bu güzel biten hikayeni bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz.Haklısın biz daha genç yaştayken bile fazla kafaya takıyoruz..inşallah biz de çok beklemeden bu güzel duyguyu yaşarız.Biz diyorum çünkü burda hamile klamak isteyen herkes adına konuşmuş oldum..kabul ederlerse
menepoza girme aşamasındaki kadınların hamile kalabilceğini duymuştum.Seninde başına böyle güzel bir mucizenin gelmesi allahın sana bir lütfu olmuş :)sağlıkla büyüt inşallah..
Kıs o hikaye Berenin hikayesi değil :roflol:, o sadece biyerden alıntı yapıp koymuştu okumamız için şekerim benim yerimseniben
NERDESİNİZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!
Bu arada angell ın selamı var hepinize işleri çok yogun oldugu için giremiyormuşşş
canım bu Beren değil,bir yerden alıntı yapmışyerimseniben
Burdayız dedik yaa kaydirigubbakcemile2 kıs sen beni adamdan saymıyomusun heeeeeeeee :roflol:
kıslar ben ne zaman gıtgıt gıdaklıycam acabaaa? 15inde hastalanmıştım bu ayki gibi gecikmezse şayet 30 günde regl oluyorum.16.günümde filan mı yumurtlama günüm acaba?sanırım ben bunu pek ayarlayamıyorum.
:1hug: sırnaşık şey şekerim ne kızıon görmedimmmmm :sinifsinif:
Kızlar benim günüm 6 gün geçti lekeler geliyor ama birtürlü adet olmuyorum :çok üzgünüm:hamile olacagımı sanmıyorum korunuyoruz çünkü sitede civan perçemi ve kekik içmek işe yarıyor diyolardı dünden beri içiyorum ama hala aynı bana yardımcı olurmusunuz???
Ayyyyyyyyyy kıyamaaaaaaaaaaaaaam :teselli: şaka yaptım şekerim benim opuyorumnanaktan
kızlar Ezel pazartesi günü Atv de ve saat 20.00'da.
kaydirigubbakcemile3 gıtgıt gıdakkkkkk kaydirigubbakcemile3 valla şekercim yumurtlamanı öğrenmenin en SAĞLAM yolu dr da vaginal muane gerisi hikayee
ya bugün ben uçtum sanki hamileyim gibi su ile msn de araştırma yapıoz ilişkiden kaç gün sonra olur die ben delirdim kızıda delirttim aklinialirimsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
eger bu ay adet olsaydım korunmayı bırakıcaktım hamile olmak istiyorum aksilikya bu ay adet olamiyorum 5günden beri lekeler gelmeside kafamı karıştırıyor
Ay ne güsel olur yaaa, meleğin bi sürpriz yapsa boshayallersmile biz fatoş tüp bebek yapacak diye beklerken hamiş haberini alsak ayyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah :Saruboceq:
eger bu ay adet olsaydım korunmayı bırakıcaktım hamile olmak istiyorum aksilikya bu ay adet olamiyorum 5günden beri lekeler gelmeside kafamı karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?