Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayır tek yumurta çatlama aşamasına gelecek kadar büyüyormuş ama bir kaç yumurtada oluşabiliyormuş. benim hiçbir sorunum yok işim dolayısıyla hızlandırmamız gerektiği için klomen kullandım. tabi normaldede yumurta oluşuyordu bide destekleyince ilaçla daha fazla oluştu.

Hımm CADIARZU tamam canım, anladım, teşekkür ederim yerimseniben

selam herkese.başlıyorum kızlar. aralık ayında 16 sında adet oldum ve eşimle çalışmalara başladık.ocak ayında 12-13 gibi beklerken birden pat diye adet oldum.üzüldüm tabi..norma bi şekilde sürdü adetim.1 hafta sonra kahve-pembe bir akıntım oldu .o sırada adet sivilcem çıktı.sürekli sızlayan yumurtalıklarım ve sürekli uyuma isteğim vardı.pek önemsemedim ama arkadaşlar acaba üstüne mi gördün deyince bende şüphelenmeye başladım.cumartesi günü test yaptım ama çıkmadı.şubatın ilk haftasını beklemem gerekiyor herhalde.acaba üstünemi gördüm ne oldu anlamadım.bu arada sadece belim ve göğüslerim çok ağrıyor.yumurtalıklarımda ise hiç sızlama kalmadı..

adetten 1 hafta sonra yerleşme kanası için çok erken gibi.Çünkü zaten 14-15 günde olgunlaşıyor yumurtalar.inşallah hamilesindir ama bence yorum yapmak için çok erken.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77............................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci.......................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

AnGElllL.................26 OCAK
idilcan..........................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1........................1 ŞUBAT
lovelybaby...............1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Son düzenleme:

Tatlım ben şimdi anlamadım sen tam olarak en son kaçında adet oldun ve kaçında lekelenmen oldu, testi de kaçında yaptın söyler misin?

günaydınn hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

Günaydın şenaycım, hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

günaydın senaycım...hoşgeldin.... :1hug:

hoşbulduk fıstıklarrrr

sucum naber listede smartıu göremedim ben haber varmı kaç gündür giremiyoum da

aralık 16 adet

ocak 5 adet

ocak 16 lekelenme

cumartesi günüde test ama negatif

Tatlım üzülme ama hamile olduğunu sanmıyorum, belki yumurtlamanda bi sorun olmuş olabilir, lekelenmen yerleşme kanaması demek için çok erken bi zamanda olmuş, bence bi doktora görün, hormonlarına falan baksın, ama moralini bozma sakın söylediklerimden tamam mı? 21. gün gidip hormon testini yaptırmanı öneririm, İnşallah tez zamanda meleğine kavuşursun tatlım :Saruboceq:

sağol tatlım ii dileklerin için.geçen yıl kimyasal gebelik yaşadım.ancak bu aylarda çalışmalara gene başladık.halbuki stres falanda yapmadım ama tuhaf oldu böyle şeyler tabi şüphelendim.göğüslerim çok fazla kaşınıyor ve sızlıyor.o işte biraz aklımı çeliyor.olursa şükürler olsun tabi ama olmadıysa da durmak yok çalışmalara devam..

kızlar evet şanslıyım farkındayım buradaki rahatı bulamam başka yerde çıkmam zaten buradan Allahtan bişi olmadıgı sürece :Saruboceq:

inşallah canım.hele ki bu krizdeeee.siz neyi pazarlıyorsunuz ya da ihraç ediyorsunuz çok merak ettim.

Malesef dün itibariylede 26 ocakta beklemediğim adet gerçekleşti Aslında moralim sıfır ilk kez lekelenme bile yaşamıştım gerçi başkada belirti yaşamadım. yarın doktora gitmeyi düşünüyorumilk kez gidicem ne gibi aşamalardan geçicem..bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…