canım benim hiç küsermiyim sana ben mesajlar üst üste gelince kaynadı arada:))SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU küsmüyüz canımcım hiiçç selam vermiyorsun???
Bilmemmmmm :uhm:
ya o da karıştı bilmiyorum ki göğüslerim şiş ve acıyo heralde yaklaşıyo günüm eyvahedigeldismile
ya o da karıştı bilmiyorum ki göğüslerim şiş ve acıyo heralde yaklaşıyo günüm eyvahedigeldismile
haketmesi için çocuklarının iyi koşması lazımmm... öyle söylüyorum kızıyooo... hamile kalmam lazım yaniii... di mi ama?:teytey:
evet canım umarım gelmezzzzz gelirse de napim yani hayırlısı delikafaduldenhayırlısı canım yaaaaaaa aman bız beklemıyoz zaten o gunu gelmesın dımı canımhihoyyyt
İncir yediysen garanti öne gelmiştir bir kaç gün.Umarım doğru günlerde çalışabilmişsinizdir.
haketmesi için çocuklarının iyi koşması lazımmm... öyle söylüyorum kızıyooo... hamile kalmam lazım yaniii... di mi ama?:teytey:
küsmeyeceğini biliyorum canımcım takıldım öylesine sana :)canım benim hiç küsermiyim sana ben mesajlar üst üste gelince kaynadı arada:))
hayırlısı canım yaaaaaaa aman bız beklemıyoz zaten o gunu gelmesın dımı canımhihoyyyt
canım nlar ksuyolardır da senın yumurtacıgın begenmıyo adam napsındelikafadulden
merhaba neşeniz bol olsun bayanlar benim moral sıfır 30 yaşındayım 9 yaşında oğlum var 1 yıldır korunmuyoduk yumurtlama günlerini takip ediyodum bir türlü hamile kalamıyordum geçen ay hiç aklıma bile gelmedi yani 10 gün geçti ama olurum diyodum o gene hamileymişim p.tesi hamile oldugumu ögrendim dünyalar benim oldu 8 ocak cuma düşük yaptım 1 aylıktı bebegim yıkıldım kürtaja gerek kalmadı kendi düştü doktor beklemeye gerek yok iisin dedi ama ben kendimi hiç ii hissetmiyorum eşime yaklaşamıyorum sanki yine olursa düşücek diye korkuyorum ve eşimden uzak duruyorum offf psikolojikmen kötüyüm ben mafoldumben yaa olmazasa yaa olursa gene düşerse uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum bi tuhafım unutkanlık var dalıp dalıp gidiyorum işte
folik plus verdi doktorum 4 gündür kullanıyorum boshayallersmile
Aslında her sabah spora yollayın eşleri ilerleyen saatlerde de çalışın.Düxenli spor yapan erkeklerin spermleri daha hareketli olur.
küsmeyeceğini biliyorum canımcım takıldım öylesine sana :)
Beklesek de beklemesek de kılıcını kuşanıııpppp geliyooooooooooooo :roflol:
küsmeyeceğini biliyorum canımcım takıldım öylesine sana :)
Beklesek de beklemesek de kılıcını kuşanıııpppp geliyooooooooooooo :roflol:
merhaba neşeniz bol olsun bayanlar benim moral sıfır 30 yaşındayım 9 yaşında oğlum var 1 yıldır korunmuyoduk yumurtlama günlerini takip ediyodum bir türlü hamile kalamıyordum geçen ay hiç aklıma bile gelmedi yani 10 gün geçti ama olurum diyodum o gene hamileymişim p.tesi hamile oldugumu ögrendim dünyalar benim oldu 8 ocak cuma düşük yaptım 1 aylıktı bebegim yıkıldım kürtaja gerek kalmadı kendi düştü doktor beklemeye gerek yok iisin dedi ama ben kendimi hiç ii hissetmiyorum eşime yaklaşamıyorum sanki yine olursa düşücek diye korkuyorum ve eşimden uzak duruyorum offf psikolojikmen kötüyüm ben mafoldumben yaa olmazasa yaa olursa gene düşerse uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum bi tuhafım unutkanlık var dalıp dalıp gidiyorum işte
çok kibardır benim yumurtacığımda...öyle herkese kapı açmaz o... bakalım artık bu haftada tam çalışalımda...
aman sende es geçme artık bu hafta önemli...beraber günlerimizde ...takip et vallaa...:dance:
Evet çiçeğ*ğim yaaaaaaa,pembeyle seni aynı anda takip etmek çok keyifli oalcak hihoyyyt
çalış biraz;tabi eşin iyileşmezse yapacak bişey yok mafoldumben
benim kociş hafta en az 3 gün havuzda
iş çıkışı gidiyor... zaten o günlerde pek enerjik oluyoruz... :))) ben kışın gidemiyorum aşırı derecede ciğerlerimi üşüttüm kış başında havuzda. yoksa daha iyi olacaktı...
canım bu hafta misafirden erken kalkamadık, onun için akşamları oldu çalışmalar... naapalım nasıl denk gelirse artık...:lepi:
Canım!Öncelikle eçmiş olsun!bu gibi durumlarda ne denir pek bilmem aslında ama senin durumunda söylenilebilecek şeyi biliyorum.Üstelik avuntu da değil.
Bak!Bebişin düşmüş,üzgünsün seni anlıyorum ama onun düşmesi senin metabolizmanla ne kadar bağlantılıysa da onuınla da alakalı.Eğer sağlıksız bir döllenmeyse o yumurta kendi kendini yok ediyor.Bu da bir çeşit vücut savunması aslında;çünkü ilerleyen zamanlarda sana daha çok zarar vereceğini biliyor.
Eşine gelince;birlikte olmak sitemiyorsan,tabiki olma bir süre...Bundan daha çok hakkın olan bişey olamaz.Ne zaman istersen o zaman yeniden girersiniz ilişkiye.Bu konuda kendini kasma bence.Tabi bu benim fikrim;eşin çok istekliyse ve seni zorluyorsa karşına alıp konuşmayı dene;emin ol işe yarayacaktır.
Umarım en kısa zamanda çocuğunun kardeşi,senin de yeni bebeğin aranıza katılır.
tatlım anlıyorum zor günler yaşamışsın ama...sen 1 ay diyorsun; doğumda bebişini kaybedende var, ya da ne bileyim örnek vermek hoş değil ama gerçektende beterin beteri var... bence senin morale ihtiyacın var biraz...
9 yaşında oğlum var diyorsun, allah ona uzun ömürler versin... ya hiç bebişi olmayanlar ne yapsın... onun için bu düşüncelerden kendini sıyır bir an önce. kadın dediğin güçlü olur hem...değil mi kızlar??? bak artık bizde varız, beraberiz...bebişlerimizi topik başında doğurucaz nerdeyse...:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?