selam arkadaşlar.ordaysanız bişi sorucam yada paylaşıcam.birazcık kafam karıştı da...
hayır tek yumurta çatlama aşamasına gelecek kadar büyüyormuş ama bir kaç yumurtada oluşabiliyormuş. benim hiçbir sorunum yok işim dolayısıyla hızlandırmamız gerektiği için klomen kullandım. tabi normaldede yumurta oluşuyordu bide destekleyince ilaçla daha fazla oluştu.
evet sigara kullanıyorsa zararı oluyormuş çok şükürki eşim sigara kullanmıyor.. saol canım benim hatırlattıgın için yerimseniben
selam herkese.başlıyorum kızlar. aralık ayında 16 sında adet oldum ve eşimle çalışmalara başladık.ocak ayında 12-13 gibi beklerken birden pat diye adet oldum.üzüldüm tabi..norma bi şekilde sürdü adetim.1 hafta sonra kahve-pembe bir akıntım oldu .o sırada adet sivilcem çıktı.sürekli sızlayan yumurtalıklarım ve sürekli uyuma isteğim vardı.pek önemsemedim ama arkadaşlar acaba üstüne mi gördün deyince bende şüphelenmeye başladım.cumartesi günü test yaptım ama çıkmadı.şubatın ilk haftasını beklemem gerekiyor herhalde.acaba üstünemi gördüm ne oldu anlamadım.bu arada sadece belim ve göğüslerim çok ağrıyor.yumurtalıklarımda ise hiç sızlama kalmadı..
selam herkese.başlıyorum kızlar. aralık ayında 16 sında adet oldum ve eşimle çalışmalara başladık.ocak ayında 12-13 gibi beklerken birden pat diye adet oldum.üzüldüm tabi..norma bi şekilde sürdü adetim.1 hafta sonra kahve-pembe bir akıntım oldu .o sırada adet sivilcem çıktı.sürekli sızlayan yumurtalıklarım ve sürekli uyuma isteğim vardı.pek önemsemedim ama arkadaşlar acaba üstüne mi gördün deyince bende şüphelenmeye başladım.cumartesi günü test yaptım ama çıkmadı.şubatın ilk haftasını beklemem gerekiyor herhalde.acaba üstünemi gördüm ne oldu anlamadım.bu arada sadece belim ve göğüslerim çok ağrıyor.yumurtalıklarımda ise hiç sızlama kalmadı..
günaydınn hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
Günaydın şenaycım, hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
günaydın senaycım...hoşgeldin.... :1hug:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77............................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci.......................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
AnGElllL.................26 OCAK
ekin79.......................26 OCAK
idilcan..........................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1........................1 ŞUBAT
lovelybaby...............1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--
Tatlım ben şimdi anlamadım sen tam olarak en son kaçında adet oldun ve kaçında lekelenmen oldu, testi de kaçında yaptın söyler misin?
aralık 16 adet
ocak 5 adet
ocak 16 lekelenme
cumartesi günüde test ama negatif
Merhaba kızlar benım lekeler basladı arkadaslar ısmımı sıldım hayrılısı olsun artık hoscakalın
sucum naber listede smartıu göremedim ben haber varmı kaç gündür giremiyoum da
offf zehselll canım yaaaaaaa öfffffffff
bu arada günaydın kızlar!
ay ne kadar güzelmiş.herkese nasip olmaz kız kıymetini bil
fts ayol bu negzel bir işmiş yaaaa :)
ohh ne güzel böyle işe can kurba..değerini bill işnin.
hoşgeldina.s.
kızlar evet şanslıyım farkındayım buradaki rahatı bulamam başka yerde çıkmam zaten buradan Allahtan bişi olmadıgı sürece :Saruboceq:
Beni hatırlamayanlar daha önceki mesajımdan alıntı yaptım..
merhaba arkadaşlar..
1 ocak adetimin ilk günüydü 12 ocak ovulasyon tarihimdi. ama uzayan akıntım 9-10 ocak gibi geldi ve çalışma yaptık. 16 ocakta kahverengi çok küçük bi akıntım oldu.yerleşme lekesi olabilirmi? adet döngüme göre 19 ocakta rahime yerleşme günüydü ama yumurtalamamda 3 gün önce oldu.. dün gece sağ kasığımda batma ve belimde az ağrı oldu.. daha sonrasında içbir belirti farklılık yok 6 aydır denemelerimizde böyle bişide yaşamamıştım. CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?