Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
umutsuz olma canım benim gün doğmadan neler doğar
hem sen hamileysende daha çok yeniyken test yaptırmıştın demi yani belki daha belli olmayabilir biraz sabırlı ol a.s

ya o kafama takıldı aslında... 27sinde adet olmuştum... 6-7-8 aralıkta inanılmaz sancılar yaşadım... ve tüm sancılara rağmen çalışmalara devam ettik... 11 aralıkta doktor randevum vardı... yumurtalık ağrılarımdan bahsettim muayene esnasında oda o zaman bir kan testi yapalım dedi... fakat kan testinde birşey çıkmadı... ben adet bitiminden ayın 12sine kadar full çalıştım valla arkadaşlar... :jeyyar:

neyse ya düşünmicem... :umursamaz: bakalım 4 gün kaldı adetime.. bekliycem... sırnaşık şey

Kızlar benim de dün hastalanmam gerekti ama hala olmadı.Evde hemen yapabileceğim küçük test falan var mı?

canım sen hiç ankarada bulundunmu? yani ankarada akrabaların varmı? bi arkadaşım vardıda diğer adı nimetti antalyada oturuyordu bi an seni o sandım :))) acaba senmisin

Kızlar benim sonuçlar çıkmamış bu akşam, çok yoğunmuş, yetiştirememişler bugüne, yarın sabah alıcam artık( inşallah hayalden alırız güzel haberleri, yarın sabah kalkar kalkmaz yazarım size, hadi iyi akşamlar canlarım......

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:umursamaz:

yani varya bu kadar bekle bekle dur sonuç yarına kalsın varya bence sen kesin hamilesin karasucum hadi hayırlısı

ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1shok:

Kızlar sırf sizi merak ettim ne oldu haber aldınızmı diye girdim valla ama henüz kimsenin belli değil sanırım.CADIARZU

Kızlar bana musade pc basında uyuyacam nerdeyse..bıraz kestırıyım..hayalcım 6 da burdayım..sonucu almıs ol nolurrr.allahım pozıtıf sonuclar nasıp eder ınsallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…