- 27 Haziran 2009
- 317
- 19
- 643
İnşallah içine doğduğu gibi olur be canım.... Çok isterim.
Aa,bi de benim için içinden ne geçiyor?Dürüstçe söyle,üzülmem ben nasılsa benim de senin gibi bir beklentim yok bu ay.
mehabakızlar,yasemeen canım tebrik edrim bitanem allah hayırlısıla kucagına almak nasip etsin
Kızlar folik asit kullanıyorsanız eğer markası ne?
Ben Amerikadayken kullanıyordum bıraktım sonra dönünce şimdi yeniden başlayayım dedim eczaneye gittim burda benim kullandığımdan olmadığı için 'folik asit'dedim marka veremedim ama bana gösterdiklerinin üzerinde sizin bahsettiğiniz gibi bebek resmi yoktu almadım.Neydi markası onun?
İnanıyorum canım seninde eğer bu ay olmazsa ki olabilir de hiç belli olmaz ama Senin bebeğin de seni fazla bekletmeyecek çünkü annesi onun gelmesini çok istiyor.Bir de sen rahat davranmaya devam edersen zaten hiç bekletmez meleğin seni...
Hamile mi yasemenn?On dan mı tebrik ediyorsun?
Yasemennn tebrik ederim ben de o halde :) Allah hayırlısıyla kucapına almayı nasip etsin.
folik plus canım ama bende kilo yaptı bıraktım o yüzden
bebek resmi mi var onun üzerinde? Hadi yaaa,neden kilo yapıyooo,benim aldıklarım kilo yapmıyordu!
Ayy benım oglum bugun neden dır bılmıyorum anneee benıı kucagına aaaalllll dıyo..16 kılocuk..aksama kadar kucakta yaaaaaaa
çocuğun saltanatının biteceği içine mi doğdu ne :))
çiçeğim senin içine ne doğuyor benimle ilgili canımcım?ama lastikli konuşma haaa :) direk söyleyiver
hala hısslerımde aynı dusuncedeyım canım..senden umutluyum ben...gel pazartesı gelme kırmızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?