Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet su ne zaman yapcan test çok merak ediyoruz hadi hamileler çoğalın birazda sıra bizede gelsin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım bu topikten çok hamiş çıkacak benim içime öyle doğuyor. erken yapmak istemiyorum ya. pazartesi işte

walla canım sol kasığım dehşet ağrıyor vede sol bacağımda aynı acı var ayaklarım ısınmak bilmedi bugün üstüne birde grip olucam sanırım tatsızım caım sen nasılsın

bende nasıl olıym dun aksam bıraz sancı geldı bugun heeec bısey yok..yalnız bıkacgun once benım ayaklarda ısınmadı.nerdeyse patıkle yataga yatacaktım..

su yapsana kız daha erken merak etmiyonmu hiç ölürdüm ben meraktan ne sabırlı gacısın sen ya

kız sabırlı değilim aslında çıldırıyorum meraktan. ya daha önce çok hüsranla karşılaştım. o yüzden beklemek istiyorum. hayırlısı artık.

arkadaşlar kan testi en erken kaç güne kadar gösterebiliyor? bilen varmı? 1 haftalık gebeliği gösterirmi?

(bende öyle bişey yok.. ama merak ettim... bu ay umutsuzum...)

arkadaşlar kan testi en erken kaç güne kadar gösterebiliyor? bilen varmı? 1 haftalık gebeliği gösterirmi?

(bende öyle bişey yok.. ama merak ettim... bu ay umutsuzum...)

umutsuz olma canım benim gün doğmadan neler doğar
hem sen hamileysende daha çok yeniyken test yaptırmıştın demi yani belki daha belli olmayabilir biraz sabırlı ol a.s

ilişkiden 10 gün sonra kan testinde gebelik çıkıyor diye okumuştum ama tam bilmiyorum canım

Kızlar benim de dün hastalanmam gerekti ama hala olmadı.Evde hemen yapabileceğim küçük test falan var mı?

slm kızlar bende yenı katıldım siteye yazdıklarınızı okudum bende yazmak istedım bende 3 gun çnce hastalanmam gerkıodu ama test negatif cıktı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…