Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
smart yine yok kızlar yaaa..... ne zaman gelecek bu kadın yahuuu!!! özledik. iki çift laf edemedik..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis geldim geldiimmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
smart akşam gelmiş canım belki birazdan yine gelir yerimseniben

:lepi: :lepi: bilddiinnn :lepi: :lepi:

ya evet smart kac gundur fazla gırmıyor herhalde karne telasesı affedelım mı kıslar lmaz:

klava: karneyi boşver de sen soruma cevap ver!Yokluğumdan isitfade neden tembellik yaptın bakalım klava: çalışarak tutturamıyoruz da tembellikle mi tutacak lülülülülülü

kızz kocıs hasta yaaa...daha calısmadık hıcc..ıyılestırmek ıcın elımden gelenı yapıyom ama:lepi:

teşekkür ederim öğretmenimmmm......bu ay dahada ısrarcıyım, uyuyan kocamı kaldırıyorum valla, kalkmayan adam bile tırsmış durumda. olayın ciddiyetini anladı galiba..sesini çıkarmadan kalkıyo,:dance::dance::hooray:çalışıyoo...sonrada kaldığı yerden uykuya devam... :)))

o zaman bu kupada enısteyeeee:hooray:

hihoyyyt E,sen sabahalrı da çalışıyordun;şimdi bir gece bir gündüze mi döndü olay???
Eğer öyleyse adam bir dahaki aya ölmüş olacak yahuuu;çocuk yetim büyüyecek :roflol:

20 25 arsı ıcındeyım yanı ama bu aksam son :teytey:dınlenme yarın af yok valla

Çok çalıştın ya dinlen bakalım kaydirigubbakcemile Offff,kaçırdın mı Ayı yaaaa mafoldumben

SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU küsmüyüz canımcım hiiçç selam vermiyorsun???

aman kacarsa yapacak bısey yok adam hasta yooksa bnım bebıstemı yetım klasın..canı saolsun kocısın.

kıs sana selam verdı kackezzdelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…