Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Core ovulasyon testi gittigidiyor yazın.Alta doğru inin pembeli bir dışı var o.

Ben kötü bişey mi söyledim leloss'a hiç bişey söylemeden gitti :S

Ayıp mı oldu yaaaaaaaaa ama ben fikrimi söyledim gayet iyi niyetlice...

Ben kötü bişey mi söyledim leloss'a hiç bişey söylemeden gitti :S

Ayıp mı oldu yaaaaaaaaa ama ben fikrimi söyledim gayet iyi niyetlice...

bende katılıyorum sana aslında...biz bile belirti ararken onun yaşadıklarını unutması imkansız burada...güçlü olmak lazım çoook...

Su da gideceğim dedi ama ya internet başında uyudu ya kapatmayı unuttu; ya da hala gidemedi :roflol:

bende katılıyorum sana aslında...biz bile belirti ararken onun yaşadıklarını unutması imkansız burada...güçlü olmak lazım çoook...

Allah cümlemize hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah...

Ben hep öyle dua ediyorum.

Ben de gidip yatayım kızlar...

Sız çok seviyoeum unutmayın!!!! :)

hımmm ay ne kötü ya
peki normal öğretmen olma şansın yokmu şekerim:bbo:

Malesef yok tatlım yaa, aldığımız ücrete bakarak cazip gelebiliyo ama hiç çekilecek gibi değil yani, bikere idarecilerin hepsi fosil akannehir, bilgisayarda msn ve faceden başka bişey bilmiyolar, idarenin bilgisayarla ilgili her işi sana bakıyo, bide merkez okuldayım ben öğretmenler de fosil akannehir onlar da her işini sana yaptırıyo, görevlerin yönetmeliklerde belli bi çizgiyle sınırlanmamış, okulun bilgisayar ve tüm diğer teknolojik aletleriyle ilgili işlerin hepsi sana bakıyo, hamile kalırsam bu kadar bilgisayar başında kalmak bebeğime zarar verebilir, heralde o durumda roporla geçiririm büyük bölümünü yerimseniben
Ben zaten normal öğretmenim, ama labı olan her okula bi formatör görevlendirilmesi mecburi ve eğer okulda bilg. öğretmeni varsa direk o görevlendiriliyo, ben yapmak istemiyorum deme hakkın yok malesef :çok üzgünüm:

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan
Ben bi kahvaltı yapıp geleyim cokacimcoook

herkese günaydınnnnn!!!...gelicek olanlara da günaydın... :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…