Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hamilelik güzel de kötü havadan nasibimizi aldık.oralar daha da soğuktur şimdi.Sen de dikkat et canım kendine.

evet çoook soğuk donuyorum! sen kendine daha çokk dikkat et :))
doğum ne zaman canım?

ekin sen de üzme kendini tatlım bir dahaki sefere artık Şeniz

inşallah canım.hele ki bu krizdeeee.siz neyi pazarlıyorsunuz ya da ihraç ediyorsunuz çok merak ettim.

canım biz fuar standları yapıyoruz. Bende pazarlama uzmanı yazıyor ama çizimden tasarımından montajına kadar herşeyiyle ilgileniyorum

evet çoook soğuk donuyorum! sen kendine daha çokk dikkat et :))
doğum ne zaman canım?

ekin sen de üzme kendini tatlım bir dahaki sefere artık Şeniz

erkenci davranmazsa mayıs ortasında inşallah.
ve inşallah o zamana sen de bi kaç aylık hamiş olursun

ıdil aşılama

yumurtanı ilaçla büyütüyorlar sonra eşinden sprem alıolar onun içinden de en hareketlilerini alıp yumurtanın çatladıgı gün enjekte ediolar başarı oranı %30-35

canım biz fuar standları yapıyoruz. Bende pazarlama uzmanı yazıyor ama çizimden tasarımından montajına kadar herşeyiyle ilgileniyorum

hadi ya çok zevkli.ben de fuarlara hep standların yerleşim aşmasındayken gittiğimde hiç bişeyden harikalar çıkartıyolar ya sizin gibi kadrolar çok şaşırtıcı.kendi kuranlar da angarya başka bişey değil.

İdil aşılama

yumurtanı ilaçla büyütüyorlar sonra eşinden sprem alıolar onun içinden de en hareketlilerini alıp yumurtanın çatladıgı gün enjekte ediolar başarı oranı %30-35

hımmmm bir yaşıma daha girdim...ay bu konularda çok cahilmişim çok şey öğreniyorum sizin sayenizde yaaa....gerçekten
eskiden hesapmış yumurtlamaymış hiç bilmezdim :kaydirigubbakcemile3 şimdi uzman oldukkk sayenizdee

inşallahhhh canım inşallahh :Saruboceq: isim filan düşündün mü?

güneş düşüyoruz canım.ama hala açığım değişik fikirlere.zor bi iş.çünkü ben insanın isimden etkilendiğini düşünenlerdenim.Bana katılan var mı ama isimden etkileniyo kişi bence.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77............................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci.......................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

AnGElllL.................26 OCAK
idilcan..........................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1........................1 ŞUBAT
lovelybaby...............1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

güneş düşüyoruz canım.ama hala açığım değişik fikirlere.zor bi iş.çünkü ben insanın isimden etkilendiğini düşünenlerdenim.Bana katılan var mı ama isimden etkileniyo kişi bence.

waaaaaaaaaawwwww çok güzel bir isim bence güneş :) ben neden bilmiyorum ama hep Nevra isminden hoşlanmışımdır :))

türkiyenin bu konuda en büyük 3 firmasından biriyiz yerimseniben kadro ekip çalışma projeler harikadır ve inanılmaz zevklidir.

hee bide bunu yaptırabilmen için rahim filmi şart tüpler açık ise yapılıo bu işlem

ben de ehhhh işteee....dünden beri biraz başım dönüyo...tansiyon mu bilmiyorum

geçmiş olsunnn cnmcımm

waaaaaaaaaawwwww çok güzel bir isim bence güneş :) ben neden bilmiyorum ama hep Nevra isminden hoşlanmışımdır :))

ben de hem böyleee parlasın hem de ısıtsın dedim.değişik olsun diye gece diyenler bile oldu karanlık olsun istemiyorum.eylül ismini çok severim ama sonbahar da hüzün mevsimi gibi gelir bana hep.bunalım olsun istemiyorum.Nevra da çok güzel.anlamı neymiş?Aslında çok duyarız ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…