canım bende haşlayarak suyunun içindiğini biliyorum içtiğin zaman içerdeki bütün ne varsa temizliyormuş.
bende incir kürüne takılmıştım ama elimde kuru inciri yemeyi tercih ettim ve bol bol havuç yedim.
havuç napıoki... ben açıkçası domatesi hormondan dolayı.. havucuda bol gdo olayından dolayı yemiorum...
canım incir kürünü yaprken havuçta koyuyosun içine ben çünkü incir yumurta oluşturmaya faydalaymış havuçta çatlatmaya faydalıymış. ben o yüzden bol bol yedm.
aa bunu hiç duymamıştım..:icecream:
kızlar simdide 7 de diyolaroff bu kadar beklemeye iyi bişi cıksa bari
Kizlar Regl oldum :S
Kizlar Regl oldum :S
kızlar buhara falan oturmayın ya sonra rahim büzüşüyomuş falan ne gerek varlmaz:
evet bende buunu araştırırken öğrendim ama ben haşlamak yerine hepsini elimde yemeyi tercih ettim canım. ilk defa bu ay yaptım ve inşallah faydası olmuştur. bu ay diğer aylardan çok farklı. sanki içime doğuyor bebiş var gibi. ama kendimi kaptırmıyorum. rüyamda da görmüştüm gebelik testim pozitif çıkıyodu
kızlar simdide 7 de diyolaroff bu kadar beklemeye iyi bişi cıksa bari
kızlar benimm reglime iki gün vardı dayanamadım test yaptırdım sonuç 20,19 şu an için normal mi sizce
kızlar benimm reglime iki gün vardı dayanamadım test yaptırdım sonuç 20,19 şu an için normal mi sizce
Kızlar benim sonuçlar çıkmamış bu akşam, çok yoğunmuş, yetiştirememişler bugüne, yarın sabah alıcam artık( inşallah hayalden alırız güzel haberleri, yarın sabah kalkar kalkmaz yazarım size, hadi iyi akşamlar canlarım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?