butter sen ben yapacaktık ne güzel.butter gitti e ben de muhtemel gidici adayıyım;pazartesi yalnız kalırsan şimdiden kusuruma bakma olurmu...
Çiçeğim senin içine ne doğuyor benimle ilgili canımcım?Ama lastikli konuşma haaa :) Direk söyleyiver
yaaaa..sankı ben kesınmısım gıbı yapma be hayatım...anaca beraber kanca beraber..bu arada sat ını merak ettım kacıydı
19 kasımdı benim.ben her 32 günde bir oluyormuşum takvime göre.neden sordun?
merhaba arkadaşlar... uzun zamandır bende bebek istiorum ama malesef hayallerim gerçekleşmedi(( 15 gün önce dr a gittim rahimde ve yumurtalıklarımda hiçbir problem olmadığını söyledi az bir akıntı var dedi vajinal tablet verdi 1 hafta kullandım yarında klomene başlıorum hayırlısıyla...aranızda klomen kullanan var mı ??aç karnınamı tok karnına mı alınıoo bilmiorum heyecndan dr a sormayıda unuttum yardımcı olursanız sevinirim...
19 kasımdı benim.ben her 32 günde bir oluyormuşum takvime göre.neden sordun?
ana bende once yaniii benim 22 kasım
Senin siklusun kısa demek ki.Ben kendimi bildim bileli 32 gün benim ara.
Ama neden sordun ki :)
arkadaşlar merhaba bırsey sorucam benım sat 29 kasım son 4-5 gundur göğüslerimde acayip acıma var belırtı olabılırmı sızce ılk gögusler verırmıs belırtıyı dedı bı arkadasım sızler bu konularda tecrubelısınız lutfen banada yardımcı olurmusunuz:çok üzgünüm:
arkadaşlar merhaba bırsey sorucam benım sat 29 kasım son 4-5 gundur göğüslerimde acayip acıma var belırtı olabılırmı sızce ılk gögusler verırmıs belırtıyı dedı bı arkadasım sızler bu konularda tecrubelısınız lutfen banada yardımcı olurmusunuz:çok üzgünüm:
SİKLUSUNU MERAK ETTIM CANIM O KADAR KORKMAAAAAAkaydirigubbakcemile3
Ben kullanmadım ama tok karnına diye biliyorum.
tşkler...
teşekkürle arkadalar rabbim size de nasib etsin inş.:Saruboceq: çok mutluyum çok inş. beni yolda bırakmaz yine daha önce bi düşük ve bi dış gebeliğim var .......ama hiç bişi olmuycak bu defa allahım onu bana bağışlıycak inş. hayırlısyla tabi sağlıklı olarak inş. amiiiiiiinn:Saruboceq:
kızlar çok dua edin lütfen ben öyle içten dua ediyorum ki isteyen herkes için opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?