Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlar... uzun zamandır bende bebek istiorum ama malesef hayallerim gerçekleşmedi (( 15 gün önce dr a gittim rahimde ve yumurtalıklarımda hiçbir problem olmadığını söyledi az bir akıntı var dedi vajinal tablet verdi 1 hafta kullandım yarında klomene başlıorum hayırlısıyla...aranızda klomen kullanan var mı ??aç karnınamı tok karnına mı alınıoo bilmiorum heyecndan dr a sormayıda unuttum yardımcı olursanız sevinirim...

Çiçeğim senin içine ne doğuyor benimle ilgili canımcım?Ama lastikli konuşma haaa :) Direk söyleyiver

Ahh ahhh senin diline düşülmez heeeelmaz:
Valla canım aslında lekelerden sonra senden bişey gelmeyince ben de çok umutlandım ama sırf sseni yanlış yönlendirmeyeyim diye öyle söyledim ama diline düştüm valla...
Sen benden pek bi ümitliydin hatta ümidimin yok olduğu gün bana yerleşme lekesi olabilir dedin ben tekrardan umutlandım hatta eşim de söyledim o da çok umutlandı ama sonuç malum geldi yine kırmızılar...Hayal kırıklığına uğramak çok kötü bişey...
Ama ben senden hala umutluyumm çünkü sen sağ gösterip sol vuracaksınzemuszemus

Ben kullanmadım ama tok karnına diye biliyorum.

arkadaşlar merhaba bırsey sorucam benım sat 29 kasım son 4-5 gundur göğüslerimde acayip acıma var belırtı olabılırmı sızce ılk gögusler verırmıs belırtıyı dedı bı arkadasım sızler bu konularda tecrubelısınız lutfen banada yardımcı olurmusunuz:çok üzgünüm:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ayycann.....................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
su1983.............................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
naneseker......................................19 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
clementine...........22 ARALIK
banu77...................22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

Siklus uzunluğunu söylemen lazım ;sağlıklı bir yorum yapabilmemiz için çünkü daha 19 gün olmuş sikluusn atıyorum 30 gün falansa 3 günde daha yerleşme olmuş olamaz.

Evt canım genelde arkadaşlar hep ilk belirtilerini göğüslerinin hassaslaşmasından anlıyorlar.Sızlama oluyoo galiba

sıklusum 26 gun mesela 4 kasımdı bı oncekı sat ta 29 kasım... o kadar zamanda olmaz dıyosunuz anladım.ramazan bayramından berı beklıyoruz offf cok zormuş ya vallabenneyaptımki

teşekkürle arkadalar rabbim size de nasib etsin inş.:Saruboceq: çok mutluyum çok inş. beni yolda bırakmaz yine daha önce bi düşük ve bi dış gebeliğim var .......ama hiç bişi olmuycak bu defa allahım onu bana bağışlıycak inş. hayırlısyla tabi sağlıklı olarak inş. amiiiiiiinn:Saruboceq:

kızlar çok dua edin lütfen ben öyle içten dua ediyorum ki isteyen herkes için opuyorumnanaktan

smartgırl canım beni silmemişsin listeden sana zahmet musait olunca silermisin inşallah ocak ayına artık

işallah canım bebeşin seninle olur banada büyük moral olur benimde senin gibi bi düşüğüm ve dış gebeliğim var şimdi hiç olmıycakmış gibi geliyodu. işllah bende hamiş kalırım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…