kızlar ben gidiyorumm(
yarın kurtlar vadisi var o yüzden yarın akşam erkenden gelirim siz de biraz erken gelin buraya yaa tamam mııklava:
hepinizi öptümmmmm iyi gecelerrrrrrrr opuyorumnanaktan
İyi dilekleriniz için tşkr. ederim kızlar yooo eşim aksine destek bana kırılmamam için üzülmemem için elinden geleni yapıyor çocuk avutur gibi peşimde üzülmiyim diye
oğlum desen evet çok istiyodu çok mutlu olmuştu ama o an iki kat kaldıgımda annecim nolur sana bi şey olmasın biz üçümüz bir birimize yeteriz sana bi şey olmasın diye agladı
ne biliyim atlatıcam ama çok sarstı bu olay beni kısmetimizde varsa olucak artık taktır rabbimin
ıyı bakıyom canım yaaaa ınsallah yarın daha ıyı olur..ooda ısteklı oldugu ıcın baslarız ınsallah yarın..yumurtlama 25 ı daha var kııı
kızlar ben gidiyorumm(
yarın kurtlar vadisi var o yüzden yarın akşam erkenden gelirim siz de biraz erken gelin buraya yaa tamam mııklava:
hepinizi öptümmmmm iyi gecelerrrrrrrr opuyorumnanaktan
Ben de kocamaaaaaaaaaaannn öpüyorum canımcım!Tatlı rüyalr....
Cuma karne vereceğiz biz YAŞASSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN :lepi:
ya şu testlerden alsamıydım ki ben bu ay.. yumurtluyomda galibaaa çünküü...adetim biter bitmez akıntım başladı... hoş kaçırma gibi bi olasılık yok ama...merakta ediyor insan yanii...kafamçokkarıştı
ne guzel canım esın ve oglun sana destek oluyolarmıs...sende toparlanmaya calıskı bak oglusun herseyın farkında oda cok uzulur sonra...
benımde 7 aylıkken karnımda ölmüstu canım ama ınankı allah sabrını verıyor....
bende alcaktım bı baktım kı 60 tl falanmıs..sonra dedımkı kendıme zaten sen hıssedıysun bosveeeerrrrr..
smartçım sen kırmızıları ne zaman gördün yahuu... ben mi kaçırdım??
17 sındeeemafoldumbenmafoldumben
sanada çok geçmişolsun evet haklısın insanoğlu nelere dayanmıyoki
ıyı bakıyom canım yaaaa ınsallah yarın daha ıyı olur..ooda ısteklı oldugu ıcın baslarız ınsallah yarın..yumurtlama 25 ı daha var kııı
İyi dilekleriniz için tşkr. ederim kızlar yooo eşim aksine destek bana kırılmamam için üzülmemem için elinden geleni yapıyor çocuk avutur gibi peşimde üzülmiyim diye
oğlum desen evet çok istiyodu çok mutlu olmuştu ama o an iki kat kaldıgımda annecim nolur sana bi şey olmasın biz üçümüz bir birimize yeteriz sana bi şey olmasın diye agladı
ne biliyim atlatıcam ama çok sarstı bu olay beni kısmetimizde varsa olucak artık taktır rabbimin
smart 30 falan diyodu sanki... amannn aslında hakikaten , anlıyoruzda...ben sabredememde zaten testi yap beklee...günde 5 kere yaparım valla..
ya şu testlerden alsamıydım ki ben bu ay.. yumurtluyomda galibaaa çünküü...adetim biter bitmez akıntım başladı... hoş kaçırma gibi bi olasılık yok ama...merakta ediyor insan yanii...kafamçokkarıştı
bende alcaktım bı baktım kı 60 tl falanmıs..sonra dedımkı kendıme zaten sen hıssedıysun bosveeeerrrrr..
Dedim o kadar ama sakalım yok kiiiiii!!!klava:
hem kesin günü de biliyor yaanii... Gerisi şans :dilcikar:
Yaa ne 60'ı.25 mi otuz liraya mı ne 30 tane aldık internetten yaaaaaaaaaaaa....
30 tane de 4 ay yeter.E,aylığı kaça geldi sen hesapla rtık.ucuz yani...
Yaa ne 60'ı.25 mi otuz liraya mı ne 30 tane aldık internetten yaaaaaaaaaaaa....
30 tane de 4 ay yeter.E,aylığı kaça geldi sen hesapla rtık.ucuz yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?