Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Tatlım ben yarın, yani 10. gün başlıyorum çalışmalara, 10-12-14-16-18-20 çalışıcam, her akşam da yatarken kocişe 3-4 tane havuç yediriyorum, keçiboynuzu pekmezi aldım, tatlı niyetine günde bikaç kaşık da ondan götürüyoruz, bi de çalışmadan 2 saat önce kahve içiricem kocişe sperm hareketliliğini arttırıyomuş ya yerimseniben bakalım hayırlısı inş. ben de bu aydan çok umutluyum nedense, kocişime sevgililer günü hediyesi vermeyi çok istiyorum yaa :Saruboceq: inşallah ikimiz de kavuşuruz bu ay meleklerimize :Saruboceq: tabi isteyen bütün arkadaşlarımızla beraber :1hug:

ay senin okul kapandı demii.ne güzellll.ay çok özeniyorum valla sana ya.notlar nasıl?gerçi teknoloji çocukları bunlar anlıyolardır pc den falan artık.

Tatlım bilgisayar seçmeli ders olduğu için ders notu vermiyoruz biz, sadece davranış notu veriyoruz, zaten çocukların hepsinin evde bilgisayarı var, zehir gibiler maşallah, benim bilmediklerimi bile biliyolar valla kaydirigubbakcemile3
İki hafta gürültüsüz patırtısız sakin geçecek işte, tadını çıkarmaya bakıyorum, sonra yine başlicak curcuna :bbo:

Kızlar bugün saçımı kestiricem, bi de boyatabilirim de belki, ay inşallah güsel olurum da kocişim beğenir, tam da çalışma arefesi çirkin olup da kocişi kendimden soğutmam inş. akannehir

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77............................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci.......................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

AnGElllL.................26 OCAK
ekin79.......................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
beleney..................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack......................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10ŞUBAT
naneseker.......................13ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

oh ohhh süpermiş...eşimde almış kendine keçiboynuzu pekmezi ondan yedirecem..şu havuç suyuna bende başlayayım bu akşam itibariyle:) kahveyi bende düşündüm bizimkiside pek sever ama bi türlü tutturamıyorum kahveyi...geçen denedim kahve yapmayı köpürmedi bile:)))
ayy ne güzel sevgililer günü hediyesi Allahımmmm İnşallahhhhhhhh :Saruboceq: opuyorumnanaktan
inşallah hepimiz bebişlerimize kavusuruz... :Saruboceq:

kızlar günaydın. ben bu ay düşünmüyorum demiştim ya. eşim ve annemlerin yoğun istekleri üzerine çalışmaları durdurmadım. ya ben bişey sorcam benim o yumurta akı kıvamında dediğimiz akıntım 2 aydır gelmiyor. bu ay çatlatma iğneside oldum. yumurtam çatladı yani. ama gelmedi yada ben farketmedim. akıntı olmadanda hamile kalınırmı acaba?

kızlar eşiniz sigara kullanıyorsa havuç suyu içirmeyin zararı varmış daha önce söylemişti arkadaşlar ama yine de hatırlatayim dedim:)

Kızlar bugün saçımı kestiricem, bi de boyatabilirim de belki, ay inşallah güsel olurum da kocişim beğenir, tam da çalışma arefesi çirkin olup da kocişi kendimden soğutmam inş. akannehir

canım şimdiden saatler olsun..güle güle kullan..bu sene bakır kaveler moda bilgin olsun..

Neden kalınmasın hayatım, sen akıntıya takılıp da ümitsizliğe kapılma, akıntı kimisinde olur kimisinde olmaz, doktorum bana akıntı takibi yanıltıcı olabilir hiç ona takılma demişti, çünkü akıntı biçok şeyden etkilenebiliyo demişti, sen çalışmalarını aksatma, ümidini de yitirme, inşallah kavuşursun meleğine yerimseniben

ya ben birşey sorucam arkadaşlar..benim bu ay adetim cok az geldi.yani toplasan 3 günde bir pet bile batmamıştır.şu günlük petlerden kullandım.ve şuan karnımda adet olucakmışım gibi bir sancı var..acaba diyorum bu ay doğum kontrol hapı kullandımya kist için omu yaptı diyorum..zaten yollarda kapalı olunca dr. gidemedim..umarım yarın acılırda hem işe hem dr giderim..

kızlar eşiniz sigara kullanıyorsa havuç suyu içirmeyin zararı varmış daha önce söylemişti arkadaşlar ama yine de hatırlatayim dedim:)

evet sigara kullanıyorsa zararı oluyormuş çok şükürki eşim sigara kullanmıyor.. saol canım benim hatırlattıgın için yerimseniben

ya çok teşekkür ederim bende korkmaya başlamıştım. bu ay 4 tane yumurtam oluştu. heğsi aynı boylardaydı. çoğul gebelik bile olabilir dedi doktorum amam kıntı gelmeyince üzülmüştüm bende. rahatlattın beni.

Canım yaa 4 tane yumurta nasıl oluşuyo ben de onu merak ediyorum, ilaçla falan mı arttı senin yumurtaların yoksa doğal yolla mı :uhm: normalde her ay tek yumurtamız oluşmuyo mu bizim?

selam arkadaşlar.ordaysanız bişi sorucam yada paylaşıcam.birazcık kafam karıştı da...

İnşallah kötü bi durum yoktur canım, dediğin gibi ilacın etkisi olabilir, sen yine de fırsatını bulduğunda doktoruna danış, inş. kistin de gitmiştir yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…