meraba arkadaslar
sonuc beklıyen arkadaslar ınş tez vakıtte hayırlı haberler alırlar.arkadaslar bende bu kadar cok kısı bulmusken hemen merakımı gıdermeye calısayım.ben 10 kasımda hastalandım ve 6 aralıkta doktora gıttım ve bana bu ay yumurtlamam olmadıgını soyledı dolayısla gebelık yok dedı ve ılac verdı adet sokturucu.ılacım cuma bıttı yanı 6 gun oldu bıtelı.bızımle esımle ılactan sonra sık bırlıktelıgımız oldu.benım sımdı gogus uclarım agrıyor akıntım cok fazla vede koyu ayrıca sol tarafım da ara ara sızlamalar oluyor anlamıyorum hastalanamadımda ama gebelık olsa bıle belırtı ıcın cok erken degılmı sızceee laelaelaelaelae kafamçokkarıştı
meraba arkadaslar
sonuc beklıyen arkadaslar ınş tez vakıtte hayırlı haberler alırlar.arkadaslar bende bu kadar cok kısı bulmusken hemen merakımı gıdermeye calısayım.ben 10 kasımda hastalandım ve 6 aralıkta doktora gıttım ve bana bu ay yumurtlamam olmadıgını soyledı dolayısla gebelık yok dedı ve ılac verdı adet sokturucu.ılacım cuma bıttı yanı 6 gun oldu bıtelı.bızımle esımle ılactan sonra sık bırlıktelıgımız oldu.benım sımdı gogus uclarım agrıyor akıntım cok fazla vede koyu ayrıca sol tarafım da ara ara sızlamalar oluyor anlamıyorum hastalanamadımda ama gebelık olsa bıle belırtı ıcın cok erken degılmı sızceee laelaelaelaelae kafamçokkarıştı
boyle bısy komsumun basına gelı canım sana oncelıkle kan testı yaptırmanı önerıyorum...komsumada sokturu vermıstı doktor ama oda sokulmemıstı kan testı yaptır dedım hamıleymıs..
acaba benımde olabılırmıkı ya ama sanmıyorum belirti için de erken değilmi arkadaşlar yaa.o ilaç bıttıkten kac gun sonra test yaptı bılgın varmı
Arkadaslar bırde ıcımızde ŞÜphe varken Öncelıkle kan testı yaptırmalıyız..doktorlarında yanıldıgını unutmayalım..ne ıceceksek test sonucundan sonra ıcelım...
ben test yapmıstım negatıftı bende boyle bırsey varsa ılactan sonra olmusturr ama buda mumkunmu bılmıyorum ılactan sonra olurmu ya hamılelık
acaba benımde olabılırmıkı ya ama sanmıyorum belirti için de erken değilmi arkadaşlar yaa.o ilaç bıttıkten kac gun sonra test yaptı bılgın varmı
ben test yapmıstım negatıftı bende boyle bırsey varsa ılactan sonra olmusturr ama buda mumkunmu bılmıyorum ılactan sonra olurmu ya hamılelık
cok tesekkur ederım sıze allah sizinde gönlünüzdekini tez zamanda verir inş....ben en ıyıyısı yarın gıdıp kan testı yaptırayım ınş guzel haber alırımm.kan testı ılıskıden kac gun sonra cıkıyor bılgınız varmıı
canım kafama takılan bısey var.10 kasımda adet oldum ve 6 aralıkta doktor sokturucu verdı demısıın.senın daha 27.cı gununde doktor ne sokturucu verıyorkı.daha gunun bıle gecmemıs..test yapcan bıle daha o gunlerde sonuc vermez..anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?