kaydirigubbakcemile5:1hug:olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmilehihoyyytkaydirigubbakcemile5
evet canım bı baktım kımsecık yok..bu aksam yakaladım amaaaaaa:dance:
smart yine yok kızlar yaaa..... ne zaman gelecek bu kadın yahuuu!!! özledik. iki çift laf edemedik..
ya evet smart kac gundur fazla gırmıyor herhalde karne telasesı affedelım mı kıslarlmaz:
bu ay ççooookk çalışacağına söz versin o zaman.... istemeyerekte olsa çalışsın!!!vereliniortak
canım iyi geceler görüşürüz opuyorumnanaktankızlar ıyı geceler tek tek ptum nanaktan :ecrin_bebek:
bu ay ççooookk çalışacağına söz versin o zaman.... istemeyerekte olsa çalışsın!!!vereliniortak
anlastık ozaman ceza kesınlestımı suuuuuuu onaylıyormusun canımm:lepi:
kıslar calısmalar tam gaz devammı....bu ayda ben tembelım galıbaa affedın:kedi:
ben tepesindeyim adamın...vallaha geçen aydan daha formdayım..korkuyorum alışkanlık yapacak diyeee...:roflol:
:hoorayzaman kupayı hakettı canım
benim regl yaklaşıyor canım gerçi daha 10 gün var ama :)) bu ay ümidim hiç yok çünkü düzenim bozuldu incirden biliyorsunuz o yüzden bakalım artık hayırlısı:))
vallaha hormonlarım altüst olacak bu kadar çalışmayla....sormayın her an yumurtlucakmış gibiyim bu ayy...göğüslerim bilee şiş..daha 1 hafta anca olacak reglim biteli...:dance:
yani ama bu ay ne zaman yumurtladım anlamadım adet bittiğinden beri akıntı var hala da devam ediyor ondan yanicanım duzenın bozulmaz daha erkene gelır buda senın ıcın ıyı
Ekip tamaaaaaammmmm :) Geldiimmm :)
Ekip tamaaaaaammmmm :) Geldiimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?