canım bılmıyorum ben zaten doktora gebelık olup olmadıgını ogrenemk ıcın gıtmısstım aama doktor baana bu ay yumurta olusmamıs dedı.dolayısıyla gebelık olmaz dedı bende merak edıyorum acaba doktor ılactan sonra yumurta olustuda gebelıkmı oldu bılmıyorum belkıde bebegı cok ıstedıgım ıcın boyle dusunuyorum.
Mrb kızlar, sizlere müjdeli haber vermeyi çok istedim bu ay.Oluşturduğumuz ortamı, sizi çok sevdim:1hug:
Ama neyazkki bugün kırmızı kart yedim senağlama
Smartcım kendimden geçtim canım artık seni merak ediyorum inş senin meleğin gelmiştir tatlım...
Hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakacağız
Kızlar belki başkaları ne aceleleri var bunların zaten adet olmayınca öğrenecekler diyebilir veya düşünebilir ama bir bebeğin anne karnındaki ilk ayları çok önemli.Mesela ne kadar erken bilirsek ona göre zararlı alışkanlıklarımız varsa bırakmaya veya en aza indirmeye çalışırız.Ağır kaldırmamaya dikkat ederiz.Çoğumuz faydalı yiyecekleri tadını beğenmediğimiz için yemiyoruzdur ben öyleyim mesala ama bilsemki hameliyim bebişim için tadını sevmesemde sağılıklı besinler tüketirim.Ama maalesef bunları anlayamazlar
mrb kızlar, sizlere müjdeli haber vermeyi çok istedim bu ay.oluşturduğumuz ortamı, sizi çok sevdim:1hug:
smartcım kendimden geçtim canım artık seni merak ediyorum inş senin meleğin gelmiştir tatlım...
yarın testını yaptır hayatım...merakta bıakma bızı ozellıkle ben cok merak edıyorum.allah hayırlısı neyse onu nasıp etsın..
Mrb kızlar, sizlere müjdeli haber vermeyi çok istedim bu ay.Oluşturduğumuz ortamı, sizi çok sevdim:1hug:
Smartcım kendimden geçtim canım artık seni merak ediyorum inş senin meleğin gelmiştir tatlım...
inş guzel haber alırımda sızınlede paylasırım burda olursada gercekten ılgınc olur benımkı cunku olmayacagından emın oldugumuz zamanda olmus olacak cunku bız ılac ıcıyoruz dıye tamamen kafamıza gore takıldık...:kedi:
ınsallah canım..umarım kafanı karıstırmamısımdır.umutta veıp uzmekte degıl amacım..ama bole bı olaya sahıt oldugum ıcın yardımcı olmaya calıstım..
olurmu bu kadar ılgılenmen bıle benım ıcın yeterlı cok tesekkur ederım ınş ıyı haberlerımıde yazmak nasıp olurr...ve ıyı haberlerı duymak ....:içelim:
tansiyonum düştü oturduğum yerde... ellerim titremeye başladı fena oldum sonrada bi ölçtük 9-5 olmuş... :sm_confused: şeker attım ağzıma... üff inşallah grip mrip bişi olmam...
kızlar bısey sorucem aranızda sogan kurunu deneyen oldumu nasıl oluyo tam anlmaıyla bana bırı anlata bıllırmı??
kızlar aradım 18.15 ara dediler dur bakalım ne ıkacak kutumuzdan:)
denemedim ama tv de dinledim... soğanı yaşlayıp buharına tutuyosun vajinanı... kanalları açıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?