Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bende çıkıyorum kızlar kendnize iyi bakın...işlerimi bitirmem lazım...hadi görüşürz öptüm hepinizi...

kızlar 14 şubat için çok uğraştırıcı olmayan bir fikriniz var mı?

bencede sayın bayankarasu..sen bizi beğenmiyosunn.. :dilcikar::dilcikar:

Aşkolsun kızlar yaa, şaka yaptığınızı biliyorum ama ben yine de açıklamamı yapayım, önceden bu saatlerde 18-20 kişi olduğumuz günler de oldu ya o yüzden azaldık dedim yanlış anlamayın :teselli:

o da sana takıldı bence.ama doğru söylüyosun gittikçe düşüyor sayı

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
madeofhonor...................14 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77................................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Elson............................17 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
krizantem.................19 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
begummmm..............25 OCAK
AnGElllL.................26 OCAK
zehsel.........................26 OCAK
ekin79.......................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
beleney..................2 ŞUBAT
hatunsultan...................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack......................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979.........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn...............................10ŞUBAT
naneseker.............................13ŞUBAT
rufeyde serra.......................13 ŞUBAT
ktg........................................15ŞUBAT
bayankarasu.......................17ŞUBAT
clemantine........................17ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

selam arkadaşlar ben dün ziyaret etmiştim topiğinizi ipek hatırlar beni bu sabah gittim kan testi vermeye(evden çıkmadan öncede bulanık kahverengi pembemsi lekelenmem olmuştu)kan testini verdim bir geldim adetim gelmeye başladı :sinifsinif:çok moralim bozuk 10 gün geçmişti adetimden belirtilerde vardı neden böyle oldu ya ters giden birşeyler var hadi hayırlısı:gitme:

inanmıyorum canım yaaa.10 gün az zaman değil bi de kanama görmüştün sen.:1shok:
bişey diyemiyoruz ki canım.hayırlısı böyleymiş demekten başka.daha sağlıklıyız,genciz bol bol çalışırız.Nasıl olsa olacakbilmiyorumkismile

evet tatlım bilmiyorum canım çok sıkkın zaten hayırlısı olsun bitanem:gitme:

Kızlar benim günüm 6 gün geçti lekeler geliyor ama birtürlü adet olmuyorum :çok üzgünüm:hamile olacagımı sanmıyorum korunuyoruz çünkü sitede civan perçemi ve kekik içmek işe yarıyor diyolardı dünden beri içiyorum ama hala aynı bana yardımcı olurmusunuz???

üzülmeeeee :teselli: hayırlısı bee tatlım strestende geçikebilir

benimde geçmişti yaklaşık 50 gün sonra adet görebilmiştim civan perçemi içtim bende söküldü eve ama adetim değil midem sökülmüştü . hem hamile olabilirsin belki doktora git bence yada test yap bekle otla falan ugraşmaaa derim benn

valla ben kekiğin söktürücü etkisi olduğunu biliyorum.Korunuyorsanız zaten hamile değilsindir canım.Bünyen bişeyden etkilenmiştir belki de o yüzden olamıyosundur.

ya kızlarrr çok geride kaldım iki gündür evde yoktuk..ben bi geçmişe göz atçam uzun sürer..hepinizi öpüyorum selamlaarrr...

Canım üzülme hayırlısı böyleymiş :teselli: sana demiştim söylediklerin adetinin yaklaştığını da gösteriyodu çünkü, herşeye hazırlıklı ol demiştim, umarım çok üzülmezsin, artık bir an önce adetinin bitmesini bekleyip yeni çalışmalara başlicaksın yerimseniben eğer ters giden bişeyler olduğunu düşünüyosan bi hormon testi yaptır bu ay, ya da yumurta takibi yaptır ama sakın kötü düşünme olur mu :teselli:

bu güzel biten hikayeni bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz.Haklısın biz daha genç yaştayken bile fazla kafaya takıyoruz..inşallah biz de çok beklemeden bu güzel duyguyu yaşarız.Biz diyorum çünkü burda hamile klamak isteyen herkes adına konuşmuş oldum..kabul ederlerse
menepoza girme aşamasındaki kadınların hamile kalabilceğini duymuştum.Seninde başına böyle güzel bir mucizenin gelmesi allahın sana bir lütfu olmuş :)sağlıkla büyüt inşallah..

NERDESıNıZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!

Bu arada angell ın selamı var hepinize işleri çok yogun oldugu için giremiyormuşşş

Kıs o hikaye Berenin hikayesi değil :roflol:, o sadece biyerden alıntı yapıp koymuştu okumamız için şekerim benim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…