu aksam son :teytey:dınlenme yarın af yok valla
ayy kıyamam oleyyyyyyyy hoşgeldin dedim yaklava:
o zaman baştan alayim hoşgeldinnn canımcımmmmmm sositososito gözümüz yollarda kaldı vallahi nerdesin günlerdirklava:
hihoyyyt E,sen sabahalrı da çalışıyordun;şimdi bir gece bir gündüze mi döndü olay???
Eğer öyleyse adam bir dahaki aya ölmüş olacak yahuuu;çocuk yetim büyüyecek :roflol:
Çok çalıştın ya dinlen bakalım kaydirigubbakcemile Offff,kaçırdın mı Ayı yaaaa mafoldumben
SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU küsmüyüz canımcım hiiçç selam vermiyorsun???
fıstıgım senın gunun 31 o cak degıl dımı yumurtlama erken olduysaaa:teytey:
aman kacarsa yapacak bısey yok adam hasta yooksa bnım bebıstemı yetım klasın..canı saolsun kocısın.
kıs sana selam verdı kackezzdelikafaduldendelikafadulden
o zaman bu kupada enısteyeeee:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?