umutsuz olma canım benim gün doğmadan neler doğar
hem sen hamileysende daha çok yeniyken test yaptırmıştın demi yani belki daha belli olmayabilir biraz sabırlı ol a.s
Kızlar benim de dün hastalanmam gerekti ama hala olmadı.Evde hemen yapabileceğim küçük test falan var mı?
olmazmı eczanelerde doluuuuu..hadı hemen al...ınsallah pozıtıftır canım..bugun lıste bayagı degısecek gıbı gelıyor he kızlar
Kızlar benim sonuçlar çıkmamış bu akşam, çok yoğunmuş, yetiştirememişler bugüne, yarın sabah alıcam artık( inşallah hayalden alırız güzel haberleri, yarın sabah kalkar kalkmaz yazarım size, hadi iyi akşamlar canlarım......
canım sen hiç ankarada bulundunmu? yani ankarada akrabaların varmı? bi arkadaşım vardıda diğer adı nimetti antalyada oturuyordu bi an seni o sandım :))) acaba senmisin
yok canım maalesef hiç ankarada bulunmadım :)
Kızlar benim sonuçlar çıkmamış bu akşam, çok yoğunmuş, yetiştirememişler bugüne, yarın sabah alıcam artık( inşallah hayalden alırız güzel haberleri, yarın sabah kalkar kalkmaz yazarım size, hadi iyi akşamlar canlarım......
anamm bana geldi sıra bir bucuk saat var off cıkiim iki tur atıp gelim ben:d
anamm bana geldi sıra bir bucuk saat var off cıkiim iki tur atıp gelim ben
hadı bakalım....sole onlara bugun kesın versınler.netten arkadaslar catlar de onlara..
heyecanla bekliyoruz..anamm bana geldi sıra bir bucuk saat var off cıkiim iki tur atıp gelim ben
anamm bana geldi sıra bir bucuk saat var off cıkiim iki tur atıp gelim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?