Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağolun kızlarr zemuszemus

ayy daha 4 kişiyiz :)) birazdan gelir herkes heralde

Ya Ankaraya gelicez hatta bu cuma gecesi çıkalım yola dedik ama havalar malum bide bizim deli trenle gidelim heyecanlı olurmuş ama iki kız korkuyom bilmiyorumkismile
gelince mutlaka görüşürüz canımcımm

canım bugün bide idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı...cumaya tekrar test yapacam haftaya cumada doktordan randevu aldım

hadi hayırlısı

sağolun kızlarr zemuszemus

ayy daha 4 kişiyiz :)) birazdan gelir herkes heralde

ben ilk defa bu saatte bu kadar tenha oldugunu gördüm buranın:)))
ama gelirler gelirler birazdan...herkesi aklı burda oluyo bende dahil:))

Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben

a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug: a.s. :1hug:

ben ilk defa bu saatte bu kadar tenha oldugunu gördüm buranın:)))
ama gelirler gelirler birazdan...herkesi aklı burda oluyo bende dahil:))
işallah canım ya bu aralar eskisi gibi kalabalık değil ama ( çoğu kişi kayboldu (

Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben Günaydın yerimseniben

a.s.günaydınnnnn cicişimm a.s.
:1hug::1hug::1hug:

günaydın sanada canım.... a.s.

günaydın canlar....bende hala gelen giden yok...ama akıntı var..bide arada bacağıma doğru bi sancı gelip gitti dün..bide kasıklarıma bıçak saplanıyo gb oluyo arada.ama bu daha öncede olmuştu...bakalım olmazsam dr.a gidicem..allahım bebiş yoksada hemen olmadı diye üzülmiycemmm..yeterki kist falan olmasın..hormonlarda bişey çıkmasın...:gitme::Saruboceq:

hayırlısı olsun canım inşallah bebiş vardır.Kaç gün geçti?

günaydın canım..
hayırlısı neyse o olsun fazla düşünme :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…