meyve ve tatlı çekiyo yaaa.zeten kız annelerinin canı meyve çeker derlermiş.Ama öyle böyle değil,yiyorum tamam bu son diyorum 5 dk sonra canım başka bişey çekiyo.Bişey değil yanımda getirdiklerim bitince nolcakmafoldumben
Çalışmak istemiyorum yaaa ohaoldumsmile Dünden beri bi çizmle ugraşıom işimden soguttu beniii :gitme:
meyve ve tatlı çekiyo yaaa.zeten kız annelerinin canı meyve çeker derlermiş.Ama öyle böyle değil,yiyorum tamam bu son diyorum 5 dk sonra canım başka bişey çekiyo.Bişey değil yanımda getirdiklerim bitince nolcakmafoldumben
oyy canımmm...inşallah en kısa zamanda bitirirsin canım yaa..seni çok ugrastırdıgı belli bayagı bunaltmış senii...
ya tam bitiriyordum elektrik gitti kaydetmemişim ohaoldumsmile neyse geldi bi daha çizdim salak gibi yine kaydetmemişm yine gitti elektrik :gitme: şimdi de kaydetmekten bitiremiyorummmm bilmiyorumkismile
bide günüm yaklaştıkça olma ihtimalim az da olsa umutlanıyom heyecan yapıommm bilmiyorumkismile
oyyy kıyamam kız sana...biterse bize söyle sana gönderelim burdan... opuyorumnanaktan
ay canım ya çok saol.ama inan böyle bi süreç olduğunu bilmiyordum.Demek ki bebek büyüdükçe iştah açılıyo.Ihlamur içiyorum şimdi biraz kesiyo nedense beni bitki çayları.boshayallersmile
ben çıktım kızlar görüşürüz
ayy canım benim yaa üzüldüm şimdi o kadar emek vermişsin sil baştan kaç kere yapmışsın...inşallah bitirirsin canım sakın canını sıkma...
hiç heyecan yapma canım düşünmemeye çalış Allahın izniyle olur inşallah canım...Rabbim ol dedikten sonra istersen hiç ihtimal olmasın....ne güzel umudunu yitirmiyosun...
Napim Umut fakirin ekmeğiymişşşş ohaoldumsmile
Nabersiniz canlarım opuyorumnanaktan ben süperim, adetim bitti bir iki güne kadar çalışmalara başlicaz :kedi: bu arada ne kadar azaldık yaa, bu saatlerde dolu olurdu burasıCADIARZU
sen bizi beğenmiyormusunnnn :gitme: lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü :1hug:
Nabersiniz canlarım opuyorumnanaktan ben süperim, adetim bitti bir iki güne kadar çalışmalara başlicaz :kedi: bu arada ne kadar azaldık yaa, bu saatlerde dolu olurdu burasıCADIARZU
Nabersiniz canlarım opuyorumnanaktan ben süperim, adetim bitti bir iki güne kadar çalışmalara başlicaz :kedi: bu arada ne kadar azaldık yaa, bu saatlerde dolu olurdu burasıCADIARZU [/QUOT
bencede sayın bayankarasu..sen bizi beğenmiyosunn.. :dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?