Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım bu Beren değil,bir yerden alıntı yapmışyerimseniben

kıslar ben ne zaman gıtgıt gıdaklıycam acabaaa? 15inde hastalanmıştım bu ayki gibi gecikmezse şayet 30 günde regl oluyorum.16.günümde filan mı yumurtlama günüm acaba?sanırım ben bunu pek ayarlayamıyorum.

kaydirigubbakcemile3 gıtgıt gıdakkkkkk kaydirigubbakcemile3 valla şekercim yumurtlamanı öğrenmenin en SAĞLAM yolu dr da vaginal muane gerisi hikayee

Hamile kalmak istemiyorsun sanırım korunuyoruz demişsin.bu durumda hamile değilsindir çok büyük bir süpriz olmadıkça:)ama şimdi strese girmişsin kafana takıyosun ya ondan olmazsın sen diye düşünüyorum canım.herşeyin hayırlısı.

Ayyyyyyyyyy kıyamaaaaaaaaaaaaaam :teselli: şaka yaptım şekerim benim opuyorumnanaktan

ya bugün ben uçtum sanki hamileyim gibi su ile msn de araştırma yapıoz ilişkiden kaç gün sonra olur die ben delirdim kızıda delirttim aklinialirimsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

eger bu ay adet olsaydım korunmayı bırakıcaktım hamile olmak istiyorum aksilikya bu ay adet olamiyorum 5günden beri lekeler gelmeside kafamı karıştırıyor

kaydirigubbakcemile3 gıtgıt gıdakkkkkk kaydirigubbakcemile3 valla şekercim yumurtlamanı öğrenmenin en SAĞLAM yolu dr da vaginal muane gerisi hikayee

benim doktorum 10.günde filan yumutralıkların gelişmeye başlamış demişti bi keresinde.Tabi her ay aynı şekilde olur mu bilmem ama her ay da muayineye gitmiyorum.Eğer öyleyse bu demek oluyoki 10.günden sonra çalışmalara gün aşırı başlamalıyım :)takii20.güne kadar filan heralde.diye düşünüyorum.ben genede 10.gün dikkat ediyodum 14.güne kadar filan ama sonraki günler bırakıyoduk.bu ay bırakmayalım bakalım :) poofffffffffffff sıyırdık valla :)baksana Bereni bile 45 yaşında yaptım

ya bugün ben uçtum sanki hamileyim gibi su ile msn de araştırma yapıoz ilişkiden kaç gün sonra olur die ben delirdim kızıda delirttim aklinialirimsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Ay ne güsel olur yaaa, meleğin bi sürpriz yapsa boshayallersmile biz fatoş tüp bebek yapacak diye beklerken hamiş haberini alsak ayyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah :Saruboceq:

eger bu ay adet olsaydım korunmayı bırakıcaktım hamile olmak istiyorum aksilikya bu ay adet olamiyorum 5günden beri lekeler gelmeside kafamı karıştırıyor

test yaptınmı ??? dün beren bişi paylaştı kız adet söktürücü içmiş 10 gün ona ragmen hamileymiş mucize yani belli olmaz

Ay ne güsel olur yaaa, meleğin bi sürpriz yapsa boshayallersmile biz fatoş tüp bebek yapacak diye beklerken hamiş haberini alsak ayyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah :Saruboceq:

Çok umutluyum yani demek istemyom da şu umut yicek bitirecek beniii sanırım tam yumurtlama günümde çalıştım bakalımmm kısmettt

o zaman çok dert etme canım.Hayırlısı diyelim.İstiyosan hamilesindir umarım.Ben istemediğini düşünmüştüm.Normalde adetin gelmesine yakın o tarz belirtiler oluyormuydu?olmuyorsa eğer bir test al yapmadıysan test yap bence emin olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…