Kızlar aradım tekrar, daha çıkmamış sonuçlar yaa, 4 buçukta arayın tekrar ozamana kesin çıkar dedi hemşire, bana inat mı uyuşukluk ediyo bunlar yaa, çıldırıyorum burda( kocişim de yolda eve geliyo, güzel haberi alırsam geldiğinde ona sürpriz yapıcaktım, şimdi onun yanında aramak zorunda kalıcam yaaa offfffffffffffffffffffffffffffff mafoldumben
su hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.. valal heycanlandım... delikafadulden
Kızlar aradım tekrar, daha çıkmamış sonuçlar yaa, 4 buçukta arayın tekrar ozamana kesin çıkar dedi hemşire, bana inat mı uyuşukluk ediyo bunlar yaa, çıldırıyorum burda( kocişim de yolda eve geliyo, güzel haberi alırsam geldiğinde ona sürpriz yapıcaktım, şimdi onun yanında aramak zorunda kalıcam yaaa offfffffffffffffffffffffffffffff mafoldumben
canım dün çalıştık bugünde çalışırız yarında mı çalısalım yanı 3 gün
kızlar böyle olmicak ben en iyisi mutfağa gidip yemek yapayım kocişim gelmeden, hem zaman geçer, sonucu alınca dönerim size, belki dayanamaz daha erken dönerim :)
hadi dualarınızı eksik etmeyin, size çok ihtiyacım var :Saruboceq:
karasuuu ara hadiiiiiiiiiii ve hemen bize bildirrrrrrrrr:)
canım 6 daymışsonuclar meraktayım bogazlarım cok yanıyo halsizim cok fena hastalancam sanırım
Bu arada dıger hamıs ve hamıs adaylarımız nasıllar bugun?
iyiyiz canım benimde dün günümdü ve hala adet olmadım. Bekliyorum. Seninde gününe az kaldı deme 19 aralık.
Bu arada dıger hamıs ve hamıs adaylarımız nasıllar bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?