Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrr ben sayfalara bakıyordumm kimsecikler yok diyee napıyosunuz bakalım

Yani diyorsun kiii yoğun bir programım var Sana da az kaldı sende var mı değişiklik gelişme.. falan :)

Bayağı bir yazılı kağıdı okuduktan sonraaa bakayım kaynatılan ne var ne yok dedim ama herkes okumaktan yazmaya fırsat bulamamış anlaşılan :)

evet canım yaa bi gidiyorum mesela geliyorum sayfalar dolmuş oku oku bitmiyo kaydirigubbakcemile3

bu anlamda sordun dimi canım :)) gönlümden geçen hamile olman işallah yanılmam ama sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin belirtileri daha önce oldumu olmadımı vs.. güzel haberler alırız işallah canımm

Yaaa,ciddi ciddi soruyorum moral olsun diye değil ki :)
Hem neden öyle düşünüyorsun söyle o zaman?
p.tesi biiirrr bir soracağım ben size testi elime alayım da hele bi :)

ya canım öyle lekelenme gibi bişe oldu ya sende ondan çok ümitlendimm sen üşütmeye yordun hemen :umursamaz:

beklemek çok sıkıcı yaaaaaaaaaaaa delircemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım!Düşünme yaaa,bak beklemekle ilgili hiç bir sıkıntım yok hayatımı aynen devam ettiriyorum ben sadece olur da hamileysem falan beslenme o,bu gibi alışkanlıklarımı maksimuma bir an önce çıkartmak gerektiğini düşündüğüm için zaman zaman endişeleniyorum o kadar.Sonra da diyorum ki millet 2-3 ay sonra öğrenyor da çocuklar sağlıklı doğmuyor mu doğuyor.İlk ayın günahı olmaz :) Böylece içim rahatlıyor yine,e b
r süre sonra yne aynı şeyi düşünüyorum bu böyle dönüyor :)

ya canım öyle lekelenme gibi bişe oldu ya sende ondan çok ümitlendimm sen üşütmeye yordun hemen :umursamaz:

Bak!Butterın da olmuştu regl oldu kızcağız
Lekelenme demişken;kesildi ya öyle 3 günde 4-5 damla bitti.idrar yolu iltihabı falan değildir inşallah;geçti gibi.

Bence de cumartesi yapma Pink!Bak benim senden önce yani pazar ben bile kırmızıar gelmez pazartesi düşünüyorum yapmayı.Çiçeğimin de c.tesi o da beni bekleyecek birlikte p.tesi yapacağız

Bak!Butterın da olmuştu regl oldu kızcağız
Lekelenme demişken;kesildi ya öyle 3 günde 4-5 damla bitti.idrar yolu iltihabı falan değildir inşallah;geçti gibi.

yok canım enfeksiyon değildir işallah tamam işte 4-5 damla geldi kesildi ya ben yerleşme kanaması olduğuna inanmak istiyorum ama senide böyle söyleyip ümitlendirmeyim canım hani sonra olmazsa üzülme diye ( ama sanki hamilesin gibime geliyor bilmemki :)))

bu anlamda sordun dimi canım :)) gönlümden geçen hamile olman işallah yanılmam ama sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin belirtileri daha önce oldumu olmadımı vs.. güzel haberler alırız işallah canımm

Bünyem bana bu ay oyun oynuyor be canım;dinlemeye kalksam var yaaa,pazarı edemem...
O yüzden mantık çerçevesinde hareket ediyorum :)

Yok yok ümitlenmem korkma :) Teşekkür ederim yine de beni düşündüğün için.

Bünyem bana bu ay oyun oynuyor be canım;dinlemeye kalksam var yaaa,pazarı edemem...
O yüzden mantık çerçevesinde hareket ediyorum :)

aman aman dinleme sakın boşver yoksa herşeyi yoruyoruz sonra acaba şöyle mi böyle mi diye:) sen akışına bırak canım zaten pazar gününe kadar gelmezse demekki bişey var demektir :jeyyar:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ayycann.....................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
su1983.............................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
naneseker......................................19 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
clementine...........22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…