Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
meraba arkadaslar
sonuc beklıyen arkadaslar ınş tez vakıtte hayırlı haberler alırlar.arkadaslar bende bu kadar cok kısı bulmusken hemen merakımı gıdermeye calısayım.ben 10 kasımda hastalandım ve 6 aralıkta doktora gıttım ve bana bu ay yumurtlamam olmadıgını soyledı dolayısla gebelık yok dedı ve ılac verdı adet sokturucu.ılacım cuma bıttı yanı 6 gun oldu bıtelı.bızımle esımle ılactan sonra sık bırlıktelıgımız oldu.benım sımdı gogus uclarım agrıyor akıntım cok fazla vede koyu ayrıca sol tarafım da ara ara sızlamalar oluyor anlamıyorum hastalanamadımda ama gebelık olsa bıle belırtı ıcın cok erken degılmı sızceee laelaelaelaelae kafamçokkarıştı

adetlerın duzenlımıydı canım

boyle bısy komsumun basına gelı canım sana oncelıkle kan testı yaptırmanı önerıyorum...komsumada sokturu vermıstı doktor ama oda sokulmemıstı kan testı yaptır dedım hamıleymıs..

Arkadaslar bırde ıcımızde ŞÜphe varken Öncelıkle kan testı yaptırmalıyız..doktorlarında yanıldıgını unutmayalım..ne ıceceksek test sonucundan sonra ıcelım...

boyle bısy komsumun basına gelı canım sana oncelıkle kan testı yaptırmanı önerıyorum...komsumada sokturu vermıstı doktor ama oda sokulmemıstı kan testı yaptır dedım hamıleymıs..

acaba benımde olabılırmıkı ya ama sanmıyorum belirti için de erken değilmi arkadaşlar yaa.o ilaç bıttıkten kac gun sonra test yaptı bılgın varmı

Arkadaslar bırde ıcımızde ŞÜphe varken Öncelıkle kan testı yaptırmalıyız..doktorlarında yanıldıgını unutmayalım..ne ıceceksek test sonucundan sonra ıcelım...

ben test yapmıstım negatıftı bende boyle bırsey varsa ılactan sonra olmusturr ama buda mumkunmu bılmıyorum ılactan sonra olurmu ya hamılelık

ben test yapmıstım negatıftı bende boyle bırsey varsa ılactan sonra olmusturr ama buda mumkunmu bılmıyorum ılactan sonra olurmu ya hamılelık

olan ılactan onc olmustu canım..cunku ıdrar testını yaparken arkadasımın yanındaydım ve negatıftı..sokturucen sonra yıne sokulmeyınce kan testınde cıktı

acaba benımde olabılırmıkı ya ama sanmıyorum belirti için de erken değilmi arkadaşlar yaa.o ilaç bıttıkten kac gun sonra test yaptı bılgın varmı

Olabilir hayatım ben burda çok okudum hamile olduğu halde kan nede idrar testinde görünmemiş olanları.Tabiiki kesin hamilesin demiyoruz ama bence bir kan testi yaptır yinede.Ne kadar erken öğrenirsek bebeğimizin sağlığı açısından o kadar kendimize dikkat ederiz dimiklava:

cok tesekkur ederım sıze Allah sizinde gönlünüzdekini tez zamanda verir inş....ben en ıyıyısı yarın gıdıp kan testı yaptırayım ınş guzel haber alırımm.kan testı ılıskıden kac gun sonra cıkıyor bılgınız varmıı

canım kafama takılan bısey var.10 kasımda adet oldum ve 6 aralıkta doktor sokturucu verdı demısıın.senın daha 27.cı gununde doktor ne sokturucu verıyorkı.daha gunun bıle gecmemıs..test yapcan bıle daha o gunlerde sonuc vermez..anlayamadım

Kızlar belki başkaları ne aceleleri var bunların zaten adet olmayınca öğrenecekler diyebilir veya düşünebilir ama bir bebeğin anne karnındaki ilk ayları çok önemli.Mesela ne kadar erken bilirsek ona göre zararlı alışkanlıklarımız varsa bırakmaya veya en aza indirmeye çalışırız.Ağır kaldırmamaya dikkat ederiz.Çoğumuz faydalı yiyecekleri tadını beğenmediğimiz için yemiyoruzdur ben öyleyim mesala ama bilsemki hameliyim bebişim için tadını sevmesemde sağılıklı besinler tüketirim.Ama maalesef bunları anlayamazlar

canım bılmıyorum ben zaten doktora gebelık olup olmadıgını ogrenemk ıcın gıtmısstım aama doktor baana bu ay yumurta olusmamıs dedı.dolayısıyla gebelık olmaz dedı bende merak edıyorum acaba doktor ılactan sonra yumurta olustuda gebelıkmı oldu bılmıyorum belkıde bebegı cok ıstedıgım ıcın boyle dusunuyorum.

Mrb kızlar, sizlere müjdeli haber vermeyi çok istedim bu ay.Oluşturduğumuz ortamı, sizi çok sevdim:1hug:
Ama neyazkki bugün kırmızı kart yedim senağlama
Smartcım kendimden geçtim canım artık seni merak ediyorum inş senin meleğin gelmiştir tatlım...
Hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…