günaydın kızlarrrrr.
a.s.a.s.günaydınnnnnn hepinizee a.s.a.s.
Canımcım gündüz giremiyoum pek zaten okuldan dolayı biliyorsun;akşamlarda karıştı biraz ama toparlarımntı
Sen de çok ümitlenme canım bak reglin gecikir sonra yine bir sürü sıkıntı yaşarsın
Oluruna bırak;olursa süpriz olsun....
E,bu arada hanis en Ankara'ya geliyordun?Görüşüyorduk....Ankara'yı geçtin ıstanbul'a gelenlere randevu verir oldun naniknanik
canım bugün bide idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı...cumaya tekrar test yapacam haftaya cumada doktordan randevu aldım
sağolun kızlarr zemuszemus
ayy daha 4 kişiyiz :)) birazdan gelir herkes heralde
işallah canım ya bu aralar eskisi gibi kalabalık değil amaben ilk defa bu saatte bu kadar tenha oldugunu gördüm buranın:)))
ama gelirler gelirler birazdan...herkesi aklı burda oluyo bende dahil:))
Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben
a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug:
günaydın kızlarrr nasılsınız
Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben
a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug:
günaydın canlar....bende hala gelen giden yok...ama akıntı var..bide arada bacağıma doğru bi sancı gelip gitti dün..bide kasıklarıma bıçak saplanıyo gb oluyo arada.ama bu daha öncede olmuştu...bakalım olmazsam dr.a gidicem..allahım bebiş yoksada hemen olmadı diye üzülmiycemmm..yeterki kist falan olmasın..hormonlarda bişey çıkmasın...:gitme::Saruboceq:
günaydın canlar....bende hala gelen giden yok...ama akıntı var..bide arada bacağıma doğru bi sancı gelip gitti dün..bide kasıklarıma bıçak saplanıyo gb oluyo arada.ama bu daha öncede olmuştu...bakalım olmazsam dr.a gidicem..allahım bebiş yoksada hemen olmadı diye üzülmiycemmm..yeterki kist falan olmasın..hormonlarda bişey çıkmasın...:gitme::Saruboceq:
hoşgeldin canımcım iyiyiz sen nasılsın sositososito
GÜNAYDIN SANADA CANIM HOŞGELDİN... a.s.
günaydın canımbayanssulusmile
ıyıyım canım bende bır bakayım dedım sabah sabah sızlere:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?