hoşbulduk canım, nasılsın nasıl gidiyo hamilelik olumunekankayizsmile
mrb kızlar
yeni bir haftaya daha girdik
gzl haberlerinizi bekliyoruzzzzzz
a.s.
hamilelik güzel de kötü havadan nasibimizi aldık.oralar daha da soğuktur şimdi.Sen de dikkat et canım kendine.
arkadaşlar bu aşılama olayı nasıl oluyo bilgisi olan varmı:uhm:
inşallah canım.hele ki bu krizdeeee.siz neyi pazarlıyorsunuz ya da ihraç ediyorsunuz çok merak ettim.
evet çoook soğuk donuyorum! sen kendine daha çokk dikkat et :))
doğum ne zaman canım?
ekin sen de üzme kendini tatlım bir dahaki sefere artık Şeniz
the_fts sen nasılsın canım??
erkenci davranmazsa mayıs ortasında inşallah.
ve inşallah o zamana sen de bi kaç aylık hamiş olursun
canım biz fuar standları yapıyoruz. Bende pazarlama uzmanı yazıyor ama çizimden tasarımından montajına kadar herşeyiyle ilgileniyorum
İdil aşılama
yumurtanı ilaçla büyütüyorlar sonra eşinden sprem alıolar onun içinden de en hareketlilerini alıp yumurtanın çatladıgı gün enjekte ediolar başarı oranı %30-35
inşallahhhh canım inşallahh :Saruboceq: isim filan düşündün mü?
biraz hastayım ama keyfim iyi canımmmm sen nasılsın
güneş düşüyoruz canım.ama hala açığım değişik fikirlere.zor bi iş.çünkü ben insanın isimden etkilendiğini düşünenlerdenim.Bana katılan var mı ama isimden etkileniyo kişi bence.
hadi ya çok zevkli.ben de fuarlara hep standların yerleşim aşmasındayken gittiğimde hiç bişeyden harikalar çıkartıyolar ya sizin gibi kadrolar çok şaşırtıcı.kendi kuranlar da angarya başka bişey değil.
hımmmm bir yaşıma daha girdim...ay bu konularda çok cahilmişim çok şey öğreniyorum sizin sayenizde yaaa....gerçekten
eskiden hesapmış yumurtlamaymış hiç bilmezdim :kaydirigubbakcemile3 şimdi uzman oldukkk sayenizdee
ben de ehhhh işteee....dünden beri biraz başım dönüyo...tansiyon mu bilmiyorum
waaaaaaaaaawwwww çok güzel bir isim bence güneş :) ben neden bilmiyorum ama hep Nevra isminden hoşlanmışımdır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?