günaydın canlar....bende hala gelen giden yok...ama akıntı var..bide arada bacağıma doğru bi sancı gelip gitti dün..bide kasıklarıma bıçak saplanıyo gb oluyo arada.ama bu daha öncede olmuştu...bakalım olmazsam dr.a gidicem..allahım bebiş yoksada hemen olmadı diye üzülmiycemmm..yeterki kist falan olmasın..hormonlarda bişey çıkmasın...:gitme::Saruboceq:
hosbulduk canım nasılsınopuyorumnanaktan
suozdek canım özel mesjlarına baktınmı
iyi olmaya çalışıyorum canım çok kötü üşütmüşüm..keşke diyorum rapor alsaydım evde dinlenirdim ahh akılsız kafam ahhh(
sen nasılsın canım?
canımcım baktım ama sen yoksun(
ama ben açıgım tatlım nasıl yokumya
iyi olmaya çalışıyorum canım çok kötü üşütmüşüm..keşke diyorum rapor alsaydım evde dinlenirdim ahh akılsız kafam ahhh(
sen nasılsın canım?
canım geçmiş olsun dikkat et havalar soğudu iyice zaten bol bol vitamin al vücudunun direnci artsın :1hug:
nasılsın canım bebiş nasıl bakalımkaydirigubbakcemile2
çok geçmıs olsun canımya dıkkat et kendıne vallahı keske rapor alsaymıssınya neyse artık bende ıyıyım canım işteyım çalışıyoruz hep aynı
ii canım biz de.canımız sürekli bişeyler çekiyo.bilmiyorumkismile
saol canım benim ya...almaya çalışıyorum ama daha faydasını görmedim gittikçe daha kötü oluyorum sankii..inşallah en kısa zamanda iyileşirim..çünkü çalışmalara başlamam lazım...hastayken bile bunları düşünüyorum ya :)))
ee napalım herşey bebek için düşünücez tabi kaydirigubbakcemile3
hımmmmm neler çekıyo yawwww
noldu fatoşcum canınmı sıkıldı...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?