Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benımya kıyamam sana hep bişi yemek canın ıstıyor desene sen kızın çok acıyor annesı napıcaksın çare yok yıyeceksın ama az ve sık ye ve çok su iç tatlım tamam mı

Çalışmak istemiyorum yaaa ohaoldumsmile Dünden beri bi çizmle ugraşıom işimden soguttu beniii :gitme:

oyy canımmm...inşallah en kısa zamanda bitirirsin canım yaa..seni çok ugrastırdıgı belli bayagı bunaltmış senii...

oyyy kıyamam kız sana...biterse bize söyle sana gönderelim burdan... opuyorumnanaktan

cevap yazan herkese çooooook tşşkr ederim canlar...test yaptım 17sinde.akşam yaptım.eşimin yüzünden..normalde adetlerim çok düzenli olmadığı için çok umutlanmıyorum..heleki evlendikten sonra iyice karıştım..bi kere dr.a gittim evlendikten sonra.ondada vajinal ultrasonla baktı dr.kist ur yok dedi.kültür aldı.ondada bişey çıkmadı..ay çok konuştum..ya açıklama yapıyorumki daha iyi yorumlar yapalım..yerimsenibenyerimseniben

oyy canımmm...inşallah en kısa zamanda bitirirsin canım yaa..seni çok ugrastırdıgı belli bayagı bunaltmış senii...

ya tam bitiriyordum elektrik gitti kaydetmemişim ohaoldumsmile neyse geldi bi daha çizdim salak gibi yine kaydetmemişm yine gitti elektrik :gitme: şimdi de kaydetmekten bitiremiyorummmm bilmiyorumkismile

bide günüm yaklaştıkça olma ihtimalim az da olsa umutlanıyom heyecan yapıommm bilmiyorumkismile

ay çok şekersin yaaa...hemen kargo yaparız..canın ne istiyosaklava:...üzülme bakim..iyi bak yiğenimize...

ayy canım benim yaa üzüldüm şimdi o kadar emek vermişsin sil baştan kaç kere yapmışsın...inşallah bitirirsin canım sakın canını sıkma...
hiç heyecan yapma canım düşünmemeye çalış Allahın izniyle olur inşallah canım...Rabbim ol dedikten sonra istersen hiç ihtimal olmasın....ne güzel umudunu yitirmiyosun...

oyyy kıyamam kız sana...biterse bize söyle sana gönderelim burdan... opuyorumnanaktan

ay canım ya çok saol.ama inan böyle bi süreç olduğunu bilmiyordum.Demek ki bebek büyüdükçe iştah açılıyo.Ihlamur içiyorum şimdi biraz kesiyo nedense beni bitki çayları.boshayallersmile

ay canım ya çok saol.ama inan böyle bi süreç olduğunu bilmiyordum.Demek ki bebek büyüdükçe iştah açılıyo.Ihlamur içiyorum şimdi biraz kesiyo nedense beni bitki çayları.boshayallersmile

oyy teyzesi kurban olur onu yaratana...büyüsün büyüsün sen yedikçe o dahada büyük tombiş sağlıklı bi bebek olsun inş. ıhlamur iyidir ama yinede çok tüketmemek lazım bitkidir diye...

Napim Umut fakirin ekmeğiymişşşş ohaoldumsmile

Nabersiniz canlarım opuyorumnanaktan ben süperim, adetim bitti bir iki güne kadar çalışmalara başlicaz :kedi: bu arada ne kadar azaldık yaa, bu saatlerde dolu olurdu burasıCADIARZU

Nabersiniz canlarım opuyorumnanaktan ben süperim, adetim bitti bir iki güne kadar çalışmalara başlicaz :kedi: bu arada ne kadar azaldık yaa, bu saatlerde dolu olurdu burasıCADIARZU

sen bizi beğenmiyormusunnnn :gitme: lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü :1hug:

hoşgeldin canım... oh oh ne güzel başla hemen çalışmalara...ben üşüttüm çok hastalandım iyileşmeyi bekliyorumki hemen bende başlayayım çalışmalara:) :lepi:

ben de dün aynı şeyi berene söyledim.Azaldık insanlar sıkıldı galba dedim.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…