Mrb kızlar, sizlere müjdeli haber vermeyi çok istedim bu ay.Oluşturduğumuz ortamı, sizi çok sevdim:1hug:
Ama neyazkki bugün kırmızı kart yedim senağlama
Smartcım kendimden geçtim canım artık seni merak ediyorum inş senin meleğin gelmiştir tatlım...
Hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakacağız
karasunun haberini bitirdim sayfalara devame diyordum ve acı haberi aldım;yaaaaaaaaaaa ben sendne çok umutluydum,lekelenmen de olmuştu ama demek regl oldun;bu şu demek ben de olacağım.durumumuz hemen hemen aynıydı :gitme:
Senin bana sözün vardıııı,birlikte yapacaktık testi yaaaaaaaaaaaaaaaa...
çiçeğim bağri sen su koyuverme tamam mı!
Canım bir dahaki ay birlikte bekleriz bırakma bizi olurmu...
insallah canım ya..cook sıkıyom kendımı..
kızlarrr 15 dakka kaldııııııııı:)
canım burcuburcuu regl oldum demişti
sağol canımcım düzelttim.! hayırlısı olsun onun için de.
Karasunun haberini bitirdim sayfalara devame diyordum ve acı haberi aldım;yaaaaaaaaaaa ben sendne çok umutluydum,lekelenmen de olmuştu ama demek regl oldun;bu şu demek ben de olacağım.Durumumuz hemen hemen aynıydı :gitme:
Senin bana sözün vardıııı,birlikte yapacaktık testi yaaaaaaaaaaaaaaaa,nerden geldi bu kırmızışar şimdi...
Çiçeğim bağri sen su koyuverme tamam mı!
Canım bir dahaki ay birlikte bekleriz bırakma bizi olurmu...
deme öle yaaaaaaaaa
kızlar sonuç 0.81 malesef kızlar neyse ben cıkıyorum artık
Smartcım çok üzülmedim yaa alıştım artık sana da dedim yaa her ay bir hayal kırıklığı ama içime doğuyor 1-2 ayda gelecek meleğim hayırlısıyla öyle hissediyorum az kaldı kavuşmamıza :1hug:
Evt seninle birlikte yapacaktık ama ben oyun bozanlık yaptım yine erken geldi bu ayda...Zaten 2 aydır sürekli erken geliyooo anlamıştım aslında lekelerden ama umut işte...
Bırakmak yok tabii...Sizi, forumu, bebiş hayallerini, çalışmayı...
kızlar sonuç 0.81 malesef kızlar neyse ben cıkıyorum artık
kızlar ben çıkıyorum akşam gelirim yine şimdilik hoşcakalın..hayalcim işallah sonucun pozitiftir gelince tebrik ederim artık zemuszemus görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?