Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

İsim: Nevra
Anlam: Işıklı parlak, çiçek

zaten bir kaç gün sonra gelip haber vermeyenler silinicek..bir haftayı geçti kimisinin hala ses yok!!
saziye en son söktürücü kullanıcaktı heralde net bir haber yok canım..

evet tahmin etmiştim :))) ben hem yiyorum hem yazıyorum cokacimcoook

afiyet olsun tatlım.ben de erkenciyim.Yemek güzel değildi,yedim çıktım.Sizin orda yemek sorunu nasıl oluyo?Kaç yıldır ordasın?Türk yemekleri yapabiliyor musunuz?

selam gökçe.Nasılsın canım?Umarın herşey yolundadır.opuyorumnanaktan

canm benım her şey yolunda çok şükür ailemın yanına ıst a geldım olumunekankayizsmile sen nasılsın canm. bu arada ben yarın adet olmalıyım ama belırtım yom eyvahedigeldismile sadece göğüslerim de hafıf hassasıyet var ve beyaz akıntım var baya :S bılmıorum ama umıtlenmıorum da asla ve asla çnku hava değişikliğinden dolayı adetım aksayabılr kısmet bakalım kım bılır :Saruboceq:

doğru sizin okullar kapandı.ohh ne güzel 15 gün boyunca hem bol bol dinlenirsin hem de bol bol çalışırsın.kaydirigubbakcemile3gerçi inşallah bu belirtiler hamilelik belirtisidir de çalışmana gerek kalmaz.ben aynı,site aynı yuvarlanıp gidiyoruz işte.:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…