Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sıklusum 26 gun mesela 4 kasımdı bı oncekı sat ta 29 kasım... o kadar zamanda olmaz dıyosunuz anladım.ramazan bayramından berı beklıyoruz offf cok zormuş ya vallabenneyaptımki

Hmmm yani yuurtlamanın üzerinden bir hafta geçmiş bu duurmda.Yerleşmen bugünlerde oldu ya da olacak hamileysen;göğünsü herkes söylüyor neden olmasın;iyi düşün iyi olsun.Şimd
de regline 7 gün falan kalmış;biraz sabretmesin yaaaa :S

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ayycann.....................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
su1983.............................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
naneseker......................................19 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
clementine...........22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

sağol canım

smartgırl canım beni silmemişsin listeden sana zahmet musait olunca silermisin inşallah ocak ayına artık

Canım senin kırmızılar geldi mi ki?Ne zaman geldi yaaaaaa Offff sırayla listenin altına doğru kayıyoruz;kızlar en alta kaymaya bakın orta sıra arka kısma değil

ınsallah saolun valla cok ıyı bu sıte ıyıkı aranıza katılmısım. allah hepımıze hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah. bıde bısey daha solıycem kanda ne zaman bellı oluyo acaba...

benimde 1 hafta var am ahiç bir belirtim yok önceki hamileliklerimde belirti oluyodu bu zamanlarda sanırım bende yiyicem kırmızı kartı

ınsallah saolun valla cok ıyı bu sıte ıyıkı aranıza katılmısım. allah hepımıze hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah. bıde bısey daha solıycem kanda ne zaman bellı oluyo acaba...

Canım 3 gün sonra falan gidersen belli olur ama bence regl gecikmeni bekle;ama sen bilirsin.

yok canım kırmızılar gelmedide ben evde test yaptım idrar testi negatif çıktı

Aaa bundna dolayı mı sildik yahuu;bilsem silmezdim.çok erken yapmışsın testi.Amerikada aldığım erken gebelik testleri bile son 5 gün kala yüzde atmış diyordu doğrulupu gün kısaldıkça yüzde artıyordu.

benimde 1 hafta var am ahiç bir belirtim yok önceki hamileliklerimde belirti oluyodu bu zamanlarda sanırım bende yiyicem kırmızı kartı

Belki belirtisiz olur;herkeste belirti olacak diye bişey yok.Gebelikten gebeliğe bile değişiyor.

benim evdeki testide yurtdışından almıştım ben ilişkiden 10 gün sonra yapılıyor ama ben 9 gün yaptım hem sol kasığımda dehşet agrıor kırmızıları gördüö görücen bitanem yani

teşekkür ederim smart. bıraz aceleci davranıyorum galıba ama dayanamıyo ınsan ha oldum ha olcam dıye beklemek kabus yanı pazartesi falan su erken gebelık testlerınden alıyım bakıımm. inş

benim evdeki testide yurtdışından almıştım ben ilişkiden 10 gün sonra yapılıyor ama ben 9 gün yaptım hem sol kasığımda dehşet agrıor kırmızıları gördüö görücen bitanem yani

Tamam canım;sen öyle diyorsan öyldir tabi;teste hala güvenmiyorum olsa da çıkmayabilirdi ama regl belirtilerin başladıysa tabi onu anlamışsındır mutlaka.
Hayırlısı olsun canım.

teşekkür ederim smart. bıraz aceleci davranıyorum galıba ama dayanamıyo ınsan ha oldum ha olcam dıye beklemek kabus yanı pazartesi falan su erken gebelık testlerınden alıyım bakıımm. inş

Erken gebelik testini de en az dört gün kala yap olurmu;güvenirliği regl gününe yaklaştıkça artıyor çünkü;acele etme!Hayırlısı olsun.

selaaaaam ben geldim kızlar :)) ya hayal arkadaşımıza üzüldüm negatif çıkmış ( bende gelince tebrik ederim diyodum

selaaaaam ben geldim kızlar :)) ya hayal arkadaşımıza üzüldüm negatif çıkmış ( bende gelince tebrik ederim diyodum

selam bende üzüldüm. onunla ilk bebeklemizi aynı zamanda kaybetmiştik. işllah en kısa zamanda hamile kalır.:Saruboceq:

pinkaya suozdek selam sayfaları mı okuyorsunuz sesiniz çıkmıyor hiç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…